آژانس هواپیماییexchanging

کی از همه بیشتر مخ کامپیوتره توی این فروم؟

شروع موضوع توسط P-khakestari ‏23 آپریل 2010 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. P-khakestari

    P-khakestari همکار بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏4 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    1,333
    تشکر شده:
    278
    محل سکونت:
    منطقه آزاد اروند
    خب میخوام یه کل بین بچه های فروم راه بندازم...
    به این ترتیب هرکس یه سوال فنی از کامپیوتر میپرسه
    هرکس جواب کاملتر و بهتری داد اون مخ کامپیوتره...
    حالا سخت ترین سوالی که در مورد کامپیوتر به ذهنتون میرسه رو بپرسید.
    من به برای شروع یک سوال معمولی میپرسم:

    :happy:

    فرق ویندوزهای 32 بیتی با 64 بیتی در چیه؟
     
  2. T-Roy

    T-Roy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2007
    نوشته ها:
    3,861
    تشکر شده:
    527
    جواب اين سوال اينه كه شما روي ويندوز 32 بيتي تا 4 گيگ رم بيشتر نمي توني بندازي اما روي 64 بيتي بيشتر هم مي توني بندازي
    كلا 64 بيتي براي سيستم هاي با كارايي بالاتر طراحي شده كه اصل مطلب CPU هست كه بايد 64 بيتي باشه
    البته ويندوز هاي 64 بيتي به هيچ وجه توصيه نميشه چون مشكلات زيادي دارند و همون x86 توصيه ميشه
     
  3. T-Roy

    T-Roy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2007
    نوشته ها:
    3,861
    تشکر شده:
    527
    حالا سوال من اينه كه چطور ميشه توي Word اعداد رو فارسي نوشت؟(البته جوابشو خودم ميدونم)
     
  4. batoobato

    batoobato کاربر فعال خاطرات کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,569
    تشکر شده:
    5,277
    به هندی باید تغییر بدی اعداد رو ........................
     
  5. T-Roy

    T-Roy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2007
    نوشته ها:
    3,861
    تشکر شده:
    527
    البته دقيقش اين بود
    Tools>Options>Complex Scripts>Numeral>Hindi
    ممنون
     
  6. Hamid_J

    Hamid_J Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    1,492
    تشکر شده:
    706
    محل سکونت:
    InMyDream
    وقتی که مخاستم ویندوز رو عوض کنم از روی stupe قبل از اونجا که درایو ها رو نشون میده میزنه hard not found prees F3 to Restart .( ویندوز پر ویروس بود ولی بالا میومد-هارد هم میشناخت!)

    چه کار کنم؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. 1240

    1240 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2007
    نوشته ها:
    1,211
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    ایران--آبادان,خرمشهر
    موقع نصب ویندوز اگر گزینه standard را بزنیم(گرینه دیگر را پیشنهاد بده فایده نداره)
    سیستم دیگه بعد از نصب standby نداره و وقتی هم خاموش میکنید نهایت باید با دکمه پائین خاموش کنید.
    بعد از نصب ویندوز چه میشه کرد؟ برای حل موضوع؟!
     
  9. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    وقتی کامپیتور رو روشن میکنم دود بلند میشه از پشتش مشکل چیه؟ :دی
     
  10. hojatshabani

    hojatshabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2008
    نوشته ها:
    1,042
    تشکر شده:
    141
    محل سکونت:
    پس پوشت
    دنیای کامپیوتر انقدر وسیع هست که کسی نمیتونه بگه من بالاتر هستم

    ممکنه یه بچه کوچیک یه مسئله ای رو بدونه در مورد ویندوز اما بیل گیتس ندونه

    بستگی داره که نوع کار هر کس با کامپیوتر چیه

    -----------------------


    خارج از این موضوع یکی از بهترین سوالاتی که من شنیدم توی این کل کل بازیا توی یه مزاحم تلفنی بود طرفای سال 78

    پسره یه سوال خیلی جالبی پرسید :

    کامپیوتر چند تا ای ار کیو داره ؟

    با احترام / حجت
     
  11. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    معتاد شده [​IMG]
     
  12. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    :D
    سوال رو نفهمیدم.
    چند تا سوال.(همه شون هفته پیش برای دوستام پیش اومد و خب درست کردم براشون)

    1.ویندور رجیستریش خراب شده و موقع بالا اومدن هنگ میکنه. چکار میشه کرد که ویندوز رو درست کرد.(جز گزینه نصب ویندوز رو ویندوز)
    2.یک ویروسی هست که گزینه folder option رو از بین میبره. چجوری برشون گردونیم؟
    3.یک فولدر رو encrypt کردید و حالا رمز user رو از یاد بردید. چجوری میشه اونو برگردوند.
     
  13. Rap3r

    Rap3r کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2010
    نوشته ها:
    67
    تشکر شده:
    0
    چه جوری میشه وسط کار سیستمو خاموش کنی فرداش بیای روشن کنی بدون اینکه پنجره ها بسته بشه از همون وسط کارت سیستم روشن شه ؟
     
    Last edited: ‏23 آپریل 2010
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. hojatshabani

    hojatshabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2008
    نوشته ها:
    1,042
    تشکر شده:
    141
    محل سکونت:
    پس پوشت
    sfc .
     
  16. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    البته کاملا درسته. هر کس تو فیلد کاری خودش میتونه هزار تا سوال بپرسه و هیچ کس هم بلد نباشه.
    اینهم یک پست قشنگ که گفته اگر اینا رو بلد بلشید یک geek هستید.

    http://darrenyates.com.au/2010/04/you-know-youre-a-geek-when/1141
     
  17. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    standby or hibernate
     
  18. Rap3r

    Rap3r کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2010
    نوشته ها:
    67
    تشکر شده:
    0
    hibernate درسته.
     
  19. Rap3r

    Rap3r کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2010
    نوشته ها:
    67
    تشکر شده:
    0
    چه جوری میشه دانلود کردن از طریق اینترنت اکسپلورر را بست ؟
     
  20. Hamid_J

    Hamid_J Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    1,492
    تشکر شده:
    706
    محل سکونت:
    InMyDream

    1- باید قبلش بک آپ بگیری و الان برگردونی.

    2- تویه Run بنویس Gpedit,msc صفحه ای که اومد میری user configoration بعد میری administrator tempelate
    بهد بگرد قاطی اونا هست:دی اسمش بزرگه حس اینکه بنویسم ر و مدارم

    3- نمیدونم:دی
     
  21. en2fa

    en2fa Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,630
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    tehran
    اگر بک آپ نگرفته بودی؟
     
  22. T-Roy

    T-Roy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2007
    نوشته ها:
    3,861
    تشکر شده:
    527
    به اين مسير بريد
    Internet Options>Security
    بعد در قسمت Internet مورد Custome Level رو بزنيد و بريد تو قسمت Downloads و قسمتFile Download رو Disable كنيد