آژانس هواپیمایی

کانکشن استرینک در Web.config

شروع موضوع توسط fivestar ‏16 جولای 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. fivestar

    fivestar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    73
    تشکر شده:
    0
    من یه صفحه دارم که قبل از ورود به اون یه صفحه Login گذاشتم. یعنی کاربر هایی که Username و Password درست بدن می تونن وارد شن .

    یه پوشه ساختم و صفحه مورد نظر و صفحه Login و web.config رو ریختم توش.

    این کد صفحه web.config:

    کد:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
     <appSettings><add key="myConnectionString" value="server=localhost;uid=Admin;pwd=***;database=***" /></appSettings>
     <location path="MyFolder">
     <system.web>
      <compilation defaultLanguage="c#" debug="true" />
      <customErrors mode="RemoteOnly" />
      <authorization>
                       <allow users="Admin"/>
                       <deny users="*"/>
                    </authorization>
      <trace enabled="false" requestLimit="10" pageOutput="false" traceMode="SortByTime" localOnly="true" />
                    <sessionState mode = "SqlServer" stateConnectionString="tcpip=127.0.0.1:45565" sqlConnectionString="data </source="SERVERNAME;user id=sa;password='' cookiesless="false" timeout="20"
    
      <globalization fileEncoding="utf-8" requestEncoding="utf-8" responseEncoding="utf-8" culture="fa-IR" uiCulture="fa-IR" />
     </system.web>
     </location>
    </configuration>
    
    
    تو صفحه login هم موارد زیر رو وارد کردم :

    کد:
    using System.Configuration;
    string connectionString = (string )ConfigurationSettings.AppSettings["myConnectionString"];1- تو Web.config
    
    مشکلی برای اتصال به دیتا بیس SQL server ندارم ؟؟

    2- وقتی می خوام صفحه Login رو Submit کنم باید مقادیر وارد شده برای Username و Pasword رو خودم چک کنم ؟؟؟ ( با IF)


    من از VS 2003 استفاده می کنم و صفحه Login رو دستی ( با Text Box) طراحی کردم. ( تو VS 2005 دیدم که تو ToolBOX یه منو به اسم Login هست که میشه راحت از Object هاش استفاده کرد )
     
  2. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    در .net 1.1 خودتون باید چک کنین دیگه .. پس چی کار میخواین بکنین ؟
    6 خط code که همش بیشتر نیست :دی
     
  3. fivestar

    fivestar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    73
    تشکر شده:
    0
    با تشکر از Graveworm عزیز


    وقتی قرار شد چک کردن رو دستی انجام بدم،
    مقدارهای Username و Password رو از تو کانکشن استرینگ در آوردم و با یه IF چک کردم که اگه مقادیر وارد شده کاربر با Username و Password داخل ConnectionString یکی بود با یه Response.redirect به صفحه مورد نظر بره .

    با این تفاسیر . استفاده از تگ <authentication> و تعیین دسترسی User ها چه جوری به من کمک می کنه ؟؟؟؟

    اگه میشه یه توضیح بدین
     
  4. mehran.zand

    mehran.zand Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    1
    username & password به connectionstring چه ربطی داره دوست من داری دو بحث رو با هم قاطی میکنی به نظرم
     
  5. fivestar

    fivestar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    73
    تشکر شده:
    0
    منظورم uid و pwd مربوط به کاربر data base هست.

    یعنی میخوام کاربر برای Username و password در صفحه Login ،همون uid و pwd مربوط به کاربر data base رو وارد کنه !

    شما میگی این دو موضوع دو تا بحث سوا س ؟؟؟
     
  6. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    شما به صورت دستی connection و Command و Datareader رو بساز و با دستور sql که به commandtext شیئ command میدی چک کن ..
    بهتره کدی که خودت نوشتی، بنویسی من ببینم منظورت چیه
     
  7. خرید بیت کوین3eo
  8. mehran.zand

    mehran.zand Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    1
    connection string یک رشته اتصال که شیء sqlconnection برای اتصال به بانک اطلاعاتی از اون استفاده میکنه
    و حاوی یک سری اطلاعات برای بر قراری اتصال با بانکتون هست . و حالا شما در یکی از حالات می تونی این رشته
    رو در web.config ذخیره کنی و هر جا احتیاج به این رشته داشتی به اونجا ریفر یدی(که این حالات اصولی و درست هست) اما شما بعد از اتصال به بانکتون می تونی با شیء datareader یا بهترش یک scaler هست وجود id , pass رو
    چک کنی . اما شما در ساده ترین حالت این کارو میکنی و اگر بخوای اصولی تر کار کنی با تیکت ها و class authenticatino کار کنی تا کارت تکمیل بشه. ( البته من نمی دونم شما داری چیکار میکنی)!:blink:
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی