تو تهران ماهی تازه بیشتر ماهی شمال هست .
هوکی هم یک ماهی خارجیه . گوشتی هست و گوشتش سفته و اگر کسی که درست میکنه وارد باشه مزه اش هم خوبه . قیمتش هم خوبه . سالمون نخوردم .
میشه عکس شوریده بزاری ببینم کدومه ؟
ضمنا زبیدی همون حلوا سفیده یا فرق داره ؟
راستی من کیلکا هم دوست دارم
بچه های تهران میدونن مرکز ماهی تازه تو تهران کجاست ؟
سالمون از کجا گیر میارید؟:blush:
ماهی سالمون- با تلفظ انگلیسی سامون میباشد- همان ماهی آزاد دریای شمال است که گوشت آن معمولا صورتی و بندرت نارنجی رنگ میباشد.نسبت به بسیاری دیگر از ماهیان گوشت چربتری داشته و سرشار از املاح میباشد. همچنین خوشمزه ، خوشرنگ و کمی گرانقیمت است. انواع پرورشی، دریایی و رودخانه ای دارد. نوع دودی آن در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران زیادی دارد.
سالمون بیشتر تو آب های سرد و شیرین مثل دریای بالتیک کانادا و دریای خزر زندگی می کنه از نظر ارزش غذایی بیشترین ارزش غذایی بین ماهی ها رو داره و مغز رو فعال نگه میداره
بهترین نژادش نروژیه البته دریای خزرش چندین ساله نسلش منقرض شده
هوکی هم ماهی کشور نیوزلند هست که تیغ خیلی کمی داره و گوشتش سفید و نرمه اصلا هم سفت نمی شه ماهی بدون بویی هست و بیشتر کسانی که میخوان ماهی خوردن رو استارت بزنن هوکی بهشون پیشنهاد میشه چون نه بو داره و نه تیغ
همه ماهی فروشی های معتبر سالمون و هوکی دارن فقط مواظب باشید یه نوع خاصی از قزل آلا هست که رنگش قرمزه به جای سالمون غالبتون نکنند.نکته کنکوری اینکه سالمون درشت بگیرید یه مقدار چرب هست و از نظر امگا سه غنی تر بدون روغن هم بپزید در کل ماهی های دریایی و اقیانوسی بر خلاف پرورشی هر چی درشت تر و بزرگ تر باشن مرغوب ترن
ماهی ها رو هم منجمد که به طریق صید صنعتی صید شده بگیرید (اونایی که تو شهرهای ساحلی نیستند)صید صنعتی(frozen at sea) کیفیت ماهی رو در حد قابل قبولی نگه میداره و از تازه خیلی قابل اطمینان تره
در ضمن این عکسی که از شوریده گذاشتید قیمت هاش مال زمان شاه هست گمونم الان شوریده مرغوب با سایزی که تو عکس هست هر کیلو 17-20 تومان هست.
سالمون به صورت کامل هر کیلو 17 تومان تو فروشگاه می فروشیم یه نوع فیله سالمون بسته بندی خود نروژ دودی شده و طعم دار شده بدون پوست و استخوان grade B هر کیلو چهل هزار تومان grade A هر کیلو هفتاد هزار تومان
یه رده بندی هم از نظر طعم و مزه بین ماهی های شیلاتی هست پیداش کنم میزارم
ببین ماهی سالمون در حقیقت اصلش فرانسویه و رنگش هم گلبهی نارنجیه و خیلی لذیذ .خیلی هم خاصیت داره این ماهی .اینو ماهی آزاد بیشتریم میزان امگا 3 رو دارن .و خوبیش اینه که تیغم نداره.تو این فروشکاههای رفاه و اینا بسته بندی شده ترو تمیز هست ولی من بابام همیشه از 3 راه امین حضوراونورا آشنا داریم تازه میخره از اونجا هم میتونی تهیه کنی
تو تهران ماهی تازه بیشتر ماهی شمال هست .
هوکی هم یک ماهی خارجیه . گوشتی هست و گوشتش سفته و اگر کسی که درست میکنه وارد باشه مزه اش هم خوبه . قیمتش هم خوبه . سالمون نخوردم .
میشه عکس شوریده بزاری ببینم کدومه ؟
ضمنا زبیدی همون حلوا سفیده یا فرق داره ؟
راستی من کیلکا هم دوست دارم
بچه های تهران میدونن مرکز ماهی تازه تو تهران کجاست ؟
اسم ماهیه چی بود ؟
تو بعضی از فروشگاه ها به صورت بسته بندی و فریز شده هستش. رنگش صورتی-نارنجیه (شاید گلبهی بهتر باشه بگیم!)
بنده به آبزیان جنوب کشور ، به ویژه به میگو و لابستر ارادت ویژه ای دارم! یه مدل قزل آلا هم هست که بهش می گن قزل آلای رنگین کمانی که گوشتش رنگ سالمونه.(نمی دونم هم خانواده هستن یا نه!) خوشمزه اس!
نخوه طعم دار کردن ماهی چه جوریه؟
من خیلی با بوی ماهی مشکل دارم و باعث میشه زیاد ماهی نخورم
سلام دوستان.
اگه شمال بودید و اینجا،بهتون میگفتم ماهی یعنی چی،ماهی اگه تازه باشه،ماهیه....
کسی ماهی کلیکا خورده؟ همون کوچیکااا
وااای خدا،پاک کردن این ماهی بسیار آسونه،چون نه فلس داره نه تیغ!فقط سرش جدا میشه و در موقعی که داری سرشو جدا میکنی،ی ذره روده های داخل شکمشم میاد و پاک پاک میشه،فقط کافیه با آب کش بشوری و بعد که آبش رفت و خشک شد،بهش پودر سوخاری بزنی و بندازیشون تو رغن داغ،میشه عین پفک!!! بعد بهش یکم سس کچاپ یا گوجه بزن و با ماست موسیر یا خیار شور بخور،دیووونه میشی...چون با استخوان(بسیار ظریف و نرمه) خورده میشه،بینهایت مقوی و سرشار از کلسیم هستش،من که هر موقع میخورم بعدش آتیش میگیرم و تشنم میشه انقدر انرژی داره!!
دلتون آب شد؟!!
دقیقا - من پریروز سالمون خریدم کیلویی 45 تومن
ولی خیلی خوش مزست
من ماهی میش هم دوست دارم ولی کم یابه
در ضمن تن ماهی صولا باید توش سالمون باشه که تو ایران همه چیز میزنن توش ولی شنیدم که شیلتون داره سالمون وارداتی میزنه تو تون ماهیاش
جدودا هم دو سه مدل زده این دودیش خیلی خوشمزست و بی دردسر :دی
ممنون از توضیحتونسالمون بیشتر تو آب های سرد و شیرین مثل دریای بالتیک کانادا و دریای خزر زندگی می کنه از نظر ارزش غذایی بیشترین ارزش غذایی بین ماهی ها رو داره و مغز رو فعال نگه میداره
بهترین نژادش نروژیه البته دریای خزرش چندین ساله نسلش منقرض شده
هوکی هم ماهی کشور نیوزلند هست که تیغ خیلی کمی داره و گوشتش سفید و نرمه اصلا هم سفت نمی شه ماهی بدون بویی هست و بیشتر کسانی که میخوان ماهی خوردن رو استارت بزنن هوکی بهشون پیشنهاد میشه چون نه بو داره و نه تیغ
همه ماهی فروشی های معتبر سالمون و هوکی دارن فقط مواظب باشید یه نوع خاصی از قزل آلا هست که رنگش قرمزه به جای سالمون غالبتون نکنند.نکته کنکوری اینکه سالمون درشت بگیرید یه مقدار چرب هست و از نظر امگا سه غنی تر بدون روغن هم بپزید در کل ماهی های دریایی و اقیانوسی بر خلاف پرورشی هر چی درشت تر و بزرگ تر باشن مرغوب ترن
ماهی ها رو هم منجمد که به طریق صید صنعتی صید شده بگیرید (اونایی که تو شهرهای ساحلی نیستند)صید صنعتی(frozen at sea) کیفیت ماهی رو در حد قابل قبولی نگه میداره و از تازه خیلی قابل اطمینان تره
در ضمن این عکسی که از شوریده گذاشتید قیمت هاش مال زمان شاه هست گمونم الان شوریده مرغوب با سایزی که تو عکس هست هر کیلو 17-20 تومان هست.
سالمون به صورت کامل هر کیلو 17 تومان تو فروشگاه می فروشیم یه نوع فیله سالمون بسته بندی خود نروژ دودی شده و طعم دار شده بدون پوست و استخوان grade B هر کیلو چهل هزار تومان grade A هر کیلو هفتاد هزار تومان
یه رده بندی هم از نظر طعم و مزه بین ماهی های شیلاتی هست پیداش کنم میزارم
قدیما کرج تهران زیاد بود از این نوع ماهی - من خیلی دوست داشتم - فکر کنم اولین بار تویه یه نمایشگاه بین المللی بود خوردم
ولی الان چند سالیه که ندیدم - گفتی کلی هوس کردم
اینجا فراوونه اممممممممممممممم:specool:
بچه ها راستی مصرف ماهی دودی همراه ماهی هم خیلی حال میده . ما اینجوری درست میکنیم . ماهی دودی رو چند ساعت توی آب قرار میدیم تا نمکش کم بشه . بعد موقع دم کردن برنج ماهی رو بدون آب یا چیز دیگه توی یک کاسه قرار میدین و روی برنج میزارین . برنج که دم بکشه ماهی دودی هم آماده هست .
تا اینجای کار از ماهیهای جنوب شوریده و زبیدی خوبن . دیگه چی ؟
پ ن ک بچه های تهران نگفتن ماهی تازه خوب از کجا میشه خرید ؟
من تا بحال ماهی های شمال نخوردم مثل سفید اوزون برون کفال چجوریه خوشمزه اس؟
راشگو هم نخوردم نمی دونم شمالیه یا جنوبی اون چه طعمی داره؟
در مورد ماهی چند تا نکته بگم بد نیست یکی اینکه ماهی به شدت سلیقه ایه ممکنه یه ماهی که همه تعریفش رو می کنند به مذاق شما خوش نیاد بنابراین به حرف بقیه توجه نکنید و همه جور ماهی استفاده کنید
یه نکته دیگه هم این که حتما همه جور ماهی استفاده کنید چون نوع تغذیه شون متفاوته خواص متفاوتی هم داره نظر کارشناسا هم همینه از گرون ترین ماهی ها تا ارزون ترین چه با تیغ چه بدون تیغ
من تا بحال ماهی های شمال نخوردم مثل سفید اوزون برون کفال چجوریه خوشمزه اس؟
راشگو هم نخوردم نمی دونم شمالیه یا جنوبی اون چه طعمی داره؟
در مورد ماهی چند تا نکته بگم بد نیست یکی اینکه ماهی به شدت سلیقه ایه ممکنه یه ماهی که همه تعریفش رو می کنند به مذاق شما خوش نیاد بنابراین به حرف بقیه توجه نکنید و همه جور ماهی استفاده کنید
یه نکته دیگه هم این که حتما همه جور ماهی استفاده کنید چون نوع تغذیه شون متفاوته خواص متفاوتی هم داره نظر کارشناسا هم همینه از گرون ترین ماهی ها تا ارزون ترین چه با تیغ چه بدون تیغ