با سلام
يه نرم افزار مترجم French <-> English ميخوام که بتونه متنهاي تخصصي مثلا رياضي رو با دقت قابل قبولي ترجمه کنه، چي سراغ دارين؟
کلا بهترين نرم افزار مترجم تو اين زمينه چي هست؟
میتونی babylon 6 رو نصب کنی و یه گلوساری english_french هم از سایتش دانلود کنی.من دارمش بدک نیست.![]()
نرم افزار مترجم کم نیست ... سایت آلتاویستا هم یه مترجم آنلاین داره ... ولی فکر می کنم در رابطه با متن های تخصصی (اونم ریاضی) همه شون صرفا می تونن مفهوم کلی رو به زحمت برسونن ...با سلام
يه نرم افزار مترجم French <-> English ميخوام که بتونه متنهاي تخصصي مثلا رياضي رو با دقت قابل قبولي ترجمه کنه، چي سراغ دارين؟
من از این ترجمه های ماشینی زیاد دیدم و هیچکدومشون نمی تونن کار رو بخوبی انجام بدن ... یعنی آخرش یه مترجم (انسان !) باید کل کار رو ویرایش کنه ... من از 100 نمره به این مترجم های نرم افزاری 35 میدم ...
من از این ترجمه های ماشینی زیاد دیدم و هیچکدومشون نمی تونن کار رو بخوبی انجام بدن ... یعنی آخرش یه مترجم (انسان !) باید کل کار رو ویرایش کنه ... من از 100 نمره به این مترجم های نرم افزاری 35 میدم ...
من هم اصلا خوزستانی هستم ...
سلامبا سلام