آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

فعال كردن CallerID در روتر

شروع موضوع توسط onlypayam ‏22 فوریه 2004 در انجمن شبکه

  1. onlypayam

    onlypayam کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2003
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    1
    سلام
    چطوري ميتونم CallerID را روي روتر فعال كنم تا روي NTTacPlus نمايش بده؟
    فكر ميكنم كه تنظيمات مودم را بايد تغيير داد. ماژول NM-32A دارم.
    آيا ماژولهاي NM-16AM هم چنين قابليتي داره؟

    ممنون
     
  2. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    ماديولهای NM16 و NM32 از CallerID پشتيبانی نميکنن. مگر در صورتيکه Callback فعال شده باشه.
     
  3. _arash_

    _arash_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Iran
    آقاي حكيمي
    ميشه توضيح بديد callback چه ربطي به callerID داره ؟!
     
  4. a1276sh

    a1276sh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0


    سلام و خسته نباشيد
    آيا مالتي پورت هم اين كار رو انجام ميده . :cool:
     
  5. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    سلام

    ربطي به مالتي پورت نداره بايد مودم شما Caller ID را ساپورت كند.
     
  6. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    نه. سيگنالينگ مخابرات ايران كلا با اين جور تجهيزات سازگاري نداره. من با يكي از مهندس هاي خفن مخابرات كه پست گنده اي داره گپي زدم گفت فعلا بي خيال اين جور چيزا شين تا ما بريم رو Isdn. بعد بيان حرف بزنين.
    وزير اومده اينجا يه سايت افتتاح كنه سايت دانشگاه زابل رو. اتفاقا من هم دعوت شدم چون زندگي اون سايت دست منه. خيلي حال ميكنم فردا يه گير به اين وزير لگن Ict بدم.
     
  7. panypay
  8. onlypayam

    onlypayam کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2003
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    1
    مودمهاي من callerID را ساپورت ميكنه
    ولي نميدونم كه چطوري ميتونم روي روتر فعال بشه؟
    روتر هر بار كه مودم را reset ميكنه، از atz استفاده ميكنه يا at&f ؟
     
  9. _arash_

    _arash_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Iran
    عرض كنم در حال حاضر مراكز مخابراتي NO_7 شركت معزز مخابرات! CallerID را هم در روتر و هم در اكسس پشتيباني ميكنه من فكر ميكنم CallerID هميشه فعال هست و نياز به فعال كردن در روتر و اكسس نداره البته E1_PRI هم از CallerID پشتيباني ميكنه من هر چي در تنظيمات روتر و اكسس جستجو كردم نتونستم فرماني براي اينكه CallerID را قطع كنم پيدا كنم چون تمام شماره هاي تلفن هاي مشتركين در report ثبت ميشه و بسياري از مشتركين به اين دليل كه شماره تلفن آنها آشكار ميشه ابراز ناراحتي ميكنند .
    لطفا اگر دستوري سراغ داريد كه Caller ID را غير فعال كنه بفرماييد
     
  10. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    nm16am از CallerID پشتيبانی نميکنه. همونطور که گفتم فقط در شرايطی که Call back فعال باشه، چون بايد شماره رو بخونه و مجدد Dial کنه، کار ميکنه.
    روی RAS هم مشکلی نداره (اگه مودم پشتيبانی کنه مشکلی پيش نمياد.)
     
  11. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    برای Caller ID ماژول شما باید Support کنه. که ماژولهای NM این خاصیت رو ندارند.

    Call Back هم از پروتکل خاص خودش استفاده می کند. ربطی به caller ID نداره. خودش شماره رو برای call back ارسال می کنه...

    برای Ras روی ویندوز هم اگر مودم ساپورت کنه مشکلی نداره..

    برای نفرستادن من هم نمیدونم..کسی میدونه روی روتر بگه !!!

    موفق باشید..
     
  12. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    ببخشيد! پس من اشتباه کردم.
     
  13. ilia

    ilia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2003
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    سلام
    خوب اينجا همه بحث اينه كه فلان مدل ساپورت نمي كنه . فلان مدل ميكنه .
    فرض رو بذلريم رو اينكه مودمهاي ما ميكنه . حالا لطفا بگيد دستورش تو روتر چيه . من خودم قبلا كرده بودم . رو روترم . اما الانم يادم نيست چكار كرده بودم . لطفا بگين چه كار بايد كرد .
    در مورد دستور multi link هم اگه كسي ميدونه . بگه لطفا! . من ميخوام رو روترم و انتي تك پلاس . مولتي لينك رو اكتيو نم . براي يوزرها . رو انتي تك كه هيچ مشكلي نيست . اما اگه دستور اونو رو روتر به طور كامل بگين . خيلي ممنونم .
    التماس دعا
     
  14. avajang.com .left
  15. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    يالا علي آقاي گل
    پارسال دوست امسال آشنا. ميري سال به سال از ما سر نمي زني.
    چي شده مي بينم وضع كار . كاسبي خوب شده زدي تو خط روتر. روتر خريدي؟
    اگه از همون سيستم قديمي استفاده مي كني كه بابا 2 سوت ولي براي روتر يه چند خط دستور كوچولو مي خواد. ولي بگو براي كجا مي خواي مالتي لينك كني.
     
  16. onlypayam

    onlypayam کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2003
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    1
    من به اين رسيدم كه براي فعال كردن اين گزينه بايد روي پارامترهاي مودم تغيير داد تا فعال شود.
    روي بيشتر مودمها با دستور at#cid=1 فعال ميشه.
    البته روي مودمهاي Dlink فرق داره و بعض از مودمها هم اصلا ساپورت نميكنه.

    فقط من الان نميدونم كه چطوري ميتونم اين تغييرات در در روتر بدم كه روي مودمها اعمال بشه.
    شايدهم بايد اين تغييرات را مستقيم روي مودم بدم و بعد با at&w ذخيره كنم و جواب بده. چون به روتر و مودم
    بطور مستقيم دسترسي ندارم نميتونم تست كنم. اگر كسي تست كرد و جواب گرفت. به من خبر بده. اين روش را روي
    مالتي پورت هم ميشه استفاده كرد.

    ممنون
     
  17. rasanet2

    rasanet2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2003
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    0
    ميشه توضيح بديد اون چندتا خط چي هست؟
     
  18. shap2001

    shap2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    61
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تبریز
    دوستان توجه داشته باشند كه مسئله Caller-ID فقط و فقط به نوع سيگنالينگ سويچ هاي مخابراني بستگي داره . يعني حتي ممكنه خط شما E1 باشه اما Caller-ID نداشته باشيد ( مثل E1 هاي 3Bit-Cas يا كلا CAS-CUSTOM )
    هم اكنون بحمدا... مسئله Caller-ID با اضافه كردن سيستم سيگنالينگ SS7 روي سويچ هاي موجود ( اكثرا NEAX-CARIN-SIEMENS) داره حل ميشه. ( استكبار ميلرزد !!) . اما ايني كه چرا NM-16 ساپورت نميكنه بر ميگرده به استاندارد اونا كه همانا V.34 bis هست و SS7 رو ساپورت نميكنه . البته با توجه به اينكه نرم افزار عامل مودم ها كه روي يك E2PROM ذخيره ميشه قابل ارتقا هست ممكنه بشه آپگريدشون كرد ( اين قضيه به راحتي در مورد ديجيتال مودم ها در اكسس 5300 انجام ميگيره . همونطور كه ميدونين مودم هاي 5300 در اصل V.90 هستن اما به راحتي ميتونين Firmware رو تغيير بدين و مودم هاتون V.92 بشن و پشت خط و اينا رو ساپورت كنن . ايشالا وقت شد ميگم چطوري ! ) . بازم تاكيد ميكنم كه ممكنه نه حتما چون تو NM تست نكردم . اگه وقت شد تست ميكنم .


    موفق باشين

    يا هووووووووووووووو
     
  19. sdsl

    sdsl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    251
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    درسته...

    شايد البته بشه Upgrade كرد.

    به هر حال به يمن تكنولوژي اعظم مخابرات الان با سيگنا لينگ نامبر 7 مساله Caller-ID حل شده..
     
  20. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    الحمدالله مخابرات منطقه ما با يك حركت ضد استكباري و ضد استعماري چنان مشت محكمي به دهان اين شركت هاي اسم و رسم دار استكباري زد كه از شدت اون ضربه دندون هاي ما هم ريخت.
    دوستان اينها رفتن به يه شركت در پيت چيني قرارداد يه سوييچ 150هزاري بستن هنوز كه بيشتر از 20000 تا نصب نشده تمام سرويس هاي مخابرات كن فه يكون شده . سينك مودم هاي HDSL ما روزي 1000 بار به هم مي خوره. Caller ID كه الحمدلله از هر 20 تا تماس يكي رو نشون ميده. تلفن بين شهري و خارجي تا اطلاع ثانوي تعطيل.
    حالا بگو ما با اين وضع چطور Caller ID رو فعال كنيم. ما تو ب بسم الله گيريم.
     
  21. babak2536

    babak2536 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    181
    تشکر شده:
    0
    سلام

    ميشه مشكل را دقيقتر بگوييد؟
    به كدام سويچ مخابرات وصل هستيد ؟ در تهران از ترانزيتها E1ميدهند با سيگنالينگ CAS كه Caller IDرا منتقل نمي كند (بايد PRA باشد تا رد كند) . در تهران نصف E1 ها را از ترانزيتهاي A ميدهند نصف E1 ها را از ترانزيتB . حال اگر اين دو مركز طرح هاي همزمانيشان را اجرا نكرده باشند (همه مراكز بايد خود را با يك مركز ISCسنكرون كنند) و شما بخواهيد كل E1 ها را به يك روتر بزنيد مشكل خواهيد داشت........
     
  22. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    بنده خدا رضا که تهران نيست!
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی