آژانس هواپیماییexchanging

مشکل در روشن شدن سیستم

شروع موضوع توسط engineer ‏3 اکتبر 2007 در انجمن سخت افزار

  1. engineer

    engineer Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام دوستان
    من مدتی سیستمم در موقع روشن شدن دچار مشکل شده به این صورت که وقتی پاور کیس رو میزنم
    فن سی پی یو به کار می افته و همچنین چراغ مربوط به پاور کیس و همچنین هارد روشن میشه اما
    چراغ های هیچ کدام از دیوایز های سی دی رایتر و دی وی دی رام و دی وی دی رایتر روشن نمیشه و هیچ
    تصویری هم در مانیتور دیده نمیشه این حالت ادامه داره تا حدود 30 ثانیه بعد من کلید ری استارت کیس
    رو میزنم چراغ های مربوط به دیوایزها روشن میشه اما باز هم تصویری در مانیتور دیده نمیشه . در این
    حالت برق رو از کیس قطع می کنم دوباره که سیستم رو روشن میکنم به حالت عادی تمامی دیوایزها چراغشون
    روشن میشه و سیستم به کار می افته !!!
    البته در موقعی که سیستم به کار می افته هیچ مشکلی با قطعات ندارم و فقط در هنگام شروع به کار سیستم
    این مشکل رو دارم تمامی کابلهای برق مربوط به دیوایزها و کابل آی دی ای اونها رو هم چک کردم و هیچ
    مشکلی نداشت . به نظر شما اساتید اشکال از چی می تونه باش؟
     
  2. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    پاور رو عوض کنید یعنی با یک پاور استاندارد مثل گرین 430 امتحان کنید
     
  3. engineer

    engineer Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    از جوابتون ممنون . امروز اومدم يك مقدار با هاش كار كردم متوجه شدم وقتي كابلهاي ide به سوكت ide مادر بورد
    وصل هست ديوايزها روشن نميشه اما به محض اين كه كابلهاي ide رو از سوكت مربوطه خارج مي كنم هر چهار ديوايز
    يعني سي دي رايتر و دي ودي رام و هارد و دي و ي دي رايتر شروع به كار ميكنه دقيقا هر جفت كابلها همين مشكل
    رو دارند . با اين تفاسير خيلي بعيد مي دونم از پاور باشه درسته ؟؟؟؟ !!!!
     
  4. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    پاورتون چی هست
     
  5. mhaf

    mhaf کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,598
    تشکر شده:
    298
    محل سکونت:
    کرج
    یه کاری بکن
    برو تو بایوس ستاب و نوع IDE ها رو بزار رو ATA 133
    بعد ببین پی میشه
     
  6. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    دستگاه ها رو تکی باید وصل کنید . ببینید درست میشه یا نه
     
  7. engineer

    engineer Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    148
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    پاور کیس atm هست فقط جالبیش اینه که اگر مدت زمان زیادی از خاموش بودن سیستم گذشته باشه مثلا 1 روز
    موقع استارت سیستم همین مشکلات پیش میاد ولی اگر یک چند ساعتی گذشته باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
    عجیبا قریبا!!!!!
     
  8. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    باطری برد رو عوض کنید . البته با یک پاور دیگه هم چک کنید
     
  9. bishtar

    bishtar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    هرکجا بغیر از اینجا
    ا من هم یه همچین مشکلی داشتم:
    وقتی سیستم را روشن می کردم مانیتور خاموش بود و سیستم واسه خودش کار می کرد بعد از نیم ساعت سیستم را خاموش می کردم و بعد بالا می یومد. نشون دادم گفتند عیب از مادر برده و عوض کردم مشکل حل شد.
     
  10. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    مشکل شما به دلیل قطعی مدار یا شل شدن یک المنت روی برد بوده دوست من . که با گرم شدن مشکلش حل میشده .
     
  11. bishtar

    bishtar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    211
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    هرکجا بغیر از اینجا
    کاش زودتر پرسیده بودم . الان 250 با رم و سی پس یو و پاور خرج گذاشت رو دستم:eek: