آژانس هواپیماییexchanging

مشکل با زند

شروع موضوع توسط behnam666 ‏2 جولای 2007 در انجمن PHP

  1. behnam666

    behnam666 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,599
    تشکر شده:
    657
    محل سکونت:
    خونمون
    سلام دوستان..من واقعا با زند مشکل دارم
    سایتم داشت درست کار میکرد ولی یکی دوجاشو داشتم تغییر میدادم که قاطی کرد
    خودتون ببینید::: www.iranads.biz
    از مدیر هاست پرسیدم گفتن چون با زند کد نویسی شده باید فایل هاتون رو با ftp از طریق mode خاصی بنام binary بارگزاری کنید ...
    اگه از دوستان کسی هست من مشخصات فایل رو بدم کار منو راه بندازه...اگه هست که یا اینجا یا اگه خواستید با
    [email protected]
    در تماس باشید...
    دمتون گرم:D
     
  2. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    فایل ها به فرمت باینری روی هاست بوده
    شما با ادیتور بازش کردی، تغییرات دادی؛ و به صورت ascii ذخیره کردی
    چاره ای نیست، جز ایسنکه فایل ها رو دوباره پیدا کنی و zend کنی و آپلود کنی
     
  3. behnam666

    behnam666 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,599
    تشکر شده:
    657
    محل سکونت:
    خونمون
    بله میدونم...
    من الان هیچ ادیتور و نرم افزاری در این مورد ( زند ) ندارم..و فقط یه فایل اونم فایل استایل اینطوری شد...
    گفتم اگه کسی بود لطف کنه تا من مشخصات رو بدم یه کمکی بکنه...
     
  4. siavashmusic

    siavashmusic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    بندرانزلی
    اگه خیلی برات مهمه بفرست تا برات اوکی کنم
     
  5. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,148
    تشکر شده:
    1,226
    فایل های زند شده را مگه میشه ادیت کرد ؟؟!!!!
    فایل های php که زند شده اند و خروجی زند هستند کاملا کد شدند و هیچ سورسی برای ادیت کردن داخلشون نیست !! مثل این نمونه :



    دقیقا بگو چیکار کردی ؟ اگر سورس را داشته باشی و میخواستی تغییر بدی باید بعد از تغییرات فایل را مجدد زند کنی و با حالت باینتری بفرستی روی سرور اگر سورس را نداشتی که نمی توانستی اصلا تغییر بدی مثل مثالی که بالا زدم .

    اگر سورس را داشتی و تغییر دادی و بعد از زتد کردن این مشکل برات پیش امده میتوانه به خاطر این باشه که زمان زند کردن کل پروژه به زند گفتی که تمام فایل های پروژه باید یکپارچه درکنار هم باشند تا کل پروژه اجرا بشود و حالا که شما یک فایل را تغییر دادی این مشکل بوجود امده راه حلش مجدد زند کردن کل پروژه و ارسال همه فایل ها است .
     
  6. Parsisoft

    Parsisoft کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    جواب اين دوستمون رو كه اساتيد دادن
    ولي يه مشكل با زند : فرض كنين فقط ميخوام يك كلاسم رو كد كنم اما صفحاتي كه از اين كلاس شي ميسازن رو باز بذارم.
    ولي سيستم كلاس كد شده رو نميشناسه
    چي كار ميشه كرد؟
     
  7. behnam666

    behnam666 همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    1,599
    تشکر شده:
    657
    محل سکونت:
    خونمون
    آقا پیام خصوصی رو چک کنید.....
    منم باید برم یه فکری واسه ادیتورم بکنم:D
     
  8. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,148
    تشکر شده:
    1,226
    فکر کنم به این صورت بتوانید :
    گام اول: کلاس را داخل یک فایل مجزا از سایر فایل ها بگذارید و هرجا (فایل های دیگر) لازم شد از این کلاس استفاده کنید این فایل که حاوی کلاس است را include کنید (تا اینجا کارهای برنامه نویسی)
    پس فایلی که حاوی کلاس است را با زند انکود میکنیم و فایل های دیگه از کلاس استفاده میکنند را باز میزاریم.

    گام دوم: داخل برنامه زند گارد توی قسمت obfuscation گزینه سوم یعنی strong را انتخاب کنید و در پایین گزینه exclude را می بینید روی دکمه add کلیک کنید و کلاس را اینجا وارد کنید (اگر مواردی وابسته به کلاس هستند نیز برای اطمینان میتوانید وارد کنید)
    حالا دکمه انکود را بزنید و برنامه را امتحان کنید :)
     
  9. Parsisoft

    Parsisoft کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    نه! نشد
    فایل class :
    PHP:
    <?php
    class Test{
        var 
    $x=':D';
        function 
    Func(){
            echo 
    $this->x;
        }
    }
    ?>
    فایل index "
    PHP:
    <?php
    include 'class.php';
    $ob=new Test;
    $ob->Func();
    ?>
    این هم error :
    Fatal error: Class '9akf' not found in F:\xampp\htdocs\test3\index.php on line 3
     
  10. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,148
    تشکر شده:
    1,226
    دقیقا کارهایی که گفتم را انجام بده :) من کدهایی که بالا گذاشتی را دقیقا با همون روشی که گفتم زند کردم و کار میکنه :) دوباره بخوان چیزایی که نوشتم و دقیق انجام بده :)
    از پیغام خطا کاملا معلومه که قسمت exclude را که نوشته بودم درست انجام ندادی ...