ptuser2011
Registered User
قابل تحمل نیست:grrr:
جدیدا دقت کردید چقدر بوی زُخم و تعفن مرغ ها زیاد شده؟:stun:
از بس هورمن میزنن بهشون:grrr: حتی مرغ تازه هم بو میده.
چیکار کنیم بوش بره کوفتش کنیم؟
گیاهخوار بشو. زنده باد سویا.
قابل تحمل نیست:grrr:
جدیدا دقت کردید چقدر بوی زُخم و تعفن مرغ ها زیاد شده؟:stun:
از بس هورمن میزنن بهشون:grrr: حتی مرغ تازه هم بو میده.
چیکار کنیم بوش بره کوفتش کنیم؟
به بو که کاری ندارم !
ولی بدونید استاندارد مرغ 40 روزه باید به ذبح برسه ! ولی در ایران بهترین حالت 25 روز هست
والا اینجا تو شهر ما میدونم تا 45 روز هم ذبح نمیکنند و بعد ۴۵ ذبح میکنند
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
با توجه به این موضوع پس بهتره مرغ درش بگیریم نه؟ که بیشتر زنده مونده باشه!! :؟
به هیچ عنوانبا توجه به این موضوع پس بهتره مرغ درش بگیریم نه؟ که بیشتر زنده مونده باشه!! :؟
اصلا و اکیدا از خرید مرغهای خیلی زیر و خیلی درشت خودداری کنین....
بوقلمون داستانش متفاوته ، چون به گستردگی مرغ تولید....
بوقلمونهای تخمگذار ، گوشتشون قابل مصرف نیست به اون صورت ، بافت پیوندی موجود توی گوشت اونها زیاده و در صورت مصرف گوشتشون ساعتها مشغول جویدنش خواهیم بود
استاد سپاس فراوان از این همه اطلاعات خوب و مفید.
که اتفاقا یک بار این بلا سر ما اومد! هنگام خرید راهی هست برای تشخیصش یا احتمالا فروشنده باید متذکر بشه این مسلئه رو ؟ بعد بوقلمون ماده مگه نژاد غیر تخمگذار هم داره یا من بد متوجه شدم و منظورت اینه که گوشت نر کلا بهتره؟ نظرت راجع به این رانهای فرآوری شده بوقلمون که بستهبندی هم است چیه؟ بهتر نیست تازه بگیریم؟
شرمنده کلی زحمت دادم :blush:
درود
خواهش می کنم ، کاری نکردم وظیفه ست ...