آژانس هواپیمایی
pop up

چرا دائمآ رزولوشن مانیتورم بهم میخوره ؟

شروع موضوع توسط frog ‏4 جولای 2007 در انجمن بایگانی

  1. frog

    frog Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2006
    نوشته ها:
    876
    تشکر شده:
    30
    نمیدونم واسه چی از وقتی ویندوزم رو عوض کردم دائمآ رزولوشن و فرکانس مانیتورم بعد از خاموش و روشن کردن البته یه خط در میون عوض میشه .

    البته بعد از نصب ویندوز یه سوالی پرسید که آیا میخوای بهترین رزولوشن رو مناسب با مانیتور انتخاب کنیم من هم زدم آره ، الان نمیدونم که از کجا باید اون رو غیر فعال کنم .

    ممنون میشم کمک کنید .
     
  2. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  3. frog

    frog Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2006
    نوشته ها:
    876
    تشکر شده:
    30
    مانیتورم ال جی 57i هست ، crt هم هستش 7 سال دارمش .

    الان روی 1024*768 هستش و فرکانسشم 85 هست . رنگشم روی 32 بیت . و وقتی عوض میشه میره روی 800*600 و فرکانس 60 .

    آخه قبلش که ویندوز رو عوض نکرده بودم همچین مشکلی نداشتم .

    راستی کارت گرافیکم هم Nvidia fx 5500 هست و بردش گیگاهست .
     
  4. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
    مانیتور های LG یه برنامه داره به نام بهنما ازش استفاده کردید ؟

    این عوض شدن فرکانس رو من تو بعضی از این Game های سبک دیدم که وقتی انیستالر شون هنگ میکنن باعث عوض شدن رزولیشن و فرکانس میشن و گهگاهی این وضعیت ادامه داره ، شما این اواخر همچین Game های رو نصب نکردید .

    ضمنا شاید نصب یا به روز رسانی درایور کارت گرافیک یا نصب کامل درایور مانیتور چاره ساز باشه .

    موفق باشید .
     
  5. KhersKuchulu

    KhersKuchulu کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    من همچین مشکلی رو بعد از repair ویندوز پیدا کردم. من هم nvidia دارم. ظاهرا با repair نمیسازه و باید حتما دوباره ویندوز رو نصب کرد. درضمن حتما باید driverش رو نصب کنید...
     
  6. frog

    frog Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2006
    نوشته ها:
    876
    تشکر شده:
    30
    خوب اره Driver ش رو نصب کردم . همونطور که گفتم بعد از نصب ویندوز از من یه سوالی راجع به رزولوشن پرسید که به صورت اتوماتیک تعیین کنه فکر کنم از اون باشه .

    حالا نمی دونم از کجا باید درستش کنم .
     
  7. boxilink
  8. KhersKuchulu

    KhersKuchulu کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    رایت کلیک روی دسک تاپ:
    Properties -> Settings -> Advanced -> Adapter
    روی دکمه List All Modes کلیک کن و 75Mhz یا بالاتر رو انتخاب کن. اگر صفحه بعد از OK بهم ریخت 30 ثانیه صبر کن تا برگرده به تنظیم قبلی وگرنه روی yes کلیک کن
     
  9. frog

    frog Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2006
    نوشته ها:
    876
    تشکر شده:
    30
    عزیز مرسی که توجه میکنی ، ولی من اگه به پست اول نگاه کنین مشکلم ین نیست . بعد از خاموش روشن کردن و یا ریست اونم نه همیشه و بعد از اینکه ویندوز رو عوض کردم رزولوشن و فرکانسم بهم میخوره .
     
  10. ErfanEa

    ErfanEa کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    808
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Lost Heaven
    درایور کارت گرافیک رو یه بار آنیستال کن و دوباره نصب کن ببین چی میشه ...
     
  11. bloody

    bloody کاربر فعال علم و دانش کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آپریل 2007
    نوشته ها:
    1,226
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    IRAN
    کامپیوتر رو شات دان میکنی؟!یا هیبرنیت؟
    یه بار هیبرنیت کن ببین باز هم به هم میخوره؟
     
  12. KhersKuchulu

    KhersKuchulu کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    عزیز جان شما گفتی من نمیدونم از کجا باید تغییرش داد من گفتم یقین مشکل از پیدا نکردن هستش :D وگرنه توی پست اولیم هم گفتم منم همچین مشکلی داشتم و حل نشد، چون ویندوز ریپیر کرده بودم، تنها کاری که کردم و درست شد نصب دوباره ویندوز و بعدش نصب درایور مادربور و در آخر نصب درایور کارت بود. این ترتیب خیلی مهمه.
    موفق باشی :happy:
     
  13. frog

    frog Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2006
    نوشته ها:
    876
    تشکر شده:
    30
    نه فقط وقتی شات دان میکنم یا ریستارت میکنم این مشکل رو دارم اونم نه همیشه . بعضی وفتا بگیر نگیر داره .

    چند ساعت پیش عوض کردم و از از اول نصب کردم ببینم تا فردا چطوریاس بازم اینطوری میشه یا نه .
    مرسی
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right