دوستان طرز تهیه کاکارونی چجوره؟
من خیلی دوست دارم خودم یاد بگیرم درست کنم بعد بخورم
ماکارونی که کاری نداره آقا:
من همیشه اینطوری درست می کنم:
پیاز رو سرخ می کنم. گوشت چرخ کرده رو میریزم توش و کمی سرخش می کنم. قارچ خورد شده رو هم بهش اضافه می کنم. بعد رب و نمک و ففلفل. اگه دوست داشتی فلفل دلمه ای هم بریز.
آب رو بذار جوش بیاد. توش چند قاشق نمک بریز.(واسه زرد شدنش من یه قاشق زردچوبه میریزم) جوش که اومد ماکارونیهات رو بریز. 10 دقیقه تا 15 دقیقه بعد که جوشید چک کن ببین پخته یا نه.
نه زیاد له شده باشه و نه خیلی خام باشه که وسطش سفت مونده باشه.
بعد آبکش کن و ماکارونیت رو با آب سرد بشور تا نمکش بره.
بعد کف قابلمه ات رو ته دیگ بذار. حالا اگه می خوای سیب زمینی اگه نه نون. روغن یادت نره.
بعد یه لایه ماکارونی بریز و یه لایه هم از گوشت مایه ماکارونی که درست کردی. خواستی می تونی خیلی خیلی کم پنیر پیتزا بریزی. منظورم از کم یعنی تک و توک بریز که زید به هم نچسبن!
بعد هم یه ته لیوان آب بریز روی همش و بذار روی شعله زیاد. بخار که کرد یعنی دم بالا آورده. زیرشو کم کن و یعد از 20 دقیقه ماکارونیت حاضره!