من فقط ماهی های شمال رو امتحان کردم
و از بین اونا ازمبرن،آمور و قزل آلا رو ترجیح می دم
البته کلا مزه ی ماهی وابستگی زیادی به طریقه ی سرخ کردنش هم داره.
من با زعفرون،روغن زیتون،کمی سیر له شده ، آبلیمو یا نارنج و نمک و فلفل اول 2 3 ساعت می ذارم بمونه.بعد سرخش می کنم
الحق که همه شمالی ها خوش خوراک هستن.
چنگو دم زرد
البته کلا ماهی های جنوب خوشمزه تر از ماهی های شمالن
ماهی های جنوب خوشمزه ترن البته به نظر من
آزاد خال آبی دریای شمال (خزر) و شیر جنوب
فقط فقط فقط
ماهی سفید
الانم کسی راهش بیافته شمال فصل خریدشه .
مطمئنی ؟ اواخر پاییز ما هر وقت رفتین به وفور به بهترین قیمت خریدیما