پدرام خان ما هر چقدر میگیم اینجا یه تشکر بزارین ، نمیزارن . دی
منم قسمتی از غرور و تعصب رو خونده بودم که به نظرم جالب میومد . واسه همین پرسیدم ببینم همه ی کاراش در همین حده که جواب نه بود .![]()
تنکس![]()
ببخشيدمن دربحثتون دخالت ميكنم ولي تا همه ي آثارآستين رو نخونيد نميشه درموردش قضاوت كرد قبول دارم غرور توتعصب بهترين اثر آستينه .آثاري مثل اما يا عقل واحساس هم قشنگه ولي چون حالت زنونه اي داره ممكنه خيلي از آقايون خوششون نياددر مورد آثاري مثل ترغيب يا منفسيلد پارك بايد بگم به نظر من ازاما خيلي بهتراند اما اشكالاتي توشون هست كه اگه اونا نبود ميشد حتي در رديف غرور وتصب قرارشون داد ولي در كل واقعا زيباهستندبه نظرمن شخصيت هاي ترغيب خيلي عالي شخصيت پردازي شدند البته نه همشون مثلا صحنه ي تصادف لوييزا يه جورايي سرهمبندي شده بودمنفسيلد پارك هم يه جورايي بابقيه ي آثار استين فرق داره واتفا قا حتما مطابق ميل شخصيت هاي داستان اتفاق نميفته ولي شخصيتايي مثل فاني يا ادموند زياد باواقعيت مطابقت ندارند وخيلي دلپذير نيستند استين اثر ديگري هم داره به نام نوثنگر ابي كه براي نقد كتاب داستان او دولفو اثر خانم رادكليف اونو نوشته وبراي اين كه نشون بده دنيا ي واقعي چقدر باخيال اوهام متفاوته داستان جذابي داره ولي اصلا به پاي بقيه ي اثار آستين نميرسه