• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
دوستان برای از بین بردن بوی مرغ چه ماده یا پودر یا ادویه ای به آن باید بزنیم؟

من همیشه موقعی که می خوام آبپزش کنم چند تکه هویج و یکی دو تا پیاز درسته میریزم توش. بوشو از بین می بره. البته موقعی که خواستم ادویشون بریزم پیازا رو جدا می کنم می ریزم دور!
واسه ادویه هم یه ادویه هندی هست به اسم tandoori Masala. اگه اصلش رو پیدا کنی خیلی عطر و بوی زیاد و خوبی داره. مخصوص مرغه.
من خودم یه 100 گرمیشو از کوچه مروی خریدم.

martinn

Registered User
لایک‌ها
60
بیشتر غذایی که با مرغ درست میشه به این صورت هستش که مرغ در مرحله ای از پخت غذا باید آب پز بشه و این همون مرحله ای هستش که شما باید بوی مرغ رو از بین ببرید.
بهترین کار اینه که مرغ رو در کمی زرد چوبه و پیاز سرخ شده ( کمی سرخ شده باشد کافیست چون برای آب پز کردن مرغ نیازی به پیاز داغ خفن! نیست) تفت بدید
و بعد آب رو بریزید روش و بزارید آبپز بشه و مثلا اگر خورشت باشه با رب تفت داده و سیب زمینی و پیاز سرخ شده طلایی و ادویه جات میتونید مرغ رو خوش بو و لذیذ کنید.

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505

موارد مورد نیاز :

1- پیاز بصورت حلقه حلقه شده
2- ادویه کاری / فلفل / دارچین / زردچوبه
3- هویج / گوجه / سبزی معطر (همین گیشنیز هم خوبه)
4- آبلیمو (رجیحا لیمو تازه)
5- همیناس دیگه :دی

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
لطفا بفرمااید با افزودن چه مواد و یا ادویه جات یا هر چیز دیگری می توانیم کباب مرغ را خوشمزتره و با کیفیت تر کنیم. لطفا از تجارب گرانبهای خود ما را بی نصیب نگنید.

کباب مرغ اگه منظورتون جوجه کباب هست خب این غذا به چندین مدل داخل سس و حتی پخته میشه که به ایمد خدا فردا در یه پست جداگانه روش خودم رو اینجا میزارم !

اما اگر منظورتون همون مرغ سرخ شده یا همون اکبرجوجه هست بحثش جدا هست که چون من خودم از این مدل مرغ خوشم نمیاد طرفش هم نرفتم :دی

amirkhan405

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان اين سسي كه رو اكبر جوجه ميريزن دقيقا موادش چيه؟

user22

Registered User
لایک‌ها
37
پیاز و ادویه کاری و تخم گیشنیز آسیاب شده و زیره

user22

Registered User
لایک‌ها
37
راستی فلافل چه جوری درست میشه

user22

Registered User
لایک‌ها
37
برای درست کردن فلافل نخود ها را باید یک شبانه روز خیس کنیم بعد هم آن ها را چرخ کرده و تخم مرغ و ادویه مخصوص به می زنیم و با فلافل زن آن را در روغن داغ سرخ می کنیم

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
برای درست کردن فلافل نخود ها را باید یک شبانه روز خیس کنیم بعد هم آن ها را چرخ کرده و تخم مرغ و ادویه مخصوص به می زنیم و با فلافل زن آن را در روغن داغ سرخ می کنیم

تخم مرغ نزنید بهتره
بوی بدی بهش میده

Mohammad Star

Registered User
لایک‌ها
1,674
بابا دمتون گرم عجب تاپیکی زدین!!

Moseley

Registered User
لایک‌ها
39
کلم پلو شیرازی کلم قمری 500 گرم . گوشت چرخ کرده 150 گرم . پیاز 2 عدد . تخم مرغ 1 عددبرنج 3 لیوان . آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری . سبزی ( شوید.تره.ترخان.ریحان ) 100 گرم
kalam-polo-1.jpg
طرز تهیه : داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده ، 1 عدد پیاز رنده شده ، ارد نخودچی ، تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( آب پیاز رنده شده را با دست بگیرید ). با دست از مواد کوفته بردارید و قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید ( بهتر است قلقلی ها را به اندازه یک فندق گرد کنید ).
kalam-polo-2.jpg
کلم قمری ها را رشته ای خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با مقداری نمک ، زردچوبه و 1-2 لیوان آب بپزید تا نرم شوند ( آب کلم باید تمام شود ). داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و 1 عدد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کلم های پخته و سبزی های خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
kalam-polo-3.jpg
برنج را 30 دقیقه خیس دهید سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه کمی جوشید آبکشی کنید ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ). قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید ( نان ، سیب زمینی و … ) ، مایه کلم ، گوشت های قلقلی و برنج را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا وقتی که مواد تمام شوند. حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس نصف لیوان اب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را روی برنج قرار دهید ، پس از دم کشیدن برنج را در دیس بکشید و با گوشت قلقلی تزئین و سرو کنید. نکته ها : میتوانید بجای سبزی های تازه از سبزی های خشک نیز استفاده کنید ، در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی برای طعم بهتر به مخلوط کلم اضافه نمائید ، بجای کلم قمری از کلم سفید هم میتوانید استفاده کنید.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
دوستان طرز تهیه کاکارونی چجوره؟
من خیلی دوست دارم خودم یاد بگیرم درست کنم بعد بخورم:D

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
دوستان طرز تهیه کاکارونی چجوره؟
من خیلی دوست دارم خودم یاد بگیرم درست کنم بعد بخورم:D

ماکارونی که کاری نداره آقا:

من همیشه اینطوری درست می کنم:

پیاز رو سرخ می کنم. گوشت چرخ کرده رو میریزم توش و کمی سرخش می کنم. قارچ خورد شده رو هم بهش اضافه می کنم. بعد رب و نمک و ففلفل. اگه دوست داشتی فلفل دلمه ای هم بریز.
آب رو بذار جوش بیاد. توش چند قاشق نمک بریز.(واسه زرد شدنش من یه قاشق زردچوبه میریزم) جوش که اومد ماکارونیهات رو بریز. 10 دقیقه تا 15 دقیقه بعد که جوشید چک کن ببین پخته یا نه.
نه زیاد له شده باشه و نه خیلی خام باشه که وسطش سفت مونده باشه.
بعد آبکش کن و ماکارونیت رو با آب سرد بشور تا نمکش بره.
بعد کف قابلمه ات رو ته دیگ بذار. حالا اگه می خوای سیب زمینی اگه نه نون. روغن یادت نره.
بعد یه لایه ماکارونی بریز و یه لایه هم از گوشت مایه ماکارونی که درست کردی. خواستی می تونی خیلی خیلی کم پنیر پیتزا بریزی. منظورم از کم یعنی تک و توک بریز که زید به هم نچسبن!
بعد هم یه ته لیوان آب بریز روی همش و بذار روی شعله زیاد. بخار که کرد یعنی دم بالا آورده. زیرشو کم کن و یعد از 20 دقیقه ماکارونیت حاضره!

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان یک سس مخصوصی برای جوجه کباب میخوام:
ترد باشه
آبدار باشه
تند نباشه
عالی و خوشمزه کنه

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
ماکارونی که کاری نداره آقا:

من همیشه اینطوری درست می کنم:

پیاز رو سرخ می کنم. گوشت چرخ کرده رو میریزم توش و کمی سرخش می کنم. قارچ خورد شده رو هم بهش اضافه می کنم. بعد رب و نمک و ففلفل. اگه دوست داشتی فلفل دلمه ای هم بریز.
آب رو بذار جوش بیاد. توش چند قاشق نمک بریز.(واسه زرد شدنش من یه قاشق زردچوبه میریزم) جوش که اومد ماکارونیهات رو بریز. 10 دقیقه تا 15 دقیقه بعد که جوشید چک کن ببین پخته یا نه.
نه زیاد له شده باشه و نه خیلی خام باشه که وسطش سفت مونده باشه.
بعد آبکش کن و ماکارونیت رو با آب سرد بشور تا نمکش بره.
بعد کف قابلمه ات رو ته دیگ بذار. حالا اگه می خوای سیب زمینی اگه نه نون. روغن یادت نره.
بعد یه لایه ماکارونی بریز و یه لایه هم از گوشت مایه ماکارونی که درست کردی. خواستی می تونی خیلی خیلی کم پنیر پیتزا بریزی. منظورم از کم یعنی تک و توک بریز که زید به هم نچسبن!
بعد هم یه ته لیوان آب بریز روی همش و بذار روی شعله زیاد. بخار که کرد یعنی دم بالا آورده. زیرشو کم کن و یعد از 20 دقیقه ماکارونیت حاضره!

بلدینا!!!
آورین

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,552
جناب ما چند سال خونه پدری و چند سالی هم هست که خونه بخت آشپزی میکنیم.
میخواستید یه ماکارونی رو بلد نباشیم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

شما اولین خانوم جوانی هستید که میبینم اشپزی بلده

بالا