- نوشتهها
- 13,700
- لایکها
- 3,617
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استسلام داداش وقت بخیر
از طریق سایت سفارش بدم یا اینجا کجا سریعتر ارسال میکنید فروم یا سایت
سلام جناب برزویان عزیز مرسوله بنده امروز رسید دستم،تستش کردم انصافی بگم فک نمیکردم عسل شما اینقد با کیفیت باشه از قبل یه مقدار عسل کوهی وحشی موجود داشتم با اون مقایسه اش کردم جز طعمش که بخاطر فرق پوشش گیاهی هست از لحاظ بافت و ... خیلی نزدیک بود به عسل شما خدا برکت بده به کسب و کارتون من که مشتری شما شدم هر کی هم خواست بخره حتمی شمارو معرفی میکنم.⚘️مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر است
کد رهگیری : 354360110900144170997111
برای پیگیری مرسوله خود به >>> اینجا<<< مراجعه کنید
سلام دوست عزیز خوشحالم باب میل شما هم واقع شدهسلام جناب برزویان عزیز مرسوله بنده امروز رسید دستم،تستش کردم انصافی بگم فک نمیکردم عسل شما اینقد با کیفیت باشه از قبل یه مقدار عسل کوهی وحشی موجود داشتم با اون مقایسه اش کردم جز طعمش که بخاطر فرق پوشش گیاهی هست از لحاظ بافت و ... خیلی نزدیک بود به عسل شما خدا برکت بده به کسب و کارتون من که مشتری شما شدم هر کی هم خواست بخره حتمی شمارو معرفی میکنم.⚘️
خواهش می کنم امیدوارم همیشه سالم وشیرین کام باشیدسلام
ایام به کام
من یکماه بعد برای یک جراحی 8 ساعته باید برم بیمارستان
جنسیتم خانم هست
از نظر فیزیکی لاغرم و جون ندارم قوی هم نیستم زود خسته میشم
روزی فقط یه وعده غذا میخورم
یه عسلی ازتون مبخوام برام معجزه کنه چه عسلی پیشنهاد میدین؟
چون من با این وضعیت فکر نکنم دووم بیارم
ارده و شهد و رویال هم میخوام
سلام و روز بخیرسلام یک کیلو عسل آویشن سفارش دادم
با تشکر از جناب برزویان
مرسوله مورد نظر ارسال و کد رهگیری شما دوست عزیز به شرح زیر استسلام یک کیلو عسل آویشن سفارش دادم
با تشکر از جناب برزویان
سلام دوست عزیزسلام و وقت شما بخیر، من سالها پسش ازتون خرید کردم و الان خیلی خوشحال شدم دیدم همچنان فعال هستید. خدا قوت. دوست عزیز 4کیلو عسل میخواستم (4 تا یک کیلویی).عسل آویشن و بهارنارنج رو نمی دونم الان بگیرم یا نه؟؟؟