فمارا
Registered User
ماهي سوف
كيلو 22 هزار تومان
كيلو 22 هزار تومان
ماهي سالمون واقعا لذيذ و عالي است.
انچه كه معمولا در بازار موجود هست فيلهي استيكي اين ماهي است كه حتما همه ديده ايد كه نارنجي رنگ هست و بافت جالبي داره يعني به دليل چربي داشتن خشك نيست.
بهترين كار اين هست كه باهاش استيك سالمون درست كنيد.
من يك روش پيشنهاد مي دهم به شما:
فيله استيكي سالمون رو قبلا با مقداري روغن زيتون، آبليمو، نمك، فلفل و رزماري ماريناد كنيد و بگذاريد در يخچال و اجازه بدهيد كه دست كم 3 تا 4 ساعت استراحت كند تا خوب مزه دار شود.
حالا بايد يك سس خوشمزه هم برايش درست كنيد كه به عنوان نمونه من سس پرتقال را پيشنهاد مي كنم:
پياز را نگيني خرد كنيد و در ماهي تابه تفت بدهيد. وقتي طلايي رنگ شد مقداري استاك (آب مرغ يا گوشت) با آن اضافه كنيد (كم كم اضافه كنيد نه يك باره) و مقداري هم آرد بزنيد (اين را هم براي اينكه كلوخه نشود كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد) يك عدد هم عصاره مرغ گالينابلانكا يا مگي براي مزه بهتر سس اضافه كنيد.
در تمام مراحل بالا حرارت اجاق را زياد نگذاريد تا سس خوب و يكنواخت در بيايد.
حالا چند عدد پرتقال و ليمو ترش درشت را "فيله" كنيد و فقط گوشت فيله شدهي پرتقال و ليمو را به تابه اضافه كنيد و محتويات را بهم بزنيد.
درآخر يك عدد جوز هندي را رنده كنيد و رنده شدهي آن را به سس تان اضافه كنيد. اين جوز هندي طعم و عطر و بوي خاصي به سس شما مي دهد. سس تان را زياد غليظ درست نكنيد (نه خيلي غليظ باشد نه خيلي هم رقيق)
حالا استيك ماهي را در يك تابه تميز ترجيحا چدني با مقدار كاملا مختصري روغن كه خوب داغ داغ هم شده بيندازيد. هيچ چيز ديگر لازم نيست. مدت زمان پخت گوشت ماهي سالمون خيلي كوتاه است و نبايد خيلي زياد سرخ شود، يك طرف كه رنگش تغيير كرد و نارنجي روشن شد سريعا آن را برگردانيد تا طرف ديگرش هم به همين رنگ در بيايد. خوراك ماهي شما آماده شده.
حالا آن را با سس پرتقالي خوشمزه اي كه قبلا درست كرده ايد سرو كنيد. اين غذا بسيار "هاي كلاس" و مجلسي است. حتما از آن لذت خواهيد برد.
در خاتمه يك نكته را هم در مورد خواص اين ماهي عرض كنم:
ماهي سالمون از نظر ميزان اسيدهاي چرب امگا- 3 بيشترين مقدار را در بين تمام ماهي ها دارد و در نتيجه يك ماهي بسيار پر خاصيت و مفيد براي سلامت سيستم قلب و عروق بدن محسوب مي شود. براي همين خواهش مي كنم اگر مي خواهيد از خواص چربي امگا-3 اين ماهي بهره مند بشويد براي طبخ سالمون از روش هاي سنتي داخل مملكت خودمون كه عمدتا فقط آرد زدن و سرخ كردن در ماهي تابه شناور در روغن هست اجتناب كنيد. واقعا حيفه اين ماهي!
اميدوارم ماهي سالمون را با روشي كه عرض كردم تهيه كنيد و ازش لذت ببريد.
محسن جان سلام ......... تمام نوشته های بالا رو برای مادرم خوندم اما یه سوال پرسید گفت سالمون کجا ......؟ مکزیک هست و خیلی از جاهای مختلف رو نام برد مالزی رو هم گفت کدومش مدنظر هست ........؟
مجید جان دلبندم، بنده "مرتضی" هستم نه محسن!
اما در مورد ماهی سالمون:
این ماهی مال آب های سرد کشور نروژ هست و نه مکزیک و مالزی! اونجاها اصلا سالمون ندارتد!
یک نکته هم عرض کنم که تلفظ صحیح این ماهی سامون هست (در واقع "ل" خونده نمی شه)
حتما این ماهی رو امتحان کنید و از طعم و مزه عالی اون لذت ببرید!
همون ماهي كه ما قزل آلا مي ناميم؟
ىه ماهى کوچولو هااا هم خوشمزه هستن که اسمشرو نمى دوم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
من ماهي سفيد رو ترجيح ميدم
مجيد جان دلبندم، بنده "مرتضي" هستم نه محسن!
اما در مورد ماهي سالمون:
اين ماهي مال آب هاي سرد کشور نروژ هست و نه مکزيک و مالزي! اونجاها اصلا سالمون ندارتد!
يک نکته هم عرض کنم که تلفظ صحيح اين ماهي سامون هست (در واقع "ل" خونده نمي شه)
حتما اين ماهي رو امتحان کنيد و از طعم و مزه عالي اون لذت ببريد!
حالا يک ماهي ديگه هم معرفي مي کنم (نمي دونم قبلا در موردش چيزي گفته شده يا نه):
ماهي هوکي (اين هم نروژي است)
فيله اين ماهي هم فوق العاده عالي هست و براي روش هاي مختلف مثل سوخاري، توفري و استيک مناسب هست.
همون ماهي كه ما قزل آلا مي ناميم؟
نه، خيلي با هم فرق دارند!
امروز مادرم ماهي سالمون خريدن نروژي نارنجي رنگ . اميدوارم خوب باشه . ...... فکر کنم کمتر از 1 کيلو 18450 از فروشگاه شهروند.........