چطوري با C++Builder برنامه هاي تحت شبكه بنويسم

شروع موضوع توسط Mammad Khafan ‏15 اکتبر 2004 در انجمن خانواده C++ , C

  1. Mammad Khafan

    Mammad Khafan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    سلام خدمت همه . آقا يكي به ما كمك كنه. من مي خوام يه برنامه اي بنويسم كه بتونم داخل يك شبكه كامپيوترهاي ديگه رو مثلا خاموش كنم. لطفا راهنماييم كنيد.
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    سلام
    همينجوري نميشه. يعني شما بايست يه تروجان رو رو كامپيوتر هدف اجرا كني (مثلا تو استارت اپ) بعد ار يه كامپيوتر ديگه رو همون شبكه بهش دستور بدي. به عبارتي تروجان گوش بزنگ ميمونه دستور رو كه گرفت عمل ميكنه. اگه بدون تروجان موفق بشي اين يعني يه بلاستر يا ساسر يا يه چيزي تو مايه هاي اينا. در حقيقت بايد كاربر اون يكي ماشين يه جوري برنامه شما رو اجرا كنه و برنامه شما بايد هر طور كه هست خودشو قايم كنه.
     
  4. Mammad Khafan

    Mammad Khafan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    بابت راهنماييت خيلي ممنون. ولي منظور من اين نبود. شايد من بد توضيح دادم. منظور من يه برنامه ايه كه باهاش شبكه رو مديريت كرد. مثلا يوزر تعريف كرد يا يوزر ها رو محدود كرد و يا كامپيوتري كه هيچ يوزري ازش استفاده نميكنه رو خاموش كرد. آيا اصلا C++Builder اين امكانات رو داره. اگه كسي توضيح بده ممنون ميشم.
     
  5. amirkarimi

    amirkarimi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام !

    با سي بيلدر خيلي راحت ميشه اين برنامه اي رو كه ميگي ساخت !

    بايد 2 تا برنامه بسازي . يكيشون ميشه server و ديگري client تو بايد سرور ( ميزبان ) رو روي كامپيوتري كه ميخوايي كنترلش كني قرار بدي و بعد با برنامه كلاينت ( مشتري ) ميتوني به سروري كه نوشتي متصل شي ! و بعد بهش دستور بدي و سرور هم بايد عمل كنه !

    توي سي بيلدر ميتوني از كامپوننت هاي Server Socket و Client Socket ويا از TcpServer و TcpClient استفاده كني . نترس كار سختي نيست . البته من توصيه ميكنم از توابع API استفاده كني .

    البته ميدونم كه همه اينا در حد حرف هستن . من خودم يه برنامه كوچيك با ++Visual C نوشتم كه بعد از اجراش ، با telnet به راحتي ميتوني خيلي كارا باهاش انجام بدي .
    command prompt بهت ميده .
    به زودي upload ميكنم و لينكش رو ميفرستم.
     
  6. msmkhm

    msmkhm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    سلام
    دمت گرم , اين دقيقا همون چيزيه كه من مي خوام. يه برنامه سوكت از اينترنت گرفتم client & server اما با tc و bc++ builder و Vc++ امتحان كردم با هيچكدوم اجرا نشد.
    كلا در مورد سوكت اگر مي توني منو راهنمايي كني ممنون ميشم. اگر كتابي در اين مورد سراغ داري بگو.
     
  7. msmkhm

    msmkhm کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    چطور میشه با سوکت یه برنامه ارسال ای میل نوشت. یه چیزی تو مایه های اوت لوک ولی خیلی ساده
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون