exchanging

نرم افزار اقلیم

شروع موضوع توسط VIPteam ‏27 فوریه 2008 در انجمن نرم افزار Windows Phone

  1. VIPteam

    VIPteam کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2008
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    اعضا اطلاعاتی در مورد این نرم افزار دارند؟


    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Hossein505

    Hossein505 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,145
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    Tehran
    نرم افزار نقشه و ردیاب gps روی pocket pc

    نرم افزار اقلیم با نمایش موقعیت شما بر روی رایانه جیبی - Pocket PC - و موبایل های دارای جی پی اس و یا متصل به جی پی اس، شما را در راهیابی و رسیدن به مقصد یاری خواهد رساند. این نرم افزار دارای قابلیت ها و امکانات زیر می باشد:
    1. مشاهده لایه های مختلف (مانند رستورانها ، پارکها ، سینماها و ...) بر روی نقشه
    2. نمایش اطلاعات مکان¬ها
    3. جستجو اماکن با کلمات مورد نظر در نقشه
    4. بزرگ¬نمایی و کوچک¬نمایی نقشه
    5. حرکت در نقشه در هر جهت
    6. رویت مکان فعلی بر روی نقشه (در صورت مجهز بودن دستگاه به GPS)
    7. امکان ارسال موقعیت از طریق SMS برای شخص دیگر
    8. امکان ثبت نقطه برای کاربر
    9. امکان ذخیره اطلاعات حرکتی
    10. نمایش سرعت- ارتفاع – موقعیت و جهت (در صورت مجهز بودن دستگاه به GPS)
    11. امکان خروجی اطلاعات ذخیره شده به صورت فرمتهای استاندارد
    12. دارای نقشه تهران
    امکان نصب و استفاده در موبایل و رایانه های جیبی که دارای ویندوز سی ای (Windows CE) هستند.
    دستگاه هایی که فاقد جی پی اس -gps- هستند با استفاده از یک جی پی اس موسی می توانند از این نرم افزار استفاده کنند.

    جهت مشاهده انواع جی پی اس ها و نرم افزارهای نقشه می توانید به آدرس سایتwww.rayanic.net مراجعه نمائید.
    ا‬
    قیمت: 30 هزار تومان

    منبع
     
  3. VIPteam

    VIPteam کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2008
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    ممنون از توضیحات اما چند پرسش دیگر
    1.این نقشه فقط مخصوص تهران می باشد؟
    2.نرم افزاری تکمیل تر از این(اقلیم)وجود دارد؟
     
  4. Hossein505

    Hossein505 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,145
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    Tehran
    والا منم سرچ کردم فقط همینو گیر آوردم
    اگه نقشه اش به روز باشه به نظر چیزه خیلی خوبیه ولی من 30 تومن نمیدم !

    در مورد اطلاعات تکمیلیش با سایتشون تماس بگیر
     
  5. bahrain

    bahrain Pocket PC کاربر فعال موبایل و کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2005
    نوشته ها:
    3,371
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Kindoom Of BAHRAIN Mobile Pho
    با سلام

    واقعا جالبه ، فقط چندتا سوال :

    1- ایا ابن برنامه Navigation یا همون راهنمایی صوتی داره ؟

    2- ایا فقط نقشه تهران رو داره ؟ یا نقشه کل ایران هست ؟

    4- ایا نقشه ها با جزئیات کامل هست ؟ یعنی کوچه ها همه رو داره ؟

    3- ایا برنامه قابلیت نشون دادن نقشه به صورت 3 بعدی رو دارد ؟
     
  6. lo\/er

    lo\/er Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    12
    من این برنامه را قبل از آنکه به بازار بیاد به عنوان هدیه از طرف پارت آسیا گرفتم (الان هم پارت آسیا به قیمت 15 هزار تومان میفروشتش)
    و اما جواب سوالاتان:
    1- برنامه سیستم nav نداره مثل pathaway هست ولی فارسی شده
    2- تهران و ایران . هر دو را داره
    3- جزئیات نقشه بد نیست ولی دقت بسیار پایینی داره چون بالاخره نقشه وکتوری نیست که چروکها را بشه حذف کرد ولی به نسبت دیگر نقشه ها مشابه جزئیات بهتری داره
    3- خیر سه بعدی نشون نمیده . از روی عکس مشخص هست

    ----
    ایرادهای دیگر نرم افزار
    این برنامه با .net نوشته شده و فقط با .net 2 کار میکنه کسانی که wm6.1 دارند (.net 3.5 ) بایستی دات نت فریم ورک 2 را نصب بکنند
     
  7. bahrain

    bahrain Pocket PC کاربر فعال موبایل و کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2005
    نوشته ها:
    3,371
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Kindoom Of BAHRAIN Mobile Pho
    ممنونم بابت اینکه جوابم رو دادی !

    من نمیدونم با وجود این همه نقشه های دقیق و خوب از ایران ، و همچنین وجود برنامه های فوق العاده جی پی اس برای پاکت پی سی ، مثل Navigin & IGO & Sygic Drive & Copilot & Destenator & ... هيچ کدوم برای ایران نقشه درست نکردند !!!

    حد اقل اونها درست نکردن ایران برای یکی از این برنامه ها نقشه خوبی درست کنه ، تعجبه ایران با این همه برنامه نویس همچنین کاری رو هنوز نکرده !
     
  8. lo\/er

    lo\/er Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    12
    علت آن این هست که اینجا ایرانه و .....​
     
  9. vocian

    vocian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    999
    تشکر شده:
    4
    علت این هست که ما ایرانی هستیم . واقعا 1 هفته وقت میبره با یکی از این برنامه های ادیت نقشه نقشه های عکسی خوبی رو که داریم وکتور کنند؟ 3-4 نفری شاید بشه 4-5 روزه هم حلش کرد . 3-4 روز هم جاهای مهم رو روش گذاشت و جهت خیابان ها رو مشخص کرد.
    1 هفته هم کالیبره اش کرد.

    یعنی کمتر از 15 روز یک نقشه کامل وکتور خواهیم داشت. اما ما ایرانی هستیم . لقمه آماده دوست داریم!!
     
  10. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    عماد جان فکر نمی کنم به این اسانی باشد
    فکر می کنم یک مهندس تمام عیار و باتجربه نیاز باشد ، با اینحال اگر فکر می کنید شدنی ست ، همه گونی همکاری حاضرم انجام بدهم
     
  11. vocian

    vocian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    999
    تشکر شده:
    4
    صرف وکتور کردن نقشه از روی نقشه بیتمپ همون یک هفته رو وقت میگیره. با یکی از این نرم افزارهای ادیت نقشه های جی پی اس (هر چه پیشرفته تر بهتر) و یه خورده حوصله و کلیل روی انتها و ابتدای هر خیابان و ... .
    کار خیلی خسته کننده ایه اما دسته جمعی هم فکر کنم امکانش باشه و هر کس یک طرف از نقشه رو بچسبه انجام خواهد شد.

    فقط نقشه باید کیفیت داشته باشه و البته دقت.

    وکتور که شد بقیه اش اسم وارد کردنه و اسکیل کردن که همه بلد هستند . میشه بهترین نرم افزار ادیت نقشه جی پی اس رو از فروم های خارجی پرسید . اما سر کال قبلیم که بودم یکی از همکار های دور زده بود تو کار دودره بازی و از نقشه بیتمپ داشت نقشه وکتور در میوورد . کلی کار خودش رو راحت کرده بود (و البته بی دقت).
    البته نرم افزار ایشون خیلی تخصصی بود .
     
  12. lo\/er

    lo\/er Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    12
    در آوردن نقشه وکتور از بیتمپ کاری است بی فایده است چون در نقشه دو بعدی خطا وجود داره
    یکی از عوامل خطا میتونه این باشه که معمولا سازمانهای تهیه کننده نقشه ها برای جلوگیری از سو استفاده مقیاس طولی و عرضی هر نقشه نسبت به هم (که باید 1 به یک باشه) رو تغییر میدهند. به عبارتی اندازه یک طول ثابت در دو راستای عمودی و افقی یکسان نیست.

    در pc7 ما حتی دسترسی به نقشه های شهرداری و حتی بالاتر از آن را داشتیم که فقط تهران شامل 400 نقشه میشود نقشه ها اصلا زیبا نیستند ولی دقیق هستند و با برنامه خاصی (مثل Scan2CAD Pro و Algolab Raster to Vector Conversion Toolkit و ....) بایستی کانورت میشدند ولی به علت وقتگیر بودن و عدم دسترسی به شخصی که این نقشه داشت پروژه suspend شد
    نمونه اینگونه نقشه ها:
    http://i24.tinypic.com/2itijrp.gif
    یک خبر جالبی هم راجع به خود گارمین دارم که یک نقشه کامل از ایران درست کرده ولی هیچوقت منتشر نکرده چون جایی که سفارش آن را داده یک دولت خارجی بوده و سفارش خصوصی بوده حالا نپرسید چی و کی ... چون جواب نمیدم
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. bahrain

    bahrain Pocket PC کاربر فعال موبایل و کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آپریل 2005
    نوشته ها:
    3,371
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    Kindoom Of BAHRAIN Mobile Pho
    يعني خودت نقشه رو داري ؟ راجع بهش اطلاعات داري ؟ خب بكَو كشتي ما رو !!!!
     
  15. lo\/er

    lo\/er Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    12
    نه من این نقشه رو ندارم اگر داشتم مثل همیشه share میکردم .
     
  16. mra528

    mra528 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    من یه جایی پیدا کردم که این نرم افزار رو به صورت کامل و رجیستر شده میفروشه . به قیمت 20 هزار تومان . شرکت ره نگار تو خیابون مطهری کوچه سربداران شماره 14 واحد 8 است . من خودم mio a701 دارم و pathway رو هم از همین شرکت تهیه کردم. این شرکت تخصصی کار GPS می کنه.
     
  17. 1200

    1200 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    126
    تشکر شده:
    3
    لابد وقتی نمایندگان شرکت گارمین برای خرید نقشه به ایران آمدند شما در جریان قرار گرفتید؟
     
  18. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    از بحث غیر علمی اینجا بپرهیزید لطفا ً ، لاور توهینی به شما نکرده است ، تنها خبری تایید نشده را از سوی خودش نقل کرده است. اگر دوست ندارید باور کنید ، نیازی به کنایه زدن نیست.
    :hmm:
     
  19. siteregnews

    siteregnews کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 فوریه 2008
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من هم این نقشه آریو اقلیم رو دارم 30 هزار تومن که البته فارسی هست ولی رجیستر کردن داره و نمیشه کپی کرد.
    یدونه نقشه دیگه هم هست ماله گارمین که 63 هزار تومن هست و تهران مسیر هم میده ولی بقیه جاهای ایران نه.
    میتونید به سایتش برید:
    [http://mapshop.ir/catalog/product_info.php?cPath=23&products_id=25
     
  20. DrMaham

    DrMaham کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه دوستان
    خواستم بگم که منم یه دو سالی میشه این اقلیم رو دارم. البته من jamin دارم و gps external استفاده میکنم
    ولی نقشه هاش خیلی خوبه. مخصوصا یه ایران گردی که کردم جاده ها توش خوب دقیق بود نسبتا!
    نقشه تهرانش هم خوبه. یه خوبیش قابلیت سرچ و نمایش مکانهاشه. خیلی جاها به درد میخوره.
    ولی بعضی وقت ها مجبور میشدم که از gps tuner استفاده کنم. یه جاهایی نقشه ایراد داره.
    میخواستم بدونم آیا ورژن جدیدش اومده؟ من اقلیم ویرایش 2 دارم.
    راستی چرا یکی کرک این رو نمیزاره؟!:rolleyes:
    خوش باشید