12 سال پیش، دوم راهنمایی بودم!
تازه با اینترنت آشنا شده بودم و هنوز نمیدونستم گوگل و موتور جستجو هم داریم. اون موقع سایت های س.ک.سی هم به زور فیلتر بود.

اصن دورانی بودا!
اسم بابام، خودم، مامانم واینجور چیزا رو میزدم ببینم چی گیر میارم. مثلا hossein.com
اون موقع اکثر سایت ها هم استاتیک بودند.
همش پیش خودم فکر میکردم چه طور بعضی ها سایت دارن و من ندارم.
!
والا منم تقریبا همین طوری بودم ولی با کمی تفاوت
والا یادم نمیاد چند ساله بودم ولی میدونم اون زمان با دمپای و شلوار ورزشی همه جا ها میرفتم:blush:
اولین بار که رفتم تو اینترنت خونه مادربزرگم بود دای ام کامپیوتر اورده بود و همش گیم میزدم اونم دمو بودا هی ذوق برمیداشتم
یه روز دایه امد وارد اینترنت دایل اپ شده ای صدای عجیب غریب بعد یه کامپوتر اون پایین چشمک میزد
اوایل فکر میکردم این صدا مربوط به خارجی ها میشه وقتی این صدا میاد انگار رفتی تو خارج
یه روز دوزدکی در اتاق بستم صدای اهنگ این جناب اندی هم بلند کردیم سریع زدم این صدا هاشو در امد و وصل شد
اول اینترنت اکسپلورر صفحه msn میامد یه چند بار این امد هرچی سعی کردم چیزی بخونم نتونستم بیخال شدم
رفتم بیرون (البته ناگفته نماند خاموش کردن به روش من فقط سیم کابل بودا )لامصب بچه هم هستی تا یه چیز حسابی سیخ نکنی که ول کن نیستی
اقا دوباره برگشتم طبق همون نقشه قبلی وارد شدم ولی همه جا چند بار با موس کلید کردم و باز هم هیچی
تا چند روز منتظر بودم که دای بره سرکامپیوتر و منم بعد برم ببینم چکار میکنه
اقا رفتیم مثل این دوربین ها چشم ها ذل شده بود به صفحه مانیتور اصلا حواسم نبود حسابی غرق نگاه کردن بودم این اقا دای برگشت با خنده به من گفت چیه دای جان منم خجالت کشیدم مثل این دخترای احمق از اتاق فرار کردم
خوب دیگه به حساب خود یادگرفته بودم
دوباره صدا جت ای دیو بلند کردم اندی هم میخوند دوباره کانت شدم
این بار یه چیز یاد گرفتم اونم این بود که فلش موس ببرم رو قسمت ادرس (البته بزور بلا بودا نمیتونسم موس تکون بدم با هر بار حرکت دادن موس خودم کیلومتر ها جا به جا میشدم ) انجا هفشت باری زدم تا منو اون امد پایین و من نمیدونم چند بار این کارو کردم تا این گوگل امد بالا (اقا ناگفته نماند قبل این که بازی دمو بکنم نمدونستم ضرب در پنجره میبنده دائم خاموش روشن میکردم این کامپیوتر بد بختو صفحه های قبلش که باز میشد عقلم نمیکشید که باید دوباره انتخاب کنی دائم از ترس اینکه کسی بیاد مثل مغز فتدوقی ها بودن کابلش در میاوردم
داستان یاد گرفتنم که هنوز ادامه داره چند بار ضایع شدم و چه کارا که کردم
ولی جالبه بعد اینکه یاد گرفتم گوگل چیه فقط توش کلمات صدای گو ز و کو ن سرچ میکردم و هنوز زیاد در ضمینه ک ی و کو اطلاعاتی نداشتم و فقط اون دومورد سرچ میکردم
و بعدش بسیار سوتی های جالبی دادم و و حسابی خجالت کشیدم
راجت وبمستر هم یه دفتر میتونم پر کنم که خیلی بستر خاطره است