آژانس هواپیماییexchanging

مشکل با نصب درایور مودم d-link adsl

شروع موضوع توسط peyman_v3i ‏30 آگوست 2010 در انجمن سیستمهای عامل

  1. peyman_v3i

    peyman_v3i کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2006
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه ی دوستان انجمن پرشین تولز...
    اجازه بدید قبل از پرسیدن سوال یه انتقادی از همه ی انجمن ها کرده باشم.دوستان هدف این انجمن ها بحث و تبادل اطلاعات هست ام جالبه من مشکلی رو که الان دارم تو 3-4 انجمن مطرح کردم اما نهایتا در 3 الی 4 پست متاسفانه همه کم میارن.با این حال الان میخوام حرفه ای های پرشین تولز رو بسنجم... :)
    مشکل من با نصب مودم adsl d-link مدل dsl 200 است که موقع نصب تو بعضی نسخه های ویندوز xp با مشکل خاصی مواجه میشم اونم اینه که وقتی میخوام مودم رو نصب کنم ارور error loading newdev.dll میاد و در ادامه یه ارور در مورد تنظیمات مودم و ادمین.در نهایت نصب لغو میشه :(
    روش هایی که من امتحان کردم :
    1-رفتن از run as و run با adminstar که ارور پسورد داد با اینکه پسوردی نداشتم
    2-استفاده از فایل newdev.dll که replace کردم ولی فایده ای نداشت.
    تو رو خدا کمکم کنیییییییدددد ممنون.:rolleyes:

    .: دوستان جوان من در هر انجمنی فرهنگ بحث و تبادل نظر داشته باشید:.

    با سپاس فراوان
     
  2. b4Ran

    b4Ran Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2010
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    0
    سلام
    دوست عزیز، اول یه چیز بگم، بچه های پی.تی بیشتر از این حرفا به خودشون اطمینان دارن که با این حرفا تحریک بشن! ;)

    ولی در جواب سوال، این مشکل جدیدا پیش اومده یا از اولی که این مودم رو داشتید با این مشکل مواجه بودید؟
    آیا امتحان کردید که ویندوزتون رو عوض کنید بعد مودم رو نصب کنید؟ چون مشخصا این ایراد از ویندوز هست
     
    Last edited: ‏30 آگوست 2010
  3. peyman_v3i

    peyman_v3i کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2006
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیزم این حرف رو واسه تحریک نگفتم من واقعا از دست بعضی انجمن ها ناراحت بودم.:f34r:
    بله من با عوض کردن ویندوزم مشکلم حل میشه اما تو ویندوزی که علاقه دارم بهش مودمم نمی نصبه ( نصب نمیشه) :p بلاخره یه راه حلی باید باشه دیگه:) :)
     
  4. افق

    افق کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژوئن 2011
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    سلام
    مودم من 2540U دی لینک هست
    نمیدونم کجای تنظیماتش مشکل داره که چراغ internet قرمز میشه اما کانکت هستم
    اگر امکانش هست تنظیمات صفحه به صفحشو توضیح بدین
     
  5. tambal2oi

    tambal2oi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2011
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    دوستان کمک ......
    مودم من tp-link -w8901g هستش خواستم با firmware جدید آپگریدش کنم دیگه بالا نمیاد حتی شبکه lan هم نمیشناستش ریست از پشت دستگاه کردم اونم نه یه بار 100 بار با بازه زمانی مختلف ...جواب نداد :(
    کسی راه حلشو میدونه .مردونگی کنه کمکم کنه مرسی