برگزیده های پرشین تولز

اخبار اقتصادی

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


با حضور سفیر افغانستان و وزیر مختار ژاپن در تهران مطرح شد
تمایل ایران برای ایجاد پنجره مشترک مرزی با گمرک افغانستان

گمرک ایران اعلام کرد: با حضور سفیر افغانستان و وزیر مختار ژاپن در تهران، تمایل ایران برای ایجاد پنجره مشترک مرزی با گمرک افغانستان مطرح شد.

13921023000438_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از گمرک جمهوری اسلامی ایران، مراسم اختتامیه دوره آموزشی ویژه مدیران و کارکنان گمرکات کشور افغانستان در تهران در حالی برگزار شد که مسعود کرباسیان رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران در این مراسم برای نخستین بار ، از تمایل ایران برای ایجاد پنجره مشترک مرزی با گمرک افغانستان خبر داد.

احمد نور سفیر افغانستان ،چیبا وزیر مختار ژاپن در تهران و تاکه اوچی رئیس هیأت نمایندگی دفتر جایکا هم در این مراسم حضور داشتند.

اینها آمده بودند، تا شخصا از تلاشها و زحمات گمرک جمهوری اسلامی ایران برای آموزش مدیران و کارکنان گمرکات افغانستان تقدیر و تشکر کنند.

مسعود کرباسیان رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران در این مراسم از حضور کارکنان زحمتکش گمرکات ایران در مرز میلک در جنوبی ترین نقطه مرزی ایران و افغانستان تا میل 73 ، یزدان ، ماهیرود و دوغارون در شمالی ترین نقطه مرزی دوکشور گفت و افزود: خوشحالیم که می توانیم همکاری خوبی با کشور افغانستان داشته باشیم.

وی افزود: گمرک یک زبان مشترک دارد و گمرکات یک سازمان یاد گیرنده هستند.

کرباسیان در ادامه از تمایل ایران برای ایجاد پنجره مشترک مرزی با گمرک افغانستان خبر داد واظهار داشت : چرا باید با گمرک افغانستان اسنادمان دو بار دیده شود، ما اسناد گمرک افغانستان را قبول داریم.

رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران در حضور سفیر افغانستان ، وزیر مختار ژاپن در تهران و رئیس هیأت نمایندگی دفتر جایکا از توانمندیها و قابلیت های جمهوری اسلامی ایران در تجارت فرامرزی هم گفت و تإکید کرد: یک ویژگی ایران این است که ما 15 کشور همسایه داریم و در شاهراه ترانزیت شمال به جنوب و شرق به غرب قرارداریم .

کرباسیان یک پیشنهاد هم داد و گفت که اگر بخواهیم تا عملا" تجارت خارجی از طریق گمرکات ایران وافغانستان از یک مزیتی برخوردار شود باید ما فعالان اقتصادی خوشنام آنها را هم بپذیریم و هم فعالان اقتصادی خودمان را به آنها معرفی کنیم .

بنابر این گزارش ، احمد نور سفیر افغانستان در ایران نیزدر سخنانی از برگزاری مراسم اختتامیه دوره آموزشی ویژه مدیران و کارکنان گمرکات افغانستان همزمان با جشن های سالگرد سی و پنجمین سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران ابراز خرسندی کرد و به ایرانیان تبریک گفت و از ایران و ژاپن به عنوان دوستان مطمئن کشور افغانستان تقدیر و تشکر نمود و افزود :

انتخاب گمرک جمهوری اسلامی ایران برای آموزش کارکنان گمرک افغانستان به جا و شایسته بوده است .

همچنین در این مراسم چیبا وزیر مختار ژاپن در تهران گفت: خوشحالم که در این دوره آموزشی مهارت های بسیاری از گمرک جمهوری اسلامی ایران به کارکنان گمرک افغانستان منتقل شده است .

بنابر این گزارش، در مراسم یاد شده تا که اوچی رئیس هیأت نمایندگی دفتر جایکا و همچنین مدیرکل غرب آسیای وزارت امور خارجه هم مطالبی بیان و از تلاشهای گمرک جمهوری اسلامی ایران برای آموزش مدیران و کارکنان گمرکات افغانستان تقدیر و تشکر کردند.

این گزارش می‌افزاید، گمرک جمهوری اسلامی ایران از 30 دی ماه تا 20 بهمن ماه سال جاری میزبان مدیران و کارکنان گمرکات افغانستان بود و با برگزاری یک دوره آموزشی ، در خصوص تشریفات گمرکی صادرات ، واردات ، مبارزه با تخلفات گمرکی ، تعرفه و ماهیت کالا و سایر مطالب مرتبط به صورت نظری و عملیاتی مطالبی به آنها آموزش داده شد و مدیران و کارکنان گمرکات افغانستان با حضور در گمرکات اجرایی از نزدیک با نحوه انجام تشریفات گمرکی در ایران آشنا شدند.

انتهای پیام/ب
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد


رئیس شورای رقابت در گفت‌وگو با فارس تشریح کرد
جزئیات طرح شورای رقابت/ تعرفه واردات خودرو ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش می‌یابد

رئیس شورای رقابت از تهیه طرحی برای ارائه به هیأت دولت در زمینه تعرفه واردات خودرو در سال ۹۳ خبر داد و گفت: بر این اساس تعرفه واردات خودرو حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش خواهد یافت.

13901010132433_PhotoA.jpg

رضا شیوا در گفت ‌و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس با اشاره به طرح جدید شورای رقابت برای تغییر تعرفه واردات خودرو، اظهار داشت: در طرح پیشنهادی شورای رقابت به هیأت دولت، تعرفه واردات خودرو با حجم موتور تا 1500 سی‌سی معادل 30 درصد و خودروهای با حجم موتور 1500 سی‌سی و 1500 تا 2000 سی‌سی معادل 35 درصد تعیین شده است.

وی افزود: در حال حاضر تعرفه واردات این خودروها 45 درصد است.

وی ادامه داد: در حال حاضر تعرفه واردات خودروهای2000 تا 2500 سی‌سی 40 درصد و از 2500 تا 3000 سی‌سی 70 درصد است که پیشنهاد شورای رقابت این است که تعرفه این خودروها تغییری نداشته باشد.

به گفته شیوا، در طرح پیشنهادی شورای رقابت، تعرفه واردات خودروهای با حجم موتور 3000 سی‌سی به بالا 10 درصد نسبت به شرایط فعلی افزایش یافته و تعرفه 100 درصدی برای واردات این خودروها پیشنهاد شده است.

وی با بیان اینکه این تعرفه‌های پیشنهادی در جهت رقابتی شدن بازار خودرو ارائه شده است، گفت: تعرفه‌های پیشنهادی توسط کارگروهی در شورای رقابت تعیین شده تا با اجرای آن زمینه برای ایجاد رقابت و افزایش کیفیت و بهره‌وری خودروهای داخلی فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه در طرح پیشنهادی شورای رقابت سعی شده تعرفه واردات خودروهای با مصرف بنزین کمتر که بیشتر مورد استفاده مردم قرار می‌گیرند، کاهش یابد، گفت: در مورد واردات قطعات خودرو نیز پیشنهاد ارائه شده، همان تعرفه 12 درصدی فعلی است و در واقع تغییری در این مورد اتفاق نیفتاده است.

رئیس شورای رقابت با تأکید بر اینکه واردات خودرو نباید در انحصار یک یا دو نفر باشد، گفت: کاهش تعرفه واردات خودرو اثرات مثبت و منفی بر اقتصاد کشور دارد ولی آثار مثبت آن بیشتر خواهد بود.

وی افزود: با افزایش تعرفه واردات خودروهای 3000 سی‌سی به بالا، درآمد دولت از محل واردات خودرو تأمین می‌شود و کاهشی در این خصوص اتفاق نخواهد افتاد.

وی اجرای تعرفه‌های پیشنهادی را راهی برای کمک به حضور سرمایه‌گذاران خارجی در صنعت خودروی ایران عنوان کرد و گفت: به این ترتیب، تکنولوژی جدیدتر وارد صنعت خودرو می‌شود و کیفیت تولیدات داخلی نیز افزایش خواهد یافت.

شیوا در مورد مصوبه مجلس برای افزایش 5 درصدی تعرفه واردات خودرو به منظور تجهیز ناوگان امدادی کشور نیز به فارس گفت: در پیشنهاد شورای رقابت، تبصره‌ای در این مورد اضافه شده که براساس آن، هر مقدار عوارض اضافه که بابت واردات خودرو دریافت شود، باید از درصدهای پیشنهاد شده شورای رقبت کم شود و در نهایت، خروجی تعرفه ارقامی باشد که از سوی شورا پیشنهاد شده است.

وی افزود: پیشنهاد شورای رقابت طی هفته جاری به هیأت دولت ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
خاتمی: امیدوارم پس از تحقق حماسه سیاسی، زمینه رفع کدورت‌ها فراهم شود/ ان شاء الله شاهد حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی 22 بهمن باشیم
امیدواریم امسال که نظر ***** معظم در خصوص حماسه سیاسی رخ داده و تحولاتی را شاهد بوده ایم و مردم نشان دادند که چه جهت گیری هایی دارند، به آرمان‌ها نزدیک تر شده و زمینه‌ای فراهم شود که دل‌ها به هم نزدیک شود
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
53177_571.jpg
رئیس شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز ابراز امیدواری کرد که پس از تحقق حماسه سیاسی، زمینه رفع کدورت‌ها و حرکت در جهت خواست های امام و انقلاب فراهم شود.

به گزارش «انتخاب»، به نقل از دفتر حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی در آستانه سی و پنجمین فجر انقلاب اسلامی، رییس جمهور اسبق کشورمان، اظهار داشت: ملت ایران در انقلاب اسلامی توانست از **** استبدادی وابسته به بیگانه نجات پیدا کند و مسیر پیشرفت و ترقی را در مسیری بپیماید که ارزش های الهی -بخصوص عدالت در عرصه اجتماعی- بر آن حاکم باشد.

وی افزود: رویکردهای مختلف در درون انقلاب می گنجیدند و خود امام هم عنایت داشتند که این گرایش‌ها به رسمیت شناخته شده و حضور داشته باشند.

رئیس شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز تصریح کرد: افتخار مجمع روحانیون مبارز این است که خود را نزدیک به امام می داند و رویکردی دارد که آن را به جهت گیری و نظر امام نزدیک‌تر می‌داند؛ گرچه به همه کسانی که برای انقلاب زحمت کشیده اند و در عرصه بوده اند احترام می گذارند، اما آنچه برای ما مهم است این است که دلها به هم نزدیک شود و باز هم به آن لحظات و زمانهایی که همه در کنار همدیگر سربلندی ایران، پیروزی انقلاب اسلامی و حاکمیت ارزش های الهی بر جامعه را می خواستیم، برگردیم، زیرا ملت واقعا در این راه فداکاری کرد.

خاتمی گفت: امیدواریم امسال که نظر ***** معظم در خصوص حماسه سیاسی رخ داده و تحولاتی را شاهد بوده ایم و مردم نشان دادند که چه جهت گیری هایی دارند، به آرمان‌ها نزدیک تر شده و زمینه‌ای فراهم شود که دل‌ها به هم نزدیک شود و باز هم با رفع کدورت‌ها و نگاه به آینده همه در خدمت چیزی قرار بگیریم که برای آن انقلاب انجام شد و امام آنها را می خواستند.

وی در پایان افزود: امیدوارم خداوند همه ما را موفق بدارد تا در مسیری که مورد رضایت اوست حرکت کنیم و واقعا در راهپیمایی روز 22 بهمن همانطور که مردم در تمام سال‌ها دلبستگی خود به اصل انقلاب را نشان داده اند، به آن اهتمام بورزند و امسال هم ان شاء الله شاهد حضور پرشکوه مردم باشیم و دلهایمان متوجه آینده ای که بهتر از امروز است، بشود و همه در کنار هم بتوانیم این مسیر را طی کنیم.

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
اسنودن انگلیس را به استفاده از "شیوه‌های کثیف" جاسوسی متهم کرد



در شرایطی که دیوید کامرون مدعی است مردم انگلیس از کار نهادهای اطلاعاتی راضی‌اند، کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا عنوان داشت که انگلیس در مقایسه با آمریکا از "شیوه‌های کثیف" و تبلیغات سیاسی برای جاسوسی استفاده می‌کند.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ادوارد اسنودن، افشاگر آمریکایی در آخرین اسنادی که منتشر کرده است، انگلیس را متهم کرد که "شیوه‌های کثیف" برای جاسوسی در امور شهروندان استفاده می‌کند.



این اسناد تازه‌ افشاشده که مربوط به یک نهاد امنیتی انگلیسی به نام "گروه مشترک امنیتی تحقیقاتی ترور" است، نشان می‌دهد که مظنونین به اقدام تروریستی، روزنامه‌نگاران، هکرها، دیپلمات‌ها و تاجران اسلحه برخی از افرادی‌اند که تلفن‌ها و مکاتبات اینترنتی‌شان در سطحی وسیع مورد جاسوسی انگلیس قرار گرفته است.



بنا به این اسناد، هدف مشخص و نهایی این نهاد امنیتی "تخریب، بی‌آبرو کردن و متهم کردن" دشمنان امنیت کشور انگلیس با استفاده از نقشه‌های مختلف برای بی‌اعتبار کردن و ارائه اطلاعات غلط به آن‌ها است.



اسناد نشان می‌دهد که این نهاد ویژه‌ی امنیتی برنامه‌های متعددی با هدف ایجاد و دامن زدن به تبلیغات سیاسی در مورد "سوژه‌"های تحت‌نظر خود دنبال می‌کرده است. حملات سازمان‌یافته سایبری علیه ابزار ارتباطی افراد تحت نظر، یکی دیگر از شیوه‌های جاسوسی بوده است.



اسنادی که اسنودن منتشر کرده است، حاکی از آن است که نهادهای امنیتی انگلیس با قرار دادن جاسوس‌های خوش‌چهره و جذاب بر سر راه سوژه‌های خود و ایجاد رابطه عاطفی یا جنسی میان آن دو به کسب خبر و جاسوسی دست زدند.



به گزارش پایگاه خبری دویچه وله، بخشی از افشاگری تازه نشان می‌دهد که این نهاد امنیتی انگلیسی که همتای "آژانس امنیت ملی آمریکا" محسوب می‌شود، از حملات سایبری برای از کار انداختن اتاق‌های گفتگوی هکرهای مدافع آزادی اینترنت استفاده کردند. آن‌ها درست از همان شیوه‌هایی علیه هکرها استفاده کردند که خود هکرها برای از کار انداختن سایت‌های دولتی استفاده می‌کنند.



بررسی اسناد افشاشده‌ی تازه نشان می‌دهد، نهادی با عنوان "سازمان نظارت بر سیگنال" در انگلیس تشکیل شده که به جای "ام‌آی ۶" و"ام‌آی ۵" مسئول انجام بسیاری از ماموریت‌های جاسوسی است.



دیوید کامرون، نخست‌وزیر انگلیس در واکنش به افشاگری‌های ادوارد اسنودن گفت که او فکر می‌کند واکنش مردم انگلیس به این دست افشاگری‌ها، یک شانه بالا انداختن است.



کامرون افزود، به نظر می‌رسد مردم از این‌ که سازمان‌های امنیتی و جاسوسی کشور کار خود را به درستی انجام می‌دهند، خشنودند. وی گفت:« مردم نمی‌گویند اوه شوک‌آور است. غیرقابل قبول است. واکنش مردم این است که چه خوب، نهادهای امنیتی کار خود را خوب انجام می‌دهند!»



روزنامه‌ انگلیسی گاردین یکی از اصلی‌ترین رسانه‌ها در کمک به اسنودن برای افشاگری بود. با این‌ حال با این‌ که در آمریکا افشاگری‌ها واکنش بسیاری از نمایندگان کنگره و احضار روسای نهادهای اطلاعاتی به پارلمان را داشت، در انگلیس تا به حال هیچ مسئولی مورد بازخواست قرار نگرفته است.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
حق‌شناس: هاله تقدس مسئولان با عذرخواهی رئیس‌جمهور از بین رفت/روحانی نشان داد دولت پاسخگوست



یک عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: عذرخواهی رئیس‌جمهور از مردم، مقدمه‌ای برای اصل شفافیت در گفتار و رفتار مسئولان است.



محمدجواد حق‌شناس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اشاره به عذرخواهی رئیس‌جمهور از مردم بخاطر نواقص اجرای طرح توزیع سبد کالا، اظهار کرد: عذرخواهی رئیس‌جمهور بسیار پسندیده بود و می‌تواند مقدمه‌ای باشد تا مسئولان رده اول یا سایر مسئولان کشور در صورتی که اشتباهی انجام دادند از مردم عذرخواهی کنند.



این فعال سیاسی افزود: هنگامی که یک رئیس‌جمهور عذرخواهی می‌کند، در واقع این پیام را منتقل می‌کند که دولت در مقابل عملکرد خود پاسخگوست و نگاهی که در گذشته وجود داشت که یک نوع هاله‌ای از تقدس اطراف مسئولان ترسیم می‌شد، به پایان رسیده است.



وی با اشاره به اینکه "کسانی که مسئولیت را می‌پذیرند، باید توجه کنند که در انجام مسئولیت اشتباه هم رخ می‌دهد"، اظهار کرد: مسئولان باید نقدپذیر باشند تا اشتباهات خود را اصلاح کنند و در واقع یکی از روش‌های پرداخت هزینه بابت انجام اشتباه، عذرخواهی از مردم است.



حق‌شناس همچنین اظهار کرد:‌ انتظار می‌رفت که قبل از رئیس‌جمهور، همکاران وی که مسئول توزیع سبد کالا بودند بخاطر اتفاقات پیش آمده از مردم عذرخواهی کنند. همچنین انتظار می‌رفت مسئولان مختلف به خاطر مشکلات پیش آمده برای مردم بخاطر بارش سنگین برف یا اتفاق آتش‌سوزی در خیابان جمهوری یا اتفاق پیش‌ آمده در سینماهای کشور نیز از مردم عذرخواهی می‌کردند زیرا برخورد قلدرانه با افکار عمومی در شأن مردم ایران نیست و باید رویه‌ای که رئیس‌جمهور آغاز کرده است، توسط سایر مسئولان انجام بپذیرد.



این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در پایان با بیان اینکه "مردم صاحب اصلی انقلاب هستند"، افزود: مسئولان باید در مقابل مردم شفاف و روشن عمل کنند و در مقابل آن‌ها پاسخگو باشند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
هاشمی رفسنجانی خطاب به غرب:با ملتی که منطق دارد، به زبان تهدید صحبت نکنید



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با توصیه غرب برای پرهیز از القائات صهیونیست‌ها، گفت: با ملتی که منطق دارد، به زبان تهدید صحبت نکنید.



به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور، با یادآوری نقش جوانان دانشجو در خلق حماسه دهه فجر در سال 57 و تکرار آن در طول 35 سال گذشته، براهمیت حضور آنان در راهپیمایی امسال تأکید کرد و گفت: حضور دانشجویان در برنامه‌های دهه فجر و راهپیمایی 22 بهمن، تلفیقی از احساسات عقلانی و عاطفی است و به جهانیان ثابت می‌نماید که جوانان امروز راه پدرانشان را در مبارزه با استبداد و استعمار ادامه می‌دهند.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت ****، جوانی، آزادی‌خواهی و صراحت لهجه را ویژگی دانشجویان دانست و گفت: وقتی منطق براین ویژگی‌ها افزوده شود، مطالبات دانشجویی، حقیقی و براساس ارزشهای اسلامی و منافع ملی می‌شود.

وی با توصیه جوانان دانشجو به کتاب و کتابخوانی، آنان را وارثان تمدن ایرانی و فرهنگ اسلامی دانست و گفت: دانشگاه جندی‌شاپور که سابقه‌اش به ایران قبل از اسلام می‌رسد، در زمان مسلمانان نیر مرکزی برای اثبات علم، دانش و استعداد ایرانیان بود.

هاشمی رفسنجانی با ارائه تحلیلی از روند حرکت‌ علمی جوامع اسلامی از دارالترجمه‌ها به دارالتحقیق‌ها و مقایسه آن با شرایط علمی اروپا، گفت: غربی‌ها که دوران سیاه قرون وسطی را در تاریخ خویش دارند، ضمن مبارزه با کلیسا که فرهیختگان را زیر گیوتین می‌برد، کتاب‌های اسلامی و ایرانی را ترجمه کردند و متون درسی دانشگاههای آنان بود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با تأکید بر نگاه احترام‌آمیز اسلام و قرآن به انسان‌های عالم، گفت: باید از آیه «فبشر عبادی الذین یستمعون القول و یتبعون احسنه» تابلویی نوشت تا هیچ کس در جامعه اسلامی، به بهانه دفاع از اسلام، زبان‌ها را برای گفتن و گوشها را برای شنیدن نبندد.

هاشمی رفسنجانی آزاداندیشی دینی را اصلی مهم در فقه اسلام و تشیّع خواند و بااشاره به دستوری که مقام معظم ***** برای تأسیس کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاهها داده بودند، گفت: متأسفانه عده‌ای که به قول معروف کاتولیک‌تر از پاپ هستند، دستورات ***** را به گونه‌ای اجرا کردند که با هدف ایشان کاملاً متفاوت است.

وی تهدید و تحدید فکری را تلاشی بیهوده خواند و گفت: متفکرین اگر به ظاهر تسلیم دستورات متعصبین شوند، در باطن آن می‌شود که وقتی به زور از گالیله تکذیب کشف علمی‌اش را می‌خواستند، عصایش را به زمین می‌کوبید و می‌گفت: تو می‌چرخی و من راز تو را می‌دانم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با تشریح نقش استعمار، استبداد و تندروها در عقب‌ماندگی ملت‌ها، گفت: با تقویت تعصبات کورکورانه مذهبی، کشتن انسانها وظیفه شرعی بعضی‌ها می‌شود که در هیچ فرهنگ و تمدنی پسندیده نیست.



وی اوضاع امروز مصر، عراق، افغانستان و لیبی را مصداق سخنان خویش برای نقشه‌های شوم استعمار دانست و گفت: زمانی استبداد با علم و آگاهی و زمانی تندروها با جهل اهداف استعمارگران را محقق می‌نمایند.

هاشمی رفسنجانی با ارائه تحلیلی از سوابق تمدنی و تاریخی مردم مصر در زمان باستان و بعدها در زمان فاطمیان، تأسیس الازهر و ارادت آنها به اهل بیت (ع)، گفت: مردمی که از استبداد خسته شده بودند، پس از پیروزی در مبارزه، وقتی تندروی‌ها و کینه‌های مذهبی را دیدند، الان به برگشت یک نظامی دیگر روی خوش نشان می‌دهند. همان گونه که در ایران هم تندروهای مشروطه باعث شدند کشور زیر چکمه قزاقی خشن برود.

وی القاعده را نمونه بارز گروه‌های افراطی دانست و گفت: سرنخ گروههای تندرو به جاهای دیگر بسته است که همیشه در مسایل سیاسی، اقتصادی، و حتی نظامی جامعه را ملتهب می‌کنند.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** در ادامه سخنان خویش به نقشه‌های استعماری برای میدان دادن به گروه‌های تندرو در ایران پس از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: تجزیه‌طلبی، شورش‌های کور و ترور شخصیت‌های مؤثر ****، برنامه تندروها بود که با ***** امام راحل و وفاداری مردم شکست خوردند.



وی تهدید و ارعاب را سلاح تندروها دانست و گفت: نمی‌توانند در فضای اعتدال نفس بکشند و همیشه می‌خواهند آب‌ها را گل‌آلود و فضا را غبارآلود کنند.



هاشمی رفسنجانی به پرسش‌های مکرر دانشجویان درباره حصر، مسببین اتفاقات سال 88، بازنشستگی پیش از موعد استادان و دانشجویان ستاره‌دار و مذاکرات ژنو پاسخ داد و گفت: اگر منطق، در گفت و گوهای داخلی و خارجی حاکم شود، مردم ایران با حقانیت تاریخی خویش پیروز واقعی هستند و موانع فرعی نمی‌تواند خللی در اراده آنان برای فتح قله سعادت ایجاد نماید.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** تلاش برای فریب مردم توسط مسؤولان در هر جامعه را یک تندروی سیاسی دانست و گفت: شاید با دشمن‌تراشی و مظلوم‌نمایی بر امواج احساسات سوار شوند، امّا مردمی که به بلوغ سیاسی رسیده باشند، خیلی زود هوشیار می‌شوند و برای جبران اشتباهات اقدام می‌کنند.



رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سؤال یکی از دانشجوان دربارة اوضاع این دانشگاه گفت: در زمانی که مسؤولان اجرایی برای عوام‌فریبی بودجه‌های عمرانی کشور را صرف هزینه‌های جاری می‌کردند، در دانشگاه آزاد اسلامی نیز پروژه‌های عمرانی را تعطیل کردند.



وی دربارة مذاکرات ژنو نیز گفت: اگر غرب بهانه‌گیری نکند، در یک جلسه تمام مسایل حل می‌شود، چون ملت ایران هم می‌خواهد با تکیه بر دانش فرزندان خویش از مواهب صلح‌آمیز هسته‌ای استفاده نماید.





انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
محمدحسین رضایی نماینده رییس‌جمهور در امر نماز شد


رییس‌جمهوری در حکمی محمدحسین رضایی را به عنوان نماینده رییس‌جمهور در امر نماز منصوب کرد.



به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، متن حکم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی به این شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم



جناب آقای محمدحسین رضایی



با عنایت به ضرورت پیگیری و اجرای «آیین نامه ترویج و توسعه فرهنگ نماز» مصوب ۱۳۷۶.۱.۳۰ هیات محترم وزیران و اصلاحیه مورخ ۱۳۸۱.۱۱.۲ آن و با عنایت به تجربیات و سوابق ارزنده جنابعالی به عنوان «نماینده رییس‌جمهور در امر نماز» منصوب می‌شوید.



توفیق شما را در انجام وظایف محوله با رعایت اصول قانون‌مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از خداوند بزرگ مسالت می‌نمایم.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
جزییات 7 اقدام مورد توافق ایران و آژانس


نمایندگان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و جمهوری اسلامی ایران، با بررسی اقدامات اولیه مرتبط با بیانیه تهران (20 آبان‌ماه)، درباره چگونگی ادامه همکاری‌ها مذاکره کردند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از روابط عمومی سازمان انرژی اتمی، در این مذاکرات ترو واریورانتا، معاون امور پادمان‌ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ضمن تقدیر از همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و ابراز رضایت از روند موجود، اعلام کرد که مدیرکل آژانس در گزارش آتی خود به شورای حکام این همکاری‌ها را مورد توجه قرار خواهد داد.

موضوعات جدید توافق شده جهت همکاری‌های داوطلبانه، علاوه بر بیانیه تهران در راستای تفاهم‌های صورت گرفته در قالب برنامه اقدام مشترک بین جمهوری اسلامی ایران و کشورهای 1+5 شامل موارد زیر است:

1- ارایه اطلاعات مورد توافق دو طرف و دسترسی مدیریت شده مرتبط با معدن ساغند یزد.

2- ارایه اطلاعات مورد توافق دو طرف و دسترسی مدیریت شده مرتبط با کارخانه تغلیظ اردکان.

3- تحویل پرسشنامه اطلاعات طراحی (DIQ) بروز شده راکتور IR-40 (اراک).

4- اتخاذ اقدام در جهت به نتیجه رسانیدن رهیافت پادمان برای راکتور IR-40 (اراک).

5- ارایه اطلاعات مورد توافق دو طرف و تنظیم بازدید فنی از مرکز لیزر لشکرآباد.

6- ارایه اطلاعات مواد چشمه source material، که هنوز به ترکیب و خلوص لازم برای ساخت سوخت و یا غنی‌سازی نرسیده‌است، شامل واردات چنین موادی به ایران و استخراج اورانیوم از فسفات توسط ایران.

7- ارایه اطلاعات و توضیحات به آژانس به منظور ارزیابی اظهاریه ایران در مورد نیاز یا کاربرد توسعه EBW (نسل جدید چاشنی‌های ایمن).



به گزارش ایسنا،‌ بر اساس بیانیه مشترک ایران و آژانس در پایان مذاکرات دو روزه (19 و 20 بهمن) جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوب همکاری که بین دو طرف در نوامبر 2013 توافق شد، جلسات فنی سازنده‌ای را برگزار کردند. در طول این جلسات، دو طرف پیشرفت در اجرای اقدام عملی اولیه که سه ماه پیش توافق شد را مرور کردند.

شایان ذکر است ایران گام‌های عملی اولیه را که پیش‌بینی شده بود، اجرا کرده است.

هم‌چنین در این جلسات جمهوری اسلامی ایران و آژانس درخصوص 7 اقدام عملی که توسط ایران تا 25 اردیبهشت ماه 1393 اجرا خواهد شد، توافق کردند.

مدیرکل آژانس جزئیات اقدامات توافق شده را به شورای حکام گزارش خواهد کرد.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سیدهادی *****‌ای: تا حصرها تمام نشود سرمایه خارجی به کشور نمی‌آید
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام تاکید کرد: فشار، تهدید و جوسازی تندروها نباید دولت را از وعده‌هایی که داده و امیدهایی که ایجاد کرده است، منصرف کند.

به گزارش ایسنا ، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدهادی *****‌ای در دیدار اعضای سازمان جوانان و دانشجویان مجمع نیروهای خط امام گفت: دولت موظف است بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی و نیز قوانین عادی، حق آزادی بیان و نشر را تضمین و نگهبانی کند و اجازه ندهد این حقوق و آزادی‌های اساسی ملت صدمه بخورد.

وی شیرین‌ترین و تلخ‌ترین خاطره زندگی خود را ورود امام به ایران و نیز رحلت ایشان عنوان کرد و افزود: ده روزِ فاصله ورود امام به ایران تا پیروزی انقلاب یک شگفتی بزرگ در تاریخ ایران بود. برخی از نیروهای ملی به امام در پاریس پیغام می‌دادند که امنیت لازم برای ورود ایشان به ایران فراهم نیست اما امام تصمیم به بازگشت گرفتند و نشان دادند حتی از خارج کشور در مقایسه با کسانی که از داخل ایران برای ایشان تحلیل و نظرشان می‌فرستادند، اوضاع و احوال را بهتر در کنترل دارند.

رئیس پژوهشکده تاریخ اسلام در ادامه درباره آرمان‌ها و اهداف اولیه انقلاب اسلامی اظهار کرد: مثل هر انقلابی آرزو داشتیم اهداف و آرمان‌های اولیه به قوت خودش باقی بماند و ضعف و سستی در پیگیری و تحقق آن آرمان‌ها بوجود نیاید اما امروز متأسفانه روند انقلاب آن طوری که انتظار می‌رفت، نتوانستیم به اهداف انقلاب برسیم. این نگرانی‌ها را ما از همان اوایل دهه شصت داشتیم و این دغدغه‌ها را در نطق پیش از دستوری در سال ۶۳ بیان کردم و آن همان تسلط روابط بر ضوابط بود.

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام در ادامه اظهار کرد: از همان سال‌های ابتدای انقلاب این اشکالات بروز پیدا کرد و تا امروز متراکم شده و تبدیل به یک معضل اساسی شده است که البته ریشه در مسائل فرهنگی ما دارد. عناصر و افکار بیگانه از انقلاب وارد عرصه شد و بخشی از اندیشه‌ها و تفکر ما را در اختیار گرفت که اساساً از ابتدا در اندیشه ناب امام و انقلاب نبود. تفاوت زیادی می‌بینیم از آنچه **** و انقلاب امروز تلقی می‌شود با آنچه در آن سال‌ها مدنظر امام و انقلابیون اصیل و پیشرو بود.

سیدهادی *****‌ای در ادامه، از انقلابیون پیشرو با تعبیر «السابقون انقلاب» یاد کرد و گفت: در این ایام دهه فجر جا دارد از السابقون انقلاب که بویژه در این سال‌های اخیر مورد بی‌مهری قرار گرفتند یاد کنیم؛ آقایان مهندس میرحسین موسوی و مهدی کروبی و سرکار خانم دکتر زهرا رهنورد که در حبس خانگی گرفتار هستند و امیدواریم هرچه زودتر از این بلایا خلاصی حاصل کنند و سلامتی کامل و برخورداری از شرایط عادی زندگی و نیز برخورداری از حقوق اجتماعی و فردی نصیب ایشان شود.

نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه به یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و یادآور شد: انتخاباتی شکل گرفت و بخشی از نابسامانی‌های ساختاری حکومت ما به سامان رسید و دولتی سرکار آمده است که در آن تعادل و توازن در اندیشه و عمل و تناسب در ساختار و تناسب در انتخاب نیروهای انسانی است و می‌توان امیدوار بود که به تدریج مشکلات با این دولت حل شود؛ البته انتقاد و راهنمایی عده‌ای از دلسوزان هم در ادامه راه لازم است.

وی همچنین گفت: از جمله انتقاداتی که می‌توان به دولت مطرح کرد، این است که دولت باید توسعه متوازن و همه‌جانبه را مدنظر قرار دهد و تکیه صِرف بر روی حل مشکل دیپلماسی کشور و عبور از بحران هسته‌ای در عین حال که لازم است، اما کافی نیست و تأمین‌کننده ابعاد گوناگون توسعه متوازن و همه‌جانبه نیست. دولت‌های نهم و دهم ضربات سنگینی به اقتصاد کشور وارد کردند و تورم و گرانی و وابستگی و بیکاری فزاینده یادگار دولت گذشته است و بازار ما در اختیار چین و ترکیه بود. فقط استان سیستان و بلوچستان در دوره اصلاحات می‌توانست گندم خاورمیانه را تأمین کند اما در پی بی‌تدبیری‌های دولت قبلی، امروز ما واردکننده گندم هستیم. همه این معضلات و مشکلات در جای خود باید رسیدگی شود اما نباید در مسائل سیاسی و فرهنگی که ضربات کمتر از عرصه اقتصادی نبود فراموش شود.

این فعال سیاسی همچنین با بیان اینکه "در عرصه سیاسی و فرهنگی و نبود آزادی‌های سیاسی و مطبوعاتی و استقرار فضای رعب و اختناق در کشور، دولت قبل ضرباتی به مراتب سنگین‌تر از عرصه اقتصاد به کشور وارد کرد که دولت جدید نباید از آن غافل شود"، خاطرنشان کرد: وقتی رئیس‌جمهور محترم در اجلاس داووس از دنیا دعوت به سرمایه‌گذاری اقتصادی در ایران می‌کند اما هنوز فضای امنیتی بصورت کامل در کشور برچیده نشده است، دنیا نمی‌تواند به این دعوت رئیس‌جمهور اعتماد کند.

وی ادامه داد: وقتی مسأله حصر آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد حل نشده و نهادهای نظامی و شبه نظامی فرادستی دارند و خارج از قانون در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی جولان می‌دهند، نمی‌توان انتظار داشت سرمایه‌گذار خارجی سرمایه‌اش را به کشور بیاورد. در نتیجه توسعه متوازن و همه‌جانبه راه حل برون‌رفت از مشکلات است و تکیه صرف بر روی حل مشکل هسته‌ای و نیز تلاش برای کاهش تورم بدون ورود دولت به مسائل و معضلات سیاسی و فرهنگی کارگشا نیست.

بر اساس این گزارش، پیش از سخنان سیدهادی *****‌ای، مراسم جشن تولد شصت و ششمین زادروز وی توسط سازمان جوانان مجمع نیروهای خط امام و کارکنان و اعضای هیأت علمی پژوهشکده تاریخ اسلام برپا شد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
شام کاری ظریف و اشتون، یک شب پیش از دور جدید مذاکرات
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان، 28 بهمن یعنی یک شب پیش از آغاز دور جدید مذاکرات ایران و 1+5 طی یک شام کاری با یکدیگر دیدار می‌کنند.

به گزارش ایسنا ، ظریف که به منظور شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ به آلمان سفر کرده است، روز جمعه در حاشیه این کنفرانس با اشتون دیدار و این دو درباره زمان و محل مذاکرات ایران و 1+5 مربوط به گام نهایی توافق هسته‌ای ژنو توافق کردند.

بر اساس توافق ظریف و اشتون، مذاکرات ایران و 1+5 مربوط به گام نهایی توافق هسته‌ای ژنو 29 بهمن (18 فوریه) در وین آغاز خواهد شد.

همچنین دو طرف توافق کردند که یک شب پیش از آغاز این مذاکرات، در یک شام کاری با یکدیگر دیدار کنند که این دیدار بدون حضور مدیران سیاسی کشورهای عضو 1+5 انجام خواهد شد.

اشتون و ظریف در این دیدار درباره نحوه پیشبرد این مذاکرات گفت‌وگو خواهند کرد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در گفتگو با «انتخاب»؛
اکرمی: کم آورده اند می خواهند صدای خود را بلند کنند/ برادر من! پیاده شو باهم برویم/سخنان جان کری و اوباما را مسلم می دانند اما به سخنان روحانی و ظریف شک می کنند!
خلاف آمریکا به ما مجوز خلاف نمی دهد/ فضا با 10 سال پیش تفاوت دارد، آن روز چیزی نداشتیم امروز دست ما پر است/یک روزی یک مدیرکل در اروپا به ایران نمی امد اما امروز خودشان می خواهند با ایران رفت و امد داشته باشند/وجدانا در ظرف این دو سه ماه فشار کمتر شده یا بیشتر شده؟
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
سید رضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در گفتگو با «انتخاب» اظهار داشت: برخی سخنان جان کری و اوباما را مسلم می دانند، اما اظهارات رئیس جمهور و وزیر خارجه را با تردید و تشکیک نگاه می کنند یا نمی پذیرند. این اقدامات و سخنان دور از انصاف، اعتدال و عقلانیت است.

وی با اشاره به تلاش دولت برای نمایش چهره جدیدی از ایران در جهان گفت: یک روزی یک مدیر کل در اروپا حاضر نیود به خاطر تبلیغات و تهدیدات آمریکا به ایران بیاید اما وقتی چهره واقعی کشور را همراه با قدری انعطاف پذیری نشان دادیم، امروز خودشان آمده اند و کوتاه آمدند و می خواهند رفت و آمد با ایران را شروع کنند.


53043_843.jpg


اهم اظهارات سید رضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در مصاحبه با «انتخاب»، در پی می آید:

{در مورد شایعات علیه رئیس جمهور و تیم هسته ای} ما در کشور پس از انتخابات 24 خرداد 92 هم ازادی بیان داریم و هم ازادی بعد از بیان. بطور طبیعی افراد به دلیل ظرفیت هایی که دارند، از خود واکنش نشان می دهند اما بعضی ها به دلیل عدم اگاهی و اطلاع، سخنانی به زبان می آورند. مثل اینکه گفته می شود، در ژنو خون دادیم و نان گرفتیم، واقعا این اظهارات به خاطر عدم اطلاع یا کم اطلاعی این افراد است.

این طیف حتی گاهی عبارات جان کری و اوباما را مسلم می دانند، اما اظهارات رئیس جمهور و وزیر خارجه را با تردید و تشکیک نگاه می کنند یا نمی پذیرند. این اقدامات و سخنان دور از انصاف، اعتدال و عقلانیت است.

**** معظم انقلاب فرمودند اینها فرزندان **** و انقلابند، پس ما باید به انها اطمینان کنیم و اگر نقدی داریم، ابتدا باید از مقامات مسئول سئوال کینم و بعد اظهار نظر کنیم نه اینکه بگوییم انها سند را منتشر کردند، چرا شما منتشر نمی کنید.

آمریکایی ها با این اقدامات خود به دنبال آن هستند که ببینند در داخل کشور ما به چه کسی اعتماد می کنیم،‌ به مسئولان خودمان یا بیگانه؟

براساس متن و بیان قرآن، وقتی فاسق خبر مهمی می آورد شما باید آن را تبین کنید. اینکه بگوییم آنها سند محرمانه را منتشر کردند، شما چرا نمی کنید درست نیست. اگر آنها سند را منتشر کردند،‌ خلاف کردند و این اقدام انها نباید مجوز خلاف ما باشد.

اخیرا اعلام شده که سند اصلی در اختیار رئیس مجلس و سران قوا قرار گرفته، پس ما باید ابتدا به مسئولان خودمان اعتماد کنیم و بعد در رابطه با اظهارات دیگران تردید و تشکیک کنیم نه اینکه بالعکس.

{در مورد انتقادات به توافق ژنو} معتقدم این افراد یا اطلاعی ندارند یا کم اطلاعند یا خدای نکرده، تسویه حساب های فردی است که در این صورت باید از خدا بخواهیم این بدبینی ها را از دل های مان خارج کند. البته خیلی هم نباید به سخنان این افراد واکنش نشان داد.

البته در فرهنگ اسلامی داریم که اگر با دشمن صلح کردید باز جانب احتیاط را رعایت کنید. به هرحال همه می دانیم امریکا و سلطه گران جمهوری اسلامی را قبول ندارند چون استقلال جمهوری اسلامی را قبول ندراند.

{علت مخالفت با توافق ژنو} روزی آقای جک استرا می گفت ایران 20 سانتریفیوژ داشته باشد، اما انها می گفتند 2 سانتریفیوژ هم نمی دهیم. اما کشور ایستادگی کرد و سانتریفیوژها را به 19 هزار عدد و غنی سازی را به 20 درصد رساند. بعلاوه دانش و فناوری این حوزه در دستان ما هست و ما هم دانشمند داریم و هم دانشجو. با این اوصاف الان دست ما بالاست، اگر انعطاف نشان می دهیم، فضا با 10 سال پیش تفاوت دارد چون آن روز چیزی در دست نداشتیم. اکنون دست ما پر هست، برای همین با اعتماد و اطمینان می گوییم حاضریم 20 درصد را به 5 درصد برسانیم، چون فن و تکنولوژی هسته ای را در اختیار داریم.

10 سال قبل زمینه ای بود که باید می ایستادیم، الان به گونه ای است که دستمان پر است و انعطاف باید نشان دهیم تا بتوانیم این تبلیغات خشن علیه کشور را از بین ببریم.

یک روزی یک مدیر کل در اروپا حاضر نیود به خاطر تبلیغات و تهدیدات آمریکا به ایران بیاید اما وقتی چهره واقعی کشور را همراه با قدری انعطاف پذیری نشان دادیم، امروز خودشان آمده اند و کوتاه آمدند و می خواهند رفت و آمد با ایران را شروع کنند. بنابراین ، ما باید این طرف کار را هم نگاه کنیم.

من علم غیب ندارم و از روی ان حرف نمی زنم، نه خودم را معصوم می دانم و نه تیم مذاکره کننده را. ولی وجدانا ببینید در ظرف این دو سه ماه فشار کمتر شده یا بیشتر شده؟ وجدانا وجهه ما بهتر شده یا بدتر؟ مواضع ما تغییر واقعی پیدا کرده یا نرمش قهرمانانه است؟

از دوستان روحانی توقع دارم که واقعا توجه کنند، ما بین خوب و خوب تر انتخاب نمی کنیم ما بین بد و خوب یا بین بد و بدتر را انتخاب می کنیم. در حقیقت، باید اصول را حفظ کرد و در مورد فروع باید انعطاف نشان داد.

{تسلیت گویی ها} این اقدامات یا از روی بی اطلاعی است یا یا تسویه حساب های فردی یا اینکه مواضع نامناسبی در گذشته داشته اند حالا می بینند کم اورده اند، و می خواهند صدای خود را بلند کنند و به قولی فرار رو به جلو کنند.

{سخن مشترک تندروهای آمریکا و ایران در مورد انتشار سند توافق} من هرگز اتحاد و ارتباطی بین تندروهای خودمان و کنگره نمی بینم. ما یک جامعه انقلابی داریم که در آن افراد هرچه پخته تر باشند متین تر حرف می زنند، هرچه اگاه تر باشند جامع تر حرف می زنند و هرچه کم اطلاع باشند مواضع اینگونه دارند. به قول آقای غرویان افرادی هستند که فرق MPT را با NPT نمی دانند و معمولا صدای خود را بلند می کنند، بعد هم که به آنها می گوییم، برادرمن بیا پایین یا پیاده شو باهم برویم....آخر چطور به من که پدر و مادر و همه زندگی من را می شناسید اعتماد نمی کنید، اما به حرف آن بی پدر و مادر که اصل و نسبش مسئله دارد اعتماد می کنید و می گویید اینها اینطور گفته اند. در واقع این سخنان و اقدامات عاقلانه و محترمانه نیست.
{ادعای برخی در مورد موضع ***** در قبال توافق ژنو} این حرف ها از آن حرف هاست. **** معظم انقلاب فرمودند من خوشبین نیستم و در عین حال گفتند که این یک تجربه است. ما این دو سخن را در کنار یکدیگر بگذاریم و ببنیم.

ما این شش ماه را تجربه می کنیم، اگر دیدیم آنها بازهم همان ما خوش خط و خالند سر جای اول باز می گردیم اما با این دستاورد به همان جایگاه سابق برمی گردیم که به دنیا می گوییم، ما انعطاف نشان داده و اجازه بازرسی دادیم و غنی سازی را به 5 درصد رساندیم. لااقل در افکار عمومی خودمان سربلندیم و نشان دادیم که لجباز و یک دنده نیستیم. در افکار بین المللی نیز یکبار دیگر به دنیا نشان دادیم که ایران اهل قانون است.

هیچ منافاتی ندارد که در خصوص مسئله هسته ای اهل مراقبت،‌ نظارت، هوشیاری و هشدار باشیم.اما اگر این سخنان از روی بدبینی و وسواس و سوظن باشد، نه شرعی است و نه قانونی.

{احتمال بازگشایی سفارت امریکا} جمهری اسلامی ایران فقط با اسرائیل صهیونی رابطه و ارتباط نخواهد داشت، چون این **** را غاصب و ظالم می دانیم. بنای ما این است که به غیر از اسرائیل با هر کشوری که احترام و منافع و موجودیت ما را به رسمیت می شناسد، ارتباط داشته باشیم و منافعش را به رسمیت بشناسیم.

الان ما با کشورهایی مثل چین و روسیه ارتباط داریم اما در برخی از مسائل با هم دچار اختلاف نظر هستیم. همین چین و هند پول نفت ما را نمی دهند، همانطور که امریکا نمی دهد مگر اینها خیلی علیه السلام ما با برخورد می کنند؟ چین و هند پول نفت ما را نمی دهند ولی با آنها همچنان ارتباط داریم. در ماجرای سوریه، مگر ترکیه خوب عمل می کند؟ ولی درعین حال با این کشور ارتباط داریم. در این حوزه، ما باید سبک سنگین کنیم، نباید 0 یا 100 را انتخاب کنیم باید عددی بین این دو را تعیین کنیم.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

برگزاری نمایشگاه‌های بهاره در 4 نقطه تهران/عرضه کالاهای اساسی، آجیل و خشکبار و پوشاک
رئیس شورای اصناف کشور از برگزاری نمایشگاه‌های بهاره به مناسبت ایام نوروز در 5 نقطه شهر تهران خبرداد و گفت: در این نمایشگاه‌ها، آجیل و خشکبار، پوشاک، کیف و کفش و سایر مایحتاج مورد نیاز مردم توزیع خواهد شد.
قاسم نوده فراهانی در گفتگو با مهر از برگزاری نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا به مناسبت ایام پایانی سال خبرداد و گفت: این نمایشگاهها از 7 تا 17 اسفندماه در تهران برگزار می شود، ضمن اینکه این نمایشگاه‌ها به تدریج از 5 اسفندماه در سراسر کشور آغاز شده و تا 25 اسفندماه به کار خود پایان می دهد.

رئیس شورای اصناف کشور افزود: در این نمایشگاه‌ها مطابق معمول هر سال، کیف و کفش، آجیل و خشکبار، کالاهای اساسی و سایر مایحتاج مورد نیاز مردم عرضه می شود.

وی تصریح کرد: در تهران این نمایشگاه‌ها در فرهنگسرای خاوران، حکیمیه تهرانپارس، بوستان ولایت و پارک ارم برگزار می شود، ضمن اینکه کیفیت کالاها نیز کنترل می شود و عرضه کنندگان باید کالاها را با تخفیف‌های ویژه عرضه کنند.

به گفته فراهانی، در کنار این نمایشگاه‌ها، نمایشگاه عرضه مستقیم مواد غذایی نیز با ارایه 20 درصد تخفیف، در مصلی تهران برگزار خواهد شد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد

عسگراولادی عنوان کرد:
روسیه در برنامه ششم نقش کلیدی خواهد داشت/ پاسخ وزارت نفت به درخواست روسیه
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه از پاسخ درخواست روسیه برای برگزاری کمیسیون مشترک ایران و روسیه از سوی وزارت نفت خبرداد و گفت: روسیه در برنامه ششم توسعه نقش کلیدی خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عسگراولادی در دیدار سفیر روسیه با رئیس اتاق ایران گفت: وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران در هفته جاری پاسخ درخواست روسیه مبنی بر برگزاری هرچه سریعتر کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور را ارسال خواهد کرد و بر این اساس، کمیسیون مشترک در سپتامبر یا اوت برگزار خواهد شد.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه افزود: بازار روسیه بسیاری از کالاهای ایرانی را می پسندد و بنابراین باید زمینه برای ورود کالاهای ایرانی به نقاط مختلف این کشور فراهم شود، ضمن اینکه برنامه ما این است که در سال 2014 رونق صادرات و تجارت کالاهای ایرانی را در روسیه داشته باشیم.

وی تصریح کرد: قرار است در آینده، اجلاس کشورهای ساحلی دریای خزر را با حضور ده اتاق بازرگانی خواهیم داشت که امیدواریم به توسعه روابط بیانجامد.

عسگراولادی اظهار داشت: در برنامه ششم توسعه، روسیه جایگاه کلیدی خواهد داشت. دورنمای خوبی نیز در سال 2014 برای روابط دو کشور متصور است.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
از بیت المال سوئدی تا بیت المال ایرانی
این دولتمرد اسبق هر بار که برای ماموریت های کاری! عازم خارج از کشور می شود حتماً می بایست از صندلی های فرست کلاس یا بیزنس کلاس استفاده کند.
عصر ایران ؛ صادق حسینی - «در فرودگاه زوریخ در صف تحویل چمدان ایستاده بودم که ناگهان، کسی مرا صدا کرد. هنگامی که برگشتم؛ پشت سر خود، وزیر خارجه سوئد * را دیدم. این بار سوم بود که او را طی یک هفته می دیدم. ضمن اینکه با هم صحبت می کردیم 10 درصد از توجه من به این مسأله بود که ببینم کسی او را همراهی می کند یا خیر. او هم مانند دیگران در صف ایستاده بود تا چمدان خود را تحویل داده و کارت سوار شدن به هواپیما را بگیرد. ... من و او، چمدان خود را تحویل دادیم و مانند افراد عادی، کارت پرواز گرفتیم و چون به مقصدهای مختلفی می رفتیم از هم خداحافظی کردیم.»

این خاطره دکتر سریع القلم استاد دانشگاه و مشاور رییس جمهور از مواجهه اش با یک مقام عالی رتبه حاضر سوئد بود، اما من میل دارم تجربه شخصی ام از مواجهه یک عضو کابینه اسبق را با شما مرور کنم.

این دولتمرد اسبق که از پایان مسئولیتش 8 سال می گذرد و نامش را برای تمام پست های این دولت مطرح می کرد! و اینک رییس یک فدراسیون ورزشی است، هر بار که برای ماموریت های کاری! عازم خارج از کشور می شود حتماً می بایست از صندلی های فرست کلاس یا بیزنس کلاس استفاده کند. خوب به خاطر دارم که زمانی که این فدراسیون ورزشی توانایی پرداخت هزینه های جاری خود را نداشت، این مقام مسئول سابق نه تنها از صندلی فرست کلاس صرف نظر نکرد، بلکه حق ماموریت دلاری خود را نیز بلافاصله دریافت می کرد.

در یک برآورد خوش بینانه این دولتمرد اسبق در طول 8 سال گذشته چیزی در حدود بیش از 3 برابر پول اضافه تر بابت راحتی خودش به بیت المال مسلمین تحمیل کرده است و البته هیچ نهادی هم از او سال نمی کند که آیا به این میزان به مردم ایران خدمت کرده است؟ با چنین امکاناتی که مردم در اختیارش گذاشته اند توانسته است چندین برابرش کار کند؟ چه اتفاقی می افتاد اگر این مقام مسئول سابق یا سایر مقامات مسئول با پرواز های اقتصادی به ماموریت های خود می رفتند؟ و اصولا چرا خون مدیران ایرانی از وزیران سوئدی رنگین تر است؟

پر واضح است چنین روش هایی مختص به این فرد نیست و البته بخشی زیادی از افراد سیاسی و دولتی ایران که از بیت المال بهره مند هستند نگاهی این چنین دارند. آن ها منت بر ما مردم می گذرند و حقوق های ناچیز، حق الجلسات اندک و پاداش های ناقابل هیات مدیره ها را به سختی قبول می کنند تا روزگار ما بهتر از قبل شود و صد البته این تقصیر ما است که وضعیت بدتر از قبل می شود!

دکتر سریع القلم می گفت: مقامات کشورهای اسکاندیناوی فقط باید سوار بخش Economy پرواز شوند و اگر می خواهند سوار بخش Business بشوند باید مابه التفاوت اش را خودشان پرداخت کنند .

و سوال ساده ای که خواننده این خاطره در ذهنش می ماند این است که سوئد بیت المالش بیت المال تر است؛ یا ایران ما ؟

* سوئد با نه و نیم میلیون جمعیت، 550 میلیارد دلار تولید ناخالص داخلی و حدود 44000 دلار درآمد سرانه، از منظر شاخص های توسعه یافتگی، جزو پیشرفته ترین کشورهای جهان است. این کشور، میزبان حدود 130 هزار نفر مهاجر ایرانی نیز می باشد.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
هاشمی رفسنجانی: ***** از اصلاح اصل 44 انتظار انقلاب اقتصادی داشتند


رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با اشاره به سیاست‌های دولت گذشته گفت: تأیید ***** را که از آن انتظار انقلاب اقتصادی داشت، در عمل ناکارآمد جلوه دادند.



به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از فعالان بخش غیردولتی شیلات و آبزی‌پروری، با اشاره به ظرفیت‌های دریایی شمال و جنوب کشور و تنوع اقلیمی ایران برای پرورش انواع آبزیان، گفت: هزینه کم، تأمین پروتئین و ایجاد اشتغال مولد، در گسترش طرح‌های پرورش آبزیان نهفته است که اتفاقاً هر سه ویژگی مورد توجه مسوولان است.



وی صلابت و قناعت را ویژگی صیادان خواند و گفت: تأمین پروتئین سفره مردم که متأسفانه سرانه مصرف آن در ایران کم است، علاوه‌بر تغذیه، کمک در جهت سلامت مردم است.



وی در پاسخ به گلایه حاضران درباره عدم توجه دولت سابق به بخش‌های تعاونی و خصوصی و تلاش آن‌ها برای تقویت و گسترش سازمان‌های شبه‌دولتی، با تشریح چگونگی تدوین و تصویب اصلاح سیاست‌های اصل 44 و اهداف آن، گفت: تأیید ***** را که از آن انتظار انقلاب اقتصادی داشت، در عمل ناکارآمد جلوه دادند.



رئیس مجمع تشخیص مصلحت **** با بیان چگونگی تدوین صدر و ذیل اصل 44 در اوایل انقلاب گفت: در قانون اساسی آمده بود که این اصل تا زمانی مورد حمایت است که موجب رشد و توسعه اقتصادی کشور گردد و مایه زیان جامعه نشود.



وی افزود: اصلاح این اصل با بهره‌گیری از تجربیات خصوصی‌سازی ایران و جهان و با الهام از روح کلی حاکم بر قانون اساسی بود تا زمینه‌ساز رشد توأم با عدالت، کارایی، رقابت و آزادی فعالیت‌های اقتصادی باشد.



وی به شرایط پس از تدوین و تصویب سیاست‌های این اصل در جامعه پرداخت و گفت: دولتی بر سر کار بود که هیچ اعتقادی به خصوصی‌سازی نداشت و حتی درآمدهای حاصل از واگذاری‌ها را که محل مصرف مشخصی در قانون داشتند، صرف هزینه‌های جاری مردم فریب کرد که حاصلش رکود تورمی و خانه‌نشینی تولیدگران شد.



هاشمی رفسنجانی با اظهار امیدواری از باز شدن گره‌های اقتصادی جامعه در دولت یازدهم، الویت‌بندی دولت را مثبت ارزیابی کرد و گفت: سیاست خارجی پویا، هم رونق اقتصادی را تقویت می‌کند و هم ظرفیت‌های بالقوه را در تعامل با جهان به فعلیت می‌رساند.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
سفر مجردی اولاند به آمریکا!


مقام‌های کاخ سفید ضمن بی‌توجهی نسبت به زندگی خصوصی رئیس‌جمهوری فرانسه در اقدامی برای نمایش همکاری مستحکم میان واشنگتن - پاریس استقبال گرمی از اولاند داشتند.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز، فرانسوا اولاند 59 ساله، رئیس‌جمهوری فرانسه که به تازگی پس از افشای روابط محرمانه‌اش با یک بازیگر جوان از شریک زنگی خود جدا شده، امروز (دوشنبه) به تنهایی وارد آمریکا شد تا سفری دو روزه را همراه با استقبال ‌های رسمی و پرتجمل ازویرجینیا آغاز کند.



از سفر رسمی رئیس‌جمهوری کره جنوبی در اکتبر سال 2011 میلادی به آمریکا، این نخستین سفر رسمی به میزبانی باراک اوباما، رئیس‌جمهوری و میشل اوباما، بانوی اول آمریکا پس از دو سال و نیم محسوب می‌شود.



آنیتا مک براید، رئیس دفتر لورا بوش درباره سفر اولاند گفت: جدایی اولاند از والری تریرولر، شریک زندگی‌اش هیچ چیز را تغییر نداده است. اولاند از مردم فرانسه خواسته تا به حریم خصوصی‌اش احترام بگذارند و گمان می‌کنم منظورش به مردم آمریکا هم بوده که به این مساله احترام بگذارند.



در زمانی که روابط آمریکا با اروپا به دنبال افشای اقدامات جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا از کشورهای اروپایی مورد آزمون قرار گرفته است روابط واشنگتن- پاریس موثر و سازنده بوده است. این بدان معنا نیست که اولاند از این جاسوسی خوشحال است.



اولاند به مجله تایمز گفت: این لحظه‌ای دشوار است نه فقط میان فرانسه و آمریکا بلکه میان اروپا و آمریکا چرا که اقدامات جاسوسی نباید هرگز وجود داشته باشد.



آمریکا و فرانسه به صورت مشترک بر مسائلی چون ایران، سوریه، شمال آفریقا و دیگر بحران‌های جهانی همکاری دارند.



اولاند ادامه داد: فرانسه یکی از متحدان مهم آمریکا است اما همیشه استقلال خودش را نیز حفظ کرده است.



این دو **** کار خود را امروز با سفر به ویرجینیا آغاز کردند.



اوباما و اولاند روز سه‌شنبه پس از شرکت در مراسمی در کاخ سفید، مذاکره‌ کرده و سپس کنفرانس خبری مشترکی خواهند داشت. اولاند در همان روز با جو بایدن، معاون رئیس‌جمهور و جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا در وزارت امور خارجه در مراسم صرف نهار شرکت خواهد داشت.



کاخ سفید اعلام کرد: در جریان این سفر، آنها درباره فرصت‌ها برای تقویت هر چه بیشتر امنیت مشترکمان، رشد اقتصادی و همکاری تجاری، همکاری در خصوص مسائل محیط زیست، تغییرات آب و هوا و توسعه مذاکره می‌کنند.



خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که رهبران فرانسه و آمریکا در حال عزیمت به جنوب واشنگتن هستند و قرار است پس از بازدید از خانه تاریخی توماس جفرسون، سومین رئیس‌جمهوری آمریکا در آنجا سخنرانی کنند.



کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای بر روابط توماس جفرسون با کشور فرانسه تاکید کرد و گفت که سخنرانی رهبران آمریکا و فرانسه در خانه‌ی وی نشان دهنده عمق روابط دو کشور است.



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
در واکنش به اظهارات شرمن
عراقچی: اجازه نمی‌دهیم آمریکا برایمان دستور تعیین کند/ به تحریم‌های جدید پاسخ می‌دهیم



سیدعباس عراقچی اعلام کرد که ایران در پاسخ به اقدامات آمریکا در رابطه با تحریم برخی افراد و شرکت‌هایی که با کشورمان معاملات اقتصادی انجام می‌دادند، اقداماتی تمهید کرده است و آن را انجام خواهد داد.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران با 5+1 در گفت وگوی ویژه خبری یکشنبه شب اظهار کرد: اقدامات آمریکایی‌ها در تحریم چند فرد و شرکت که با ایران معاملات اقتصادی داشته‌اند، خلاف نص توافق ژنو نیست اما خلاف روحیه همکاری، حسن نیت و تفاهمی است که در این توافقنامه آمده است. در آستانه دور جدید مذاکرات نمی‌توانیم این اقدام را حمل بر حسن نیت و مبتنی بر روحیه همکاری ارزیابی کنیم.



وی خاطرنشان کرد: در دور قبل، وقتی این تحریم‌ها را دنبال کردند، چند روز مذاکرات کارشناسی را تعلیق کردیم تا این که آن‌ها اطمینان دادند که تحریم‌های جدیدی را در دستور کار قرار نخواهند داد. این بار هم اقداماتی تمهید شده که در پاسخ به این اقدام آن‌ها انجام می‌شود.



معاون وزیر امور خارجه کشورمان همچنین درباره برخی اظهارات مقام‌های آمریکایی علیه تهران، با بیان این که هدف توافق ژنو عادی‌سازی روابط ایران و غرب یا آمریکا نیست، گفت: خصومت میان ما سر جای خود است. توافق ژنو تنها سعی می‌کند یکی از موضوعات مورد اختلاف میان ما و غرب و آمریکا را مدیریت کند اما دشمنی و مشکلات ما با آمریکا سر جای خودش است. آمریکا از دید ما همان شیطان بزرگ است و چیزی تغییر نکرده است.



عراقچی تصریح کرد: بسیاری از مواضع مقام‌های آمریکایی از جمله وزیر خارجه و همچنین خانم وندی شرمن حاکی از ضعف آن‌ها است زیرا آن‌ها باید با توجه به امتیازاتی که به ایران دادند، پاسخگوی افکار عمومی خود و دوستانشان در منطقه باشند. این که می‌گویند، می‌خواستند پیچ و مهره‌ای از فعالیت هسته‌ای ایران باقی نماند اما نتوانستند، سند افتخار مردم ایران است.



وی همچنین در پاسخ به اظهارات اخیر شرمن گفت: خانم شرمن در کنگره در پاسخ به نمایندگان از موضع ضعف موضوعاتی مطرح می‌کند که بعضا حالت گستاخی را داشته است و توأم با عباراتی بود که غیرقابل‌پذیرش است. ما به آن‌ها می‌گوییم که آزموده‌های غلط خود را تکرار نکنند. آن‌ها در مذاکرات قبلی هم تجربه کرده‌اند که ما تحت فشار مذاکره نمی‌کنیم.



وی تاکید کرد: اجازه نمی‌دهیم کسی برای ما دستور عمل تعیین کند. خانم شرمن فراموش نکند که آمریکا فقط یک عضو تیم مذاکراتی است. قطعا اجازه نمی‌دهیم آن‌ها برای ما دستور عمل تعیین کنند و هیچ گونه فشار و تحمیلی در مذاکرات وجود داشته باشد.



معاون وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به اظهارات مقام‌های آمریکایی درباره مذاکره در خصوص موشک‌های بالستیک در مذاکرات 5+1 گفت: موضوع مذاکرات ما فقط هسته‌ای است و به هیچ وجه وارد موضوع دیگری نخواهیم شد. از خانم شرمن پرسید شده که در توافق گام اول چرا وارد برنامه مربوط به موشک‌های بالستیک نشده‌اید که ایشان پاسخ داده است نمی‌شود همه چیز را در گام اول توافق کرد؛ در حالی که باید گفته می‌شد ایران اجازه ورود به این موضوع را نمی‌دهد.



وی تاکید کرد: به ایشان و هر کسی در 5+1 که چنین تصوری دارد، قاطعانه می‌گویم موضوعاتی که مربوط به مسائل دفاعی ماست، به هیچ وجه قابل مذاکره نیست. همان‌طور که در مذاکرات قبلی اجازه ندادیم، به هیچ وجه در گام‌ نهایی هم اجازه نخواهیم داد. مسائل دفاعی ایران قابل مذاکره و قابل سازش نیست و مسلما از خطوط قرمز ما در مذاکرات خواهد بود.



گزارش کامل این خبر ساعاتی دیگر منتشر می‌شود.
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
مقاله مشترک اوباما و اولاند درباره همکاری‌های آمریکا و فرانسه

روسای جمهوری فرانسه و آمریکا با انتشار مقاله‌ای در روزنامه واشنگتن پست به ابعاد مختلف روابط پاریس و واشنگتن از جمله همکاری در زمینه ایران و سوریه اشاره کردند.



به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، متن مقاله باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا و فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهوری فرانسه به شرح‌ زیر است: «امروز دیپلمات‌های آمریکایی و فرانسوی برای مذاکرات با ایران بر اساس توافقی آماده می‌شوند که پیشرفت برنامه هسته‌ای تهران را متوقف کرده و عناصر کلیدی این برنامه را به عقب بازگردانده است. مقام‌های آمریکایی و فرانسوی به طور روزانه به تبادل اطلاعات در زمینه مبارزه با تروریسم در سراسر جهان می‌پردازند. کارشناسان ما به کشاورزان در آفریقا و دیگر قاره‌ها کمک می‌کنند تا مزارعشان را گسترش داده و با فقر مبارزه کنند. در مجامعی نظیر گروه هشت و گروه 20 آمریکا و فرانسه به دنبال ارتقای روابط و ایجاد ثبات، مشاغل بیشتر، رشد و تعادل هستند. ما با چالش‌های جهانی مواجه می‌شویم که هیچ کشوری به تنهایی قادر به مواجهه با آن نیست. کارآفرینان آمریکایی و فرانسوی با یکدیگر همکاری می‌کنند؛ همکاری‌هایی که نتیجه آن ایجاد قدرت برای اقتصاد جهانی ماست.



یک دهه پیش کمتر کسی می‌توانست تصور کند که کشورهای ما در ابعاد مختلف همکاری نزدیک این چنینی داشته باشند اما در سال‌های گذشته ائتلاف ما حالتی جدید به خود گرفته است. از زمان بازگشت فرانسه به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی در چهار سال پیش و ادامه تعهدات ما برای تحکیم شراکت ناتو و اتحادیه اروپا ما همکاری‌هایمان را توسعه بخشیدیم. ما کشورهایی مستقل و دارای تمامیت ارضی هستیم که تصمیم‌هایمان را بر اساس منافع ملی اتخاذ می‌کنیم. با این حال ما توانسته‌ایم ائتلاف خود را به مرحله‌ای جدید برسانیم زیرا منافعمان و ارزش‌هایمان به یکدیگر در ارتباط تنگاتنگ هستند. شراکت عمیق میان فرانسه و آمریکا که در رابطه‌ای دوستانه طی دو قرن گذشته ریشه دارد نمونه‌ای برای همکاری بین‌المللی محسوب می‌شود. چالش‌های فرامنطقه‌ای قادر به حل و فصل توسط یک کشور به خودی خود نیست. کشورهای بیشتری باید قدم پیش بگذارند و هزینه‌ها و بار ***** را تقسیم کنند. کشورهای بیشتری باید به مسئولیت‌هایشان جهت تحقق امنیت و صلح جهانی و پیشبرد آزادی و حقوق بشر عمل کنند.



پس از نخستین گام در دستیابی به توافق با ایران ما با شرکای خود در 1+5 یعنی انگلیس، آلمان،‌ روسیه و چین و اتحادیه اروپا متحد شدیم و هفته آینده در وین ملاقاتی خواهیم داشت که هدف آن گفتگو با منظور دستیابی به راهکار همه جانبه‌ای است که ایران را از دستیابی به صلح هسته‌ای بازدارد. در سوریه اهرم تهدید ما باعث شد برنامه‌ای به کار گرفته شود که در آن تسلیحات شیمیایی سوریه امحا خواهد شد و اکنون سوریه باید به تعهداتش عمل کند. با توجه به اینکه جنگ داخلی سوریه ثبات در منطقه از جمله لبنان را تهدید می‌کند جامعه بین‌المللی باید تلاش‌های خود را به منظور اهمیت دادن به مردم سوریه، ارتقای وضعیت اپوزیسیون میانه‌رو و اقدام از طریق فرآیند کنفرانس ژنو 2 به سمت مرحله انتقال سیاسی دو چندان کند؛ مرحله‌ای که مردم سوریه را از دیکتاتوری و تروریسم می‌رهاند.



شاید نتوان نمونه‌ای واضح‌تر از آفریقا را به عنوان نمود شراکت جدید ما مثال زد. در مالی نیروهای اتحادیه آفریقا و فرانسه با حمایت لجستیک و اطلاعاتی آمریکا شبه‌نظامیان مرتبط به القاعده را به عقب رانده‌اند تا مردم مالی بتوانند آینده‌ای دموکراتیک داشته باشند. در منطقه "ساحل" ما با کشورهای مختلف شراکت داریم تا از پیشرفت القاعده جلوگیری شود. در آفریقای مرکزی سربازان اتحادیه آفریقا و فرانسه با حمایت آمریکا به دنبال ریشه‌کن کردن خشونت و ایجاد بستری مناسب برای مذاکره سازش و حرکت سریع به سمت انتخابات هستند.



در آفریقا از سنگال گرفته تا سومالی ما به تجهیز و آموزش نیروهای نظامی محلی کمک می‌کنیم تا بتوانند مسئولیت تامین امنیت کشورشان عهده‌دار شوند. ما با دولت‌ها و شهروندانی که به دنبال تحکیم نهادهای دموکراتیک، توسعه کشاورزی، مقابله با فقر،‌ افزایش دسترسی به برق و نجات جان افراد از بیماری‌های واگیردار هستند همکاری می‌کنیم. فرانسه و آمریکا از اصلی‌ترین حامیان مقابله با ایدز و مارالیا هستند.



علاوه بر لزوم تحکیم ائتلاف میان دو کشور ما به دنبال توسعه روابط اقتصادی دو جانبه هستیم. در حال حاضر فرانسه یکی از بازارهای اصلی صادرات آمریکا است و آمریکا بزرگترین مشتری کالاهای فرانسوی در خارج از اتحادیه اروپا محسوب می‌شود و این تبادل از ایجاد حدود یک میلیون شغل در دو کشور حمایت می‌کند. همکاری ما در زمینه دانش و ‌آموزش و پرورش در شراکت موجود میان دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی و نهادهای هوا فضا مشهود است. اما به عنوان جوامعی کارآفرین که به دنبال ابتکار و خلاقیت هستیم لازم است اقدامات بیشتری در زمینه ***** و هدایت جهان در راستای نوآوری به عمل ‌آوریم. شراکت اقتصادی و سرمایه‌گذاری که ما میان اتحادیه اروپا و آمریکا برقرار کرده‌ایم فرصت خوبی برای ایجاد میلیون‌ها شغل در دو طرف است. چنین تفاهمی می‌تواند به تجارت بیشتر،‌ اشتغال‌زایی و فرصت‌های بیشتر منجر شود.»



انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
اقدامی عجیب درباره حضور خاتمی در راهپیمایی!


روزنامه جمهوری اسلامی در ستون «جهت اطلاع» خود نوشت: «دیروز در سطح شهر تهران افرادی با در دست داشتن میکروفن خبرنگاری به همراه فیلمبرداران، به مردم مراجعه می‌کردند و از آنها می‌پرسیدند به نظر شما آیا آقای خاتمی بدون آنکه عذرخواهی کند حق دارد در راهپیمایی 22 بهمن شرکت نماید؟»

به گزارش ایسنا، در ادامه این مطلب آمده است: «بعید است این اقدام مربوط به رسانه ملی باشد ولی مخاطبان به تصور اینکه قرار است مصاحبه آنها از تلویزیون پخش شود از پاسخ دادن به این سوال القائی طفره می‌رفتند.

این حرکت، با توجه به اینکه انقلاب و حضور در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن به تمام مردم ایران مربوط است و کسی حق ندارد برای دیگران محدودیت ایجاد کند، یک حرکت انحرافی است که باید با عوامل آن برخورد شود.»

انتهای پیام
 

xms

Registered User
تاریخ عضویت
19 ژوئن 2009
نوشته‌ها
11,477
لایک‌ها
387
محل سکونت
گفتگوی آزاد
با تصویب هیات وزیران
ثبت سفارش و واردات کالاهای گروه 10با ارز متقاضی مجاز شد



با تصویب هیئت دولت، ثبت سفارش و ورود کالاهای گروه 10 به استثنای خودروهای (2500) سی سی و بالاتر با ارز متقاضی مجاز شد.



به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) هیات وزیران به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت و به استناد اصل یکصدو سی و هشتم قانون اساسی، ماده(4) قانون مقررات صادرات و واردات مصوب سال 1372- و بند (د) ماده (1) قانون گمرک اجازه داد ثبت سفارش و ورود کالاهای گروه 10 به استثنای خودروهای (2500) سی‌سی و بالاتر با ارز متقاضی صورت پذیرد.



همچنین بر اساس این مصوبه، میزان سود بازرگانی کالاهای یاد شده دو برابر می‌شود.



این مصوبه از سوی معاون اول رییس‌جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.



انتهای پیام
 
بالا