آژانس هواپیماییexchanging

آشپزي

شروع موضوع توسط tintin ‏19 ژوئن 2005 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. tintin

    tintin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,803
    تشکر شده:
    0
    سلام بر دوستان عزيز .
    با اجازه از دوستان به آشپزخانه پي تي خوش آمديد . سعي داريم كه به معرفي پخت و پز غذاهاي مختلف بپردازيم
     
  2. amirhoman

    amirhoman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,095
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tehran
    چه سريع .؟
    ميشه طرز پخت كشك بادمجون رو بگين؟
     
  3. tintin

    tintin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,803
    تشکر شده:
    0
    [​IMG]
     
  4. tintin

    tintin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,803
    تشکر شده:
    0
    من كه فقط ساندويچ بلدم :p از بقيه بپرس شايد بدونن .
     
  5. amirhoman

    amirhoman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,095
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام خدمت همه بينندگان محترم اين برنامه . در خدمت سرآشپز پي تي هستيم با آخرين روش ها و متد ها .
    شما ميتونين نحوه پخت كشك بادمجون رو ياد بدين؟
     
  6. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    وقت كنم تا شب مينويسم ميذارم همينجا [​IMG] :cheff:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. tiesto

    tiesto کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2005
    نوشته ها:
    122
    تشکر شده:
    0
    ميشه طرز پخت تخم مرغ آبپز رو بگيد :questionm
     
  9. tiesto

    tiesto کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2005
    نوشته ها:
    122
    تشکر شده:
    0
    ببخشيد شما آشپز مي پذيريد ؟ :eek:
     
  10. Reza364

    Reza364 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2004
    نوشته ها:
    2,437
    تشکر شده:
    8
    ببخشيندا دارالمجانين دو تا كوچه پائين تره!
     
  11. Ghamnevis

    Ghamnevis Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2005
    نوشته ها:
    575
    تشکر شده:
    2
    مگه كشك و بادمجون هم ديگه دستور پختيدن داره ؟ [​IMG] [​IMG]

    چيز خاصي نداره كه !
     
  12. tiesto

    tiesto کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2005
    نوشته ها:
    122
    تشکر شده:
    0
    نه .
    ابتدا مقداري كشك روي بادمجان مي ريزيم سپس ...... :questionm سپس نداره :cheff:
     
  13. amirhoman

    amirhoman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,095
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tehran

    جهت حفظ اركان خانواده و بشريت ازت استدعا ميكنم اشپزي نكن.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. amirhoman

    amirhoman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,095
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tehran

    بسم الله شروع كن
     
  16. Ghamnevis

    Ghamnevis Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2005
    نوشته ها:
    575
    تشکر شده:
    2
    برم بانك برگردم دستورش را ميذارم تا ظهر يه نهار خوشمزه بخوري :D
     
  17. astm1834

    astm1834 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    _ _ _
  18. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
  19. Ghamnevis

    Ghamnevis Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2005
    نوشته ها:
    575
    تشکر شده:
    2
    خوب من اومدم !

    فقط مرد هاي خانه دار عزيز دقت كنيد كه اين غذاهايي كه من آموزش ميدم بصورت مجردي هستش و دانشجوريي ! پس انتظار نداشته باشيد بشه ازش در يك ميهماني استفاده كرد !
    در ضمن به دليل كمبود وقت من سريع ميگم ! جزييات بنا به سليقه هر فرد متفاوت است :D
    كشك و بادمجان !

    مواد مورد نياز :
    پياز خرد شده دو عدد متوسط
    گوجه فرنگي 6 عدد حلقه شده (سليقه اي هستش)
    فلفل دلمه اي (اگر دوست داريد)
    بادمجان 3 عدد براي هر نفر :D
    كشك و ... هم كه ديگه خودتون ميدونيد !

    ماهيتابه را بزاريد روي گاز و پياز ها را بريزيد توش تا سرخ بشه...
    بعد از چند دقيقه كه پياز ها كمي تفت خورد گوجه رااضافه كنيد تا بپزه (اگر فلفل را هم دوست داريد اضافه كنيد).. بعد از نيم پز شدن گوجه ها بادمجان هاي از پيش سرخ كرده را اضافه كنيد و بسته به تعداد بادمجان ها از يك و نيم تا 2 ليوان آب اضافه كنيد و با حرارت ملايم طبخ نماييد !

    اين دستور كلي هستش ! ريزه كاريهاش را بايد آشپز باشي تا ياد بگيري :D

    اما چگونه بخوريم !
    من توصيه ميكنم مقدار 10 عدد گردو را بشكنيد و بعد همه محتويات ماهيتابه را به علاوه گردو ها در يك قابلمه ريخته و كمي با گوشكوب :)D) بكوبيد ! و كشك را هم اضافه كنيد !

    همين !
     
  20. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    من توصيه ميكنم گردو ها رو نكوبيد! اينجوري مزه نميده. اگه ميتونين با يه كارد تيز اون رو ريز ريز خرد كنيد. اينجوري وقتي دارين ميخورين گردوها زير دندونتون ميرن و حالي به حولي خواهيد شد! [​IMG] [​IMG]
     
  21. Ghamnevis

    Ghamnevis Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2005
    نوشته ها:
    575
    تشکر شده:
    2
    درسته ! من هم منظورم همين بود :)

    واسه همين گفتم كمي نه خيلي :D

    اونقدر كه هيچ كدوم از اجزاي غذا له نشن :)
     
  22. El Che

    El Che کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 فوریه 2005
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    0
    غم نويس عزيز..وسط آشپزيت يه كم هم به شاگردات بگو فكر راي دادن باشن و فقط به شيكم فكر نكنن :D
    اگه اين كارو نكني مطمئن باش كه واقعن غم نويس ميشي و ديگه از كلاس و اين حرفا خبري نيست. در ضمن بايد رو تخته سياه و در مكتب خانه درس بدي نه در اينتر نت :D :D