غیر ایسام و آل دیجیتال نمونه دیگه ای هست ؟وقتی چند نمونه از این سایتا هست برا چی شما میخواید بزنید؟
زمینه فعالیت دیوار و شیپور متفاوتهفکر نمی کنم در حال حاضر بازدهی چندانی داشته باشند. با ظهور و رواج دیوار و شیپور، سایت ایسام و سایت های مشابه دیگر افت شدیدی کردند.
دیگه اینجوری ها هم نیست سایت زدن چی کار به بالایی ها داره مگه این که خیلی کله گنده بشیمورد 3 که همان وصل بودن با بالایی هاست رو فراموش کردید.
تا این مورد نباشه الباقی معنی نداره
خیلی ارتباط دارهدیگه اینجوری ها هم نیست سایت زدن چی کار به بالایی ها داره مگه این که خیلی کله گنده بشی
اکثر اینا که گفتی موقع شروع ارتباط نداشتن وقتی یه استارت آپ کله گنده بشه همون شرکت های اسمشو نبر میان سهامشو میخرن و اتومات ارتباط ایجاد میشه اتفاقا موسس خیلی هاشون از کانادا و آمریکا اومدن ایران و شروع کردن مثل همین ایسام مثل تپسی اسنپ و شیپورخیلی ارتباط داره
نمونه بارزش
کلوب،آپارات، صباویژن و ای نتورک، دیوار، کافه بازار و...
تو این زمینه کله گنده نشی فایده نداره
@l3estاکثر اینا که گفتی موقع شروع ارتباط نداشتن وقتی یه استارت آپ کله گنده بشه همون شرکت های اسمشو نبر میان سهامشو میخرن و اتومات ارتباط ایجاد میشه اتفاقا موسس خیلی هاشون از کانادا و آمریکا اومدن ایران و شروع کردن مثل همین ایسام مثل تپسی اسنپ و شیپور
به نظرت هزینه کدینگش چقدر میشه
حالا قیمت حدودی بده. تا حساب کار بیاد دستشهمچین سیستمی رو نمیشه یهو نوشت و تحویل داد.
خود صاحب ایسام هم میگفت ما سیستمو نوشتیم خیلی تغییرات دادیم که برای ایرانی ها خوب کار کنه. توسعه و نگهداری دائمی میخواد.
این که میگی باید مدام توسعه داده بشه و هزینه زیفدی میطلبه رو قبول دارم اما خود ایسام چیزی نداره که کپیش بخواد اینقدر هزینه داشته باشهبه خیلی چیزا بستگی داره. ساده ترین حالتش برای شروع به نظر من 60-70 تومن
الان اینو جدی گفتی یا طبق معمول سس پروندیمن تا ۵۰ تومن حاضرم سرمایه گذاری بکنم
15 امتیاز هم بهش بدهاین لیست جدولاییه که برای ایسام لازمه:
کاربر که نقش های مختلفی داره و هر کدوم داشبورد مخصوص خودشون رو دارن (معمولی / مدیر کل / پشتیبانی شکایات / ناظر و...)
محصول / مشخصات محصول / دسته بندی / خریدها / فروش ها / پیام ها / حل اختلاف / اخبار / تراکنش ها (که چون سایت چند فروشندست پیچیدگی زیادی داره) / صفحات ثابت
حالا اینا خیلی کلی هست، وارد جزئیات که بشی این جدول ها میتونه دو برابر بشه.
برای همه جدول ها باید داشبورد ساخته بشه + فرانت اند یعنی صفحاتی که کاربر میبینه.
شما همچین سیستمی رو با 100 دلار بگیر استفاده کن، موفق باشی
چیزی نداره![]()
بله وقتی بخوای همه اینارو از صفر بنویسی خیلی بیشتر از اینا میشه اما وقتی بخوای یه سیستم خارجیو فارسی کنی و توسعه بدی قضیه کاملا متفاوت میشهاین لیست جدولاییه که برای ایسام لازمه:
کاربر که نقش های مختلفی داره و هر کدوم داشبورد مخصوص خودشون رو دارن (معمولی / مدیر کل / پشتیبانی شکایات / ناظر و...)
محصول / مشخصات محصول / دسته بندی / خریدها / فروش ها / پیام ها / حل اختلاف / اخبار / تراکنش ها (که چون سایت چند فروشندست پیچیدگی زیادی داره) / صفحات ثابت
حالا اینا خیلی کلی هست، وارد جزئیات که بشی این جدول ها میتونه دو برابر بشه.
برای همه جدول ها باید داشبورد ساخته بشه + فرانت اند یعنی صفحاتی که کاربر میبینه.
شما همچین سیستمی رو با 100 دلار بگیر استفاده کن، موفق باشی
چیزی نداره![]()
این چیزی نداره خیلی حرفه ها توش نمی دونم چرا مردم ایران تو هیچ رشته دیگه ای اینجوری نیستن مثلا طرف یه دندون پزشکه با انبر یه دندون می کشه و خلاص البته اونم نمیگم ساده هستا ولی کلا هیشکی نمیگه مگه چی کار کردی این کار چیزی نبود اما به برنامه نویسی که میرسه همه استاد همه فن هستن حتی گوگل هم بخوان سفارش بدن میگن چیزی نداره که یه باکس جستجو هست و یه دکمهاین که میگی باید مدام توسعه داده بشه و هزینه زیفدی میطلبه رو قبول دارم اما خود ایسام چیزی نداره که کپیش بخواد اینقدر هزینه داشته باشه
همین الان میشه با صد دلار اسکریپت خارجی ای بی رو خرید
دلیلش اینه که برنامه نویس ایرانی از نظر درآمد خودشو با پزشک تو ایران ووبرنانه نویس های استخدام شده در سیلیکون ولی مقایسه میکنه و وقتی با واقعیت روبرو میشن بهشون بر می خورهاین چیزی نداره خیلی حرفه ها توش نمی دونم چرا مردم ایران تو هیچ رشته دیگه ای اینجوری نیستن مثلا طرف یه دندون پزشکه با انبر یه دندون می کشه و خلاص البته اونم نمیگم ساده هستا ولی کلا هیشکی نمیگه مگه چی کار کردی این کار چیزی نبود اما به برنامه نویسی که میرسه همه استاد همه فن هستن حتی گوگل هم بخوان سفارش بدن میگن چیزی نداره که یه باکس جستجو هست و یه دکمه
دوست من ایسام قطعا برای ارائه اون خدمات یک طراحی کامل داره که نیاز این طراحی کامل قبلش یک تحلیل کامل هست و همه اینا نیاز به زمان و هزینه داره
به خیلی چیزا بستگی داره. ساده ترین حالتش برای شروع به نظر من 60-70 تومن
دوست من توجه شما رو به نکاتی جلب می کنمدلیلش اینه که برنامه نویس ایرانی از نظر درآمد خودشو با پزشک تو ایران ووبرنانه نویس های استخدام شده در سیلیکون ولی مقایسه میکنه و وقتی با واقعیت روبرو میشن بهشون بر می خوره
این که من میگم ایسام چیزی نداره منظورم این نیست که خود اسکریپت ایسام چیزی نداره منظورم اینه که در مقایسه با هزینه استخدام یک برنامه نویس و اسکریپت های آماده موجود که باعث میشه پروژه از صفر شروع نشه پروژه چیزی نداره که بخوایم هفتاد تومن هزینه اش کنیم به جرئت میتونم بگم شصت تا هفتاد درصد کار را با یک اسکریپت خارجی آماده می تونیم پیش ببریم و در واقع برای بقیه پروژه باید هفتاد تومن هزینه کرد وقتی با ماهی یک و نیم میشه یه کد نویس استخدام کرد به نظرم برای سی چهل درصد کار هفتاد تومن خیلی مبلغ زیادی محسوب میشه