آژانس هواپیماییexchanging

(gigabyte radeon 9200dh(128mb)(128bit

شروع موضوع توسط 3030l ‏19 می 2004 در انجمن بایگانی

  1. 3030l

    3030l Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2004
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    سلام به همگي.
    مي خواستم بدونم كه اين مادر بورد و اين كارت گرافيك امكان داره به همديگه صدمه بزنند.و اگه اين كارت گرافيك
    رو روي اين مادر بورد نصب بشه كارت گرافيك با كارايه 100% اجرا ميكنه يا نه.
    اگه نه امكان داره چقدر ضعيف تر كار كنه؟

    MB:fic vc11>fsb 400MHz >ram sdr 133 MHz>AGP 4x.
    ----------------------------------------------------------------
    VGA:giga byte radeon 9200dh(128mb)(128bit)
    و در اخر,شما براي اين كار ت چه مادر بوردي پيشنهاد ميكنيد؟
    ممنون از همگي!
     
  2. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    دوست عزيز اين كارت به مادر بورد شما هيچ صدمه اي نمي زنه و كاملا هم قابل استفاده است من نيز هم اكنون از يه كارت 8x روی یه مادر بورد 4x استفاده میکنم
    این کار فقط باعث یه ذره پایین اومدن سرعت کارت میشه فقط یه ذره در حد 1-2 فریم متاسفانه الان وقت ندارم تا بنچمارک سایت toms hardware رو در این رابطه پیدا کنم اما شما مطمئن باش اگه فقط به خاطر این مسئله میخوای مادر بورد بگیری فقط پول خرج کرده ای
     
  3. prehistoric

    prehistoric کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    اين مادر بورد خيلي ضعيفه! حتي بهترين سيستمي كه با اين مادر بورد ببندي نميتونه از اين كارت درست و حسابي كار بكشه. يعني پولتو ريختي دور ! بگو چقدر مي خواي خرج كني تا من يه مادر بورد مناسب پيشنهاد بدم.
     
  4. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    به حق چيزاي نديده و نشنيده! ميشه بگيد چرا؟ و خواهشا منبع جوابتون رو هم ذكر كنيد
    اين مادر برد خيلي خوب ميتونه با اون كارت كار كنه در همه ي بنچماركها رو هم كه نگاه كنيد تفاوت 4x با 8x فقط 1-2 فریمه من منظور شما رو از کار کشیدن نمیفهمم
     
  5. prehistoric

    prehistoric کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    مشكل اين مادر برد سرعت AGP نيست ! مشكل از سرعت کم RAM و FSB است.سریعترین CPU كه قبول ميكند
    P4 2.0 هست! موقع اجراي بازي هاي جديد كه محاسبات فيزيكي و هوش مصنوعي وحشتناكي دارن كم مياره و يك bottleneck بوجود مياد و كارت گرافيك بيكار ميمونه!
    در مورد ×8 و ×4 با شما موافقم. من با radeon 9700 pro و مادربورد ga-8ipe1000pro آزمايش كردم AGP 8X و 4Xتقريبا هيچ فرقي نداشتند.
     
  6. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    من اين طور فكر نميكنم!درسته كه sd از ddr سرعتش پایین تره اما به نظر من چنین مشکلی رو به وجود نمیاره
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    به نظر من سرعت اینا کم نیست سرعت مادربوردهای جدید زیاده! :lol:
     
  9. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    اينم يادم رفت بگم كه اين كارت گرافيك در زمان همون مادربوردها ساخته شده
     
  10. prehistoric

    prehistoric کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    بازي هاي Battle Field 1942 و Generals رو امتحان كنيد.
     
  11. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    خواهشا اگه ميشه يه بنچمارك از يه سايت معتبر بياريد من اخه خودم چه جوري امتحان كنم
     
  12. prehistoric

    prehistoric کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
  13. Xradical

    Xradical Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2004
    نوشته ها:
    1,030
    تشکر شده:
    3
    موافقم ولي از نظر صدمه،نه هيچ مشكلي بوجود نمياره چون معمولا چيستاي 845 كه بورد شما شاملش ميشه حداقل نا هماهنگيو با قطعات ديگه دارن. ولي خوب همونطور كه دوستمون نوشته اين بورد تنها به سي پي يو هاي باس 400، p4 محدود ميشه و بدتر از اون كه فقط از sdram حمايت ميكنه يعني از همون باس 400 هم نميتوني بهره اي ببري چون سرعت انتقال ديتا بين رم و سي پي يو نهايت به 133 مگاهرتز ميرسه.در ضمن درايوراي چيپسيتو كارت گرافيكتم به روز كن و بهتره كه هزينتو صرف خريد يه كارت بهتر مثل 128 geforce fx 5700_non ultra بكني كه قيمت مناسبيم داره.
    [​IMG]
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. 3030l

    3030l Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2004
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    بازي general رو خيلي بد اجرا ميكنه يعني رو رزولوشن 1027.768 و كيفيت گرافيكي متوسط ,خيلي كند اجرا ميشه!
    در صورتي كه اين بازي روي سيستم دوستم كه يه كارت9200se داره ولي مادر بوردش ddr ساپورت و agp 8x ,عالي
    اجر ميشه!!!
    راستي يه مشكل ديگهم هست ,توي بعضي از بازي ها مثل farcry و 3 colin mcre rally اصلا وارد نميشه.
    يعني توي منوي اصلي بازي ميره ولي وقتي ميخواد load كنه error ميده كه تيترش از اين قراره:
    VPU RECOVERY:your vpu no longer responding.
    البته اين خلاصشه :D :D
    اين رو هم بايد اضا فه كنم كه بازي call of duty رو هم گرچه سريع ولي با تيك بسيار اجرا ميكرد!
    برنامه نصبش هم كاملا جديده >> ver. 4.5
     
  16. 3030l

    3030l Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2004
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    كاملا باهات موافقم. ;) ;)
     
  17. Xradical

    Xradical Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2004
    نوشته ها:
    1,030
    تشکر شده:
    3
    در باره اون پيغام كه نوشته هسته گرافيكيت(vpu(visual processing unit نميتونه بيشتر از اين جواب بده شايد به خاطر اينه كه رو رزولوشناي بالا بازيارو اجرا ميكني وگرنه 9200se هر چند unplayable ولي ميتونه بازي مثل farcry اجرا كنه.درايور گرافيكتم مطمئن شو كه به روزه
     
  18. prehistoric

    prehistoric کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    مشكل Generals از كارت گرافيك نيست.این کارت برای این بازی کافیه. این بازی رم زیاد و cpu قوی میخواد. :hmm: راستي شما چقدر ram داري؟ CPU ات چیه؟
    مشکل بقیه بازی ها ممکن از کارت گرافیک باشه. فکر كنم این بازی ها directx 9 بخوان ولی کارت شما directx 8.1 رو ساپورت میکنه و امکانات directx9 رو cpu باید شبیه سازی کنه! ببین میتونی directx9 رو نصب کنی؟ اگر قبلا نصب کردی دوباره نصبش کن و بازی ها را تست کن. اگه بازم کار نکرد آخرین درایور ها را از http://www.ati.com بگیر و نصب کن. ترتیب نصب درایور و directx مهمه! اگه کار نکرد. دوباره درایور رو نصب کن بعدش directx.
    :blink: درايور ها را از سايت gigabyte دانلود نکن :blink:
     
  19. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    در مورد بنچمارك بگم كه منظورم اين بنچمارك نبود اينو ديگه بچه ي اول دبستاني هم ميدونه كه سي پي يو با سرعت بالاتر بهتر عمل ميكنه من يه بنچمارك كيخوام كه مثلا unreal رو رو یه سیستم با sd و یه سیستم دیگه با ddr مقایسه کرده باشه نه اینکه p3 1000 رو با رم sd با p4 1.6 با رم ddr مقایسه کرده باشه
    برای من خیلی عجیبه اگر هم قرار باشه که بهتر عمل کنه که حتما میکنه فکر نمیکنم که انقدر تفاوت داشته باشه شما sp1 رو ویندوزتون نصبه؟
     
  20. Xradical

    Xradical Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2004
    نوشته ها:
    1,030
    تشکر شده:
    3
    ميشه بگي sp1 چي داره كه تو xp باعث بشه كارايي سيستم بره بالا.حداقل اينكه سرعت فريم بازيا بيشتر بشه:questionm
     
  21. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    پیشنهاد ati برای نصب درایورهاش ویندوز با سرویس پک 1 هست
     
  22. 3030l

    3030l Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2004
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    مشخصات سيستم من از اين قراره:
    pentum4 2000MHz.L2 512 kb. L1 8 kb
    ram:sdr 133MHZ 256 mb