web_doost
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 822
- لایکها
- 9
آگاهی های کاملی درباره ایران .
http://www.answers.com/iran?nafid=3
http://www.answers.com/iran?nafid=3
شما هم نبریده گز کردی و حکم ارتداد ما را دادی کف دستم.
یک دیوانه فقط شعر به این معروفی را میتواند به اسم خود جا بزند.
تازه وقتی خواستم ادعای شاعری کنم مطمئن باش که آن شعر دزدی نخواهد بود .
اما به یک نکته ارزنده دست گذاشتی.
این شعر تحریف نیست بلکه خواجه چنانش سروده .بیچاره خواجه از کجا میدانست که قرن ها بعد یک عده متعصب کور بیسواد حتی به دیوان او هم رحم نکرده و از یک بیت با شاهکار هندسی منظمی مثل:
تر کان پارسی گو بخشندگان عمرند ساقی بده بشارت رندان پارسا را
فقط به جرم اینکه آنجا از واژه ترک استفاده شده است ، آن را به این شکل ابتر و بی روح و فاقد زیبایی و استتیک و استحکام در آورده اند.
خوبان پارسی گو .....
شعر از آسمان هفتم به زیر خاک سقوط کرده و ادعای پاسداشت از زبان شیرین فارسی را عرش اعلا رسانده اند.
آقای آتابای
جنابعالی در پست های قبلی خود ادعا کردید که ترک ها از قبل از اسلام و قبل از پارس ها در فلات ایران ساکن بوده اند.
حتی در پستی ادعا کردید که اشکانیان (پارت ها) ترک بوده اند. تا آنجا که من مطالعه کرده ام در هیچکدام از منابع معتبر خارجی، چنین مطالبی ذکر نشده است. لطفا اگر باز مدعی چنین مطالبی هستید منابع و مدارک مستدل و معتبر بیاورید (لطفا به سایت های بی محتوا لینک ندهید) و گرنه از آوردن چنین مطالب بی پایه و اساسی خودداری کنید.
آقای مدیر محترم انجمن،
شما که دائما از انصاف حرف می زنید آیا باید بابت این مطالب بی پایه لقب کاربر افتخاری هم داد؟
صحبت من بر سر ترک بودن و یا نبودن و ... نیست و همانطور که قبلا گفتم ایرانی بودن ربطی به ترک بودن یا نبودن ندارد، مشکل بر سر دروغ پردازی است. اگر دیگران دروغ می گویند و جنابعالی آنها را "بن" می کنید، چرا دیگران از این قانون، مستثنی هستند؟
من قصد طرفداری از کسی را ندارم ولی شما انصاف را رعایت نمی کنید و برخورد دوگانه دارید.
پاینده ایران
وقتي زورشان نمي رسد با انديشه يا پيشنهادي مقابله كنند و آن را منافي دكان و دستگاه خودشان ديدند همه زورشان را جمع مي كنند كه شخص گوينده را بي اعتبار كنند . اين يكي از خصايص بايد بگويم متاسفانه ملي ماست . وقتي نانداني شان بسته به اين است كه ماست سياه باشد ، اگر يكي پيدا شد گفت " بابا چشم داريد نگاه كنيد ماست كه سياه نمي شود " به جاي اينكه منطق پيش بياورند
مي گويند : " حرفش مفت است چون مادرش صيغه قاطرچي اميربهادر بوده "
مي گويند : " حرفش چرت است چون پدرش بهار به بهار راه مي افتاده به باغچه بيل زني پاييز به پاييز هم در كوچه هاي سيرابي مي فروخته "
مي گويند : " مزخرف مي گويد چون خودمان در مكتبخانه ديديم ابوالفضل را با عن نوشته بود "
اين جوابگويي نيست ؛ كوششي نادرست است براي راندن طرف به موضع دفاع از خود ولاجرم معطل گذاشتن اصل موضوع ؛ مي گوييد چه كنيم ؟؟ دست به تركيب هيچي نزنيم و به هيچ چيز نظر انتقادي نداشته باشيم كه دل اهل باور نازك و شكننده است و تا گفتي غوره سرديشان مي شود
استاد شاملو در مقاله اي در موردي مشابه اين موضوع به مصاحبه كننده مطلبي گفته بود كه خواندني است
فکر نمی کنید که این تعاریف شاید حکایت عملکرد خود شما باشد ؟وقتي زورشان نمي رسد با انديشه يا پيشنهادي مقابله كنند و آن را منافي دكان و دستگاه خودشان ديدند همه زورشان را جمع مي كنند كه شخص گوينده را بي اعتبار كنند . اين يكي از خصايص بايد بگويم متاسفانه ملي ماست . وقتي نانداني شان بسته به اين است كه ماست سياه باشد ، اگر يكي پيدا شد گفت " بابا چشم داريد نگاه كنيد ماست كه سياه نمي شود " به جاي اينكه منطق پيش بياورند
مي گويند : " حرفش مفت است چون مادرش صيغه قاطرچي اميربهادر بوده "
مي گويند : " حرفش چرت است چون پدرش بهار به بهار راه مي افتاده به باغچه بيل زني پاييز به پاييز هم در كوچه هاي سيرابي مي فروخته "
مي گويند : " مزخرف مي گويد چون خودمان در مكتبخانه ديديم ابوالفضل را با عن نوشته بود "
اين جوابگويي نيست ؛ كوششي نادرست است براي راندن طرف به موضع دفاع از خود ولاجرم معطل گذاشتن اصل موضوع ؛ مي گوييد چه كنيم ؟؟ دست به تركيب هيچي نزنيم و به هيچ چيز نظر انتقادي نداشته باشيم كه دل اهل باور نازك و شكننده است و تا گفتي غوره سرديشان مي شود
شما با کدام معیار دانش ایشان را ارزیابی کردید ؟ آیا اندکی تردید در مورد درستی ادعاها و مطالبی که کاربران روی سایت می گذارند لازم نیست تا از دروغ پراکنی و سوء استفاده های احتمالی جلوگیری شود ؟ايجاد گروه كاربري جديد تنها با اين هدف صورت پذيرفت كه اين كمترين قدرداني مي توانست باشد ( از طرف تيم مديريتي پرشين تولز ) براي اساتيدي كه پس از سالها تحقيق و كسب علم ، اكنون آماده اند بدون داشتن هيچ چشمداشت مالي ( و با توجه به گرفتاري هاي گوناگون پيرامون تحقيقات و آموزش و مسائل روزمره زندگي ) به آموزش نسل هاي بعد از خود بپردازند . ( چون هيچ كدام از تعاريف موجود در آن زمان براي اين دسته كاربران مناسب نبودند )
منظورتان کدام کاربر است ؟البته انتظار مي رفت كه كاربران نهايت استفاده را در زمينه هاي تخصصي ايشان ببرند اما من بيش از همه كاربران بابت اين بچه بازي هاي پيش آمده متاسف هستم و شرمسار
استاد شاملو:lol: و حزب منفور توده برجسته ترین نمایندگان لمپنیسم سیاسی و فرهنگی و ایادی ترور شخصیت در عصر خود بودند ...
فکر نمی کنید که این تعاریف شاید حکایت عملکرد خود شما باشد ؟
و آیا فکر نمی کنید کاربری که کاربر افتخاری شده و شما که مدافعش هستید بیش از اندازه بر درستی مواضع خود اطمینان دارید ؟
اگر اینگونه نبود آن نقل را نمی کردید !
در واقع شما با این پستتان موضع خود که همانا طرفداری از آن کاربر افتخاری است را بیش از پیش نمایان نمودید
.
والا از توده منفور تر هم هست
حزب فاشیسم رو فراموش کردی!
این حزب وطن پرست نه تنها فروم پرشین تولز و پی سی ورلد بلکه کل جامعه ایران را به تباهی کشانده
گرچه شما که این چیزها رو بهتر از من میدونید
اما هنوز دارید نقش آدم های به خواب رفته رو بازی می کنید!
فکر کنم خود شما بودید که به آتابای فرمودید :
لینک هایی که دادی رو کدام نهاد و مرکز علمی تایید میکنه!
والا من که نمیدونم
یعنی سایت آذرگشنسب را دانشگاه ها و مراکز بزرگ تایید میکنند!
اولا، حزبی بنام "حزب وطن پرست" وجود ندارد. حزب فاشیسم هم وجود ندارد و فاشیسم به یک مرام سیاسی اطلاق می شود و حزب احتمالی پیرو آن می شود فاشیست(نه فاشیسم!)که چنین حزبی نه در ایران امروز و نه در این انجمن فعال نیست و شما دارید به کاربران دیگر و ملت ایران انگ فاشیست بودن می زنید(حال آنکه همه می دانیم فاشیست راستین همانهایی هستند که به خون ایرانیان تشنه اند و شعار مرگ بر ایران سر می دهند!).
ثانیا، بیچاره آن کسی که از طریقت سوسیالیسم(که هرچند از دیدگاه من از راهی نادرست، ولی پرچمدار برابری آدمیان و آزادی های اجتماعی است)به دام درنده ترین و دریده ترین دیدگاه راسیستی موجود در کل خاورمیانه ی امروز، یعنی پانترکیسم بیفتد...البته منظورم از آن "کس" شما نیستید..!
اگر حقیقت را بخواهید به شما می گویم که یک پانترک نه حق و نه صلاحیت اظهار نظر درباره ی تاریخ ایران را ندارد، چراکه آنقدر مغرض و جاعل است که از هیچ دروغ شرم آوری در طی بحث روی گردان نیست و طرف مقابل ناچار است ساعتها جستجو و کنکاش بکند تا بتواند برای رد دروغ های وی سند و مدرکی حقیقی بیابد و تایپ بکند و ارائه بدهد(بعد هم جناب پانترک یک دروغ دیگر می گوید و خلاص!).
آذرگشنسپ برای هر مدعای خرد و کلانی از اسناد دقیق و مدارک پذیرفته شده نزد دانشنامه های تحقیقاتی و معتبر جهانی یا ایرانی استفاده می کند(مثل تاریخ طبری، بلعمی و ایرانیکا و ... در مباحث تاریخی و آمارهای رسمی کشوری در مباحث آماری و اسناد معتبر از سایت ها و مراجع برجسته ی لغت و زبان شناسی جهانی برای مباحث مربوط و...)، پس خواهی، نخواهی از جانب آنها تائید می شود، چون مدارک مندرجاتش برگرفته از همان مراکز و نهادها یا اسناد پذیرفته شده توسط آنها می باشد. نه آنکه چون شمایان برای اثبات مدعاهای خود برود به یک سایت پانترکی دیگر لینک بدهد به عنوان سند !
اینهم که بگویید اگر "آذرگنسسپ" بفرض دارای پشتوانه ی علمی نیست(که هست)پس ما هم نباشیم ایرادی ندارد سفسطه و فرار از پاسخ است. فعل غلط و یا ناقص از نقص متقابل و فراوانی مکرر انجام، دگرگون نمی شود(یعنی اگر هم اذرگشنسپ معتبر نباشد، آتابای باید باشد چون ادعای جدیدی کرده که پیش از این موجود نبوده و مدعی باید اثبات گفته بکند).
سلام سيروس جانسلام
بهروز جان ميبخشيدا ولي بهتر بود از كساني كه مخالف طيف فكري تو هستن يه عذرخواهي ميكردي كه حداقل كسي فكر نكنه فقط به طيف فكري خودت ارزش ميدي و عنوان كاربر افتخاري پيشكش ميكني!!
حالا كه ميخواي بحث درست پيش بره لطف كن كساني رو كه بن كردي برگردونشون كه نگن با زور ميخواي ميدون رو براي پانتركيستها باز بزاري.
البته اين فقط يه پيشنهاد بود ما كه زورمون نميرسه ادمين عوض كنيم
ادمين سايت هم كه قربونش برم كاري به كارت نداره
در اين شبهاي قدر همه رو به خدا ميسپرم
سلام
بهروز جان ميبخشيدا ولي بهتر بود از كساني كه مخالف طيف فكري تو هستن يه عذرخواهي ميكردي كه حداقل كسي فكر نكنه فقط به طيف فكري خودت ارزش ميدي و عنوان كاربر افتخاري پيشكش ميكني!!
حالا كه ميخواي بحث درست پيش بره لطف كن كساني رو كه بن كردي برگردونشون كه نگن با زور ميخواي ميدون رو براي پانتركيستها باز بزاري.
البته اين فقط يه پيشنهاد بود ما كه زورمون نميرسه ادمين عوض كنيم
ادمين سايت هم كه قربونش برم كاري به كارت نداره
در اين شبهاي قدر همه رو به خدا ميسپرم