آژانس هواپیماییexchanging

نياز به معرفي پلگين!

شروع موضوع توسط ITX ‏21 سپتامبر 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    برو بچ...يه پلگين به من معرفي كنيد كه مثلا بعد از دو روز يه تغيير كوچيك توي آرشيو تكيم بده...مثلا يه مطلب اضافه كنه يا يه عكس اضافه كنه خودشم ريبيلد كنه...كسي ميشناسه همچين پلگيني؟؟؟ :wacko:
     
  2. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,757
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    گنگ توضیح دادی... یعنی نفهمیدم دقیقا چه می‌خواهی...
     
  3. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    خود ام تی که این کارا می کنه... با ارسال زمان بندی شده...
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    پست به آینده !
    ام تی 3 به بالا دارن اینو !
     
  5. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    نه بابا...ببین مثلا من میخوام بعد از دو روز از اینکه یدونه از پستام رفت توی آرشیو و از زمان ارسال مدتی گذشت...یه عکس به عنوان مطلب آرشیوی اضافه کنه!! همین البته الان اینجوری هست وای هر پستی که بفرستی اینجوری میشه ...من زمانش برام مهمه که کی این عکسه بره بچشبه به آرشیو!!!
    شاهد جان من دقیقا اینو برای گذشته میخوام!!! یعنی مطالب قبلی رو خودش یه عکس اضافه کنه...ریبیلد هم بشه!!!
    گرفتیتد چی میگم....یا بشتر بتوضیحم...
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نمیدونم چرا هرچی زور به فشارم میارم نمیگیرم چی میگی ! [​IMG]
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    فکر کنم منظورت اینه که نوشته های آرشیو شده را با یک عکس از بقیه جدا کنی اگه درست میگم بگو تا ببینم چیزی می تونم برات پیدا کنم...!
     
  9. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    آره...دقیقا همین طوره....البته دو روز از ارشیو شدنش گذشته باشه
    مثلا اینجا رو ببین...نوع صفحه اول ما اینجوریه...http://itxir.com/
    اوکی...حالا http://archives.itxir.com/it/open_msn_to_programmers.php ببین...این مطلب جدیده ولی میخوام اون عکسه مطلب آرشیوی...مثلا طی یه زمان بندی خاصی ... مثلا بعد از دو روز که مطلب یه خورده قدیمی تر شد بیاد
     
  10. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    دیگه چطوری بگم...بفهمید؟؟؟
     
  11. khajavi

    khajavi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    59
    تشکر شده:
    0
    خداییش فارسی حرف بزن یه چیزی بفهمیم
    یکی ترجمه کنه
    آقا میلاد ترجمت تحت الفضیه چیزی سر در نیوردم
    کسی دیگه بلد نیست ترجمه کنه؟
     
  12. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آها !
    یعنی یه عکس بیاد وسط پست که بگه " مطلب آرشیوی"
    مثل همین کاری که الان ایسنا داره میکنه !
     
  13. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    اره...الهی شکر که گرفتی...حالا که گرفتی...به نظرت میشه اینجوری یا نه؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    پلاگین را ولش کن...
    راحت یه کد PHP بزار تو قالبت که بعد از دوروز از نوشتن مطلب یه عکس خواص یا هر چیز دیگه رو که میخوای نمایش بده...
     
  16. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    یه چیزی مثل کد زیر...!

    کد:
    <MTEntries>
    <h3><$MTEntryTitle$><h3>
    <$MTEntryBody$>
    <$MTEntryMore$>
    <span><$MTEntriDate$></span>
    <?php
    if ( strtotime("<$MTEntryDate format="%B %e, %Y %I:%M %p"$> +2 day") <= time() ){
    	echo "<img src=\"archive.jpg\">";
    }
    ?>
    </MTEntries>
    
     
  17. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    الانم من میخواستم همینو بگم ! [​IMG]
     
  18. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    خودم هم میخواستم اول همینون بگم...یا پلگ این یا پی اچ پی...حالا میلاد جون تست زدی اینو که کار میکنه یا نه؟
    نه... خودم تست میزنم میگم...مرسی دارید!
     
  19. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    میگم...من اون کده رو البته روی لوکال تست کردم بازم به تمام مطلبا عکس میداد...اما میخوام جای آدرس اون عکسه <div> استفاده کنم...یعنی کده تقریبان به این شکل باشه
    HTML:
    <?php
    if ( strtotime("<$MTEntryDate format="%B %e, %Y %I:%M %p"$> +2 day") <= time() ){
    	echo "<div class="archivebg"></div>"
    }
    ?>
    
    البته میدونم که کار نمیکنه چون صفحه از این ارور ها میده یکیش اینه
    HTML:
    تنم
    Parse error: parse error, unexpected '}', expecting ',' or ';' in c:\server\www\blog\internet_shop\post_2.php on line 11
    
    البته خیلی ور رفتم باهاشا نشد...خلاصه من زیاد از php حالیم نیست.
    به نظرتون این کده حالا چطوری میشه...راستی میلاد جان آرشیو تکی که <$MTEntry$>نداره...مشکلی نداره؟؟؟ :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
     
  20. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,757
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    بی ربط: قالب جدید سایتت بهتر شده، اما واسه 800در600 مناسبش کن اگر می‌شود.
     
  21. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    این که خیلی قاطی و بهم ریخته س !
     
  22. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    توی اون اکو ، کنار هم " باید یه / بزاری !!