آژانس هواپیماییexchanging
dakhlestan

کانکشن استرینک در Web.config

شروع موضوع توسط fivestar ‏16 جولای 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. fivestar

    fivestar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    73
    تشکر شده:
    0
    من یه صفحه دارم که قبل از ورود به اون یه صفحه Login گذاشتم. یعنی کاربر هایی که Username و Password درست بدن می تونن وارد شن .

    یه پوشه ساختم و صفحه مورد نظر و صفحه Login و web.config رو ریختم توش.

    این کد صفحه web.config:

    کد:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
     <appSettings><add key="myConnectionString" value="server=localhost;uid=Admin;pwd=***;database=***" /></appSettings>
     <location path="MyFolder">
     <system.web>
      <compilation defaultLanguage="c#" debug="true" />
      <customErrors mode="RemoteOnly" />
      <authorization>
                       <allow users="Admin"/>
                       <deny users="*"/>
                    </authorization>
      <trace enabled="false" requestLimit="10" pageOutput="false" traceMode="SortByTime" localOnly="true" />
                    <sessionState mode = "SqlServer" stateConnectionString="tcpip=127.0.0.1:45565" sqlConnectionString="data </source="SERVERNAME;user id=sa;password='' cookiesless="false" timeout="20"
    
      <globalization fileEncoding="utf-8" requestEncoding="utf-8" responseEncoding="utf-8" culture="fa-IR" uiCulture="fa-IR" />
     </system.web>
     </location>
    </configuration>
    
    
    تو صفحه login هم موارد زیر رو وارد کردم :

    کد:
    using System.Configuration;
    string connectionString = (string )ConfigurationSettings.AppSettings["myConnectionString"];1- تو Web.config
    
    مشکلی برای اتصال به دیتا بیس SQL server ندارم ؟؟

    2- وقتی می خوام صفحه Login رو Submit کنم باید مقادیر وارد شده برای Username و Pasword رو خودم چک کنم ؟؟؟ ( با IF)


    من از VS 2003 استفاده می کنم و صفحه Login رو دستی ( با Text Box) طراحی کردم. ( تو VS 2005 دیدم که تو ToolBOX یه منو به اسم Login هست که میشه راحت از Object هاش استفاده کرد )
     
  2. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    در .net 1.1 خودتون باید چک کنین دیگه .. پس چی کار میخواین بکنین ؟
    6 خط code که همش بیشتر نیست :دی
     
  3. fivestar

    fivestar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    73
    تشکر شده:
    0
    با تشکر از Graveworm عزیز


    وقتی قرار شد چک کردن رو دستی انجام بدم،
    مقدارهای Username و Password رو از تو کانکشن استرینگ در آوردم و با یه IF چک کردم که اگه مقادیر وارد شده کاربر با Username و Password داخل ConnectionString یکی بود با یه Response.redirect به صفحه مورد نظر بره .

    با این تفاسیر . استفاده از تگ <authentication> و تعیین دسترسی User ها چه جوری به من کمک می کنه ؟؟؟؟

    اگه میشه یه توضیح بدین
     
  4. mehran.zand

    mehran.zand Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    1
    username & password به connectionstring چه ربطی داره دوست من داری دو بحث رو با هم قاطی میکنی به نظرم
     
  5. fivestar

    fivestar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    73
    تشکر شده:
    0
    منظورم uid و pwd مربوط به کاربر data base هست.

    یعنی میخوام کاربر برای Username و password در صفحه Login ،همون uid و pwd مربوط به کاربر data base رو وارد کنه !

    شما میگی این دو موضوع دو تا بحث سوا س ؟؟؟
     
  6. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    شما به صورت دستی connection و Command و Datareader رو بساز و با دستور sql که به commandtext شیئ command میدی چک کن ..
    بهتره کدی که خودت نوشتی، بنویسی من ببینم منظورت چیه
     
  7. mehran.zand

    mehran.zand Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    1
    connection string یک رشته اتصال که شیء sqlconnection برای اتصال به بانک اطلاعاتی از اون استفاده میکنه
    و حاوی یک سری اطلاعات برای بر قراری اتصال با بانکتون هست . و حالا شما در یکی از حالات می تونی این رشته
    رو در web.config ذخیره کنی و هر جا احتیاج به این رشته داشتی به اونجا ریفر یدی(که این حالات اصولی و درست هست) اما شما بعد از اتصال به بانکتون می تونی با شیء datareader یا بهترش یک scaler هست وجود id , pass رو
    چک کنی . اما شما در ساده ترین حالت این کارو میکنی و اگر بخوای اصولی تر کار کنی با تیکت ها و class authenticatino کار کنی تا کارت تکمیل بشه. ( البته من نمی دونم شما داری چیکار میکنی)!:blink:
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak