منتخب بازارچه

بررسی وضعیت سرویس دهنده نداگستر صبا نت

hamed-pc

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2007
نوشته‌ها
120
لایک‌ها
2
کدوم شهر؟
واقعا افتضاحه :wacko:
تهران
تا به الان هنوز وصل نشدم
الان هم با دیال آپ اومدم
خاک تو سرشون کنن
پشتیبانی که نتونه نه پسورد عوض کنه و نه مشگل دیگه ای رو به چه دردی میخوره
این 2 روزه ما رو هم باید حساب کنن . اما کو گوش شنوا.
شگم سیری دیگه
اگه دوستان همت کنن . و بعد از اتمام سرویس از صبانت دیگه شارژ نکنن
( البته تمامی کسانی که از صبانت داارن) یه گوش مالی حسابی بهشون میدیم . که بفهمن که خرج و دخلشون از همین مشتریهاست . وقتی کسی دیگه ازشون سرویس نگیره . میخوام ببینم چجوری شکمشون رو پر میکنن
 

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
8 مارس 2004
نوشته‌ها
3,686
لایک‌ها
37
سن
39
محل سکونت
No.20, Esfahan, Iran
تهران
تا به الان هنوز وصل نشدم
الان هم با دیال آپ اومدم
خاک تو سرشون کنن
پشتیبانی که نتونه نه پسورد عوض کنه و نه مشگل دیگه ای رو به چه دردی میخوره
این 2 روزه ما رو هم باید حساب کنن . اما کو گوش شنوا.
شگم سیری دیگه
اگه دوستان همت کنن . و بعد از اتمام سرویس از صبانت دیگه شارژ نکنن
( البته تمامی کسانی که از صبانت داارن) یه گوش مالی حسابی بهشون میدیم . که بفهمن که خرج و دخلشون از همین مشتریهاست . وقتی کسی دیگه ازشون سرویس نگیره . میخوام ببینم چجوری شکمشون رو پر میکنن
به قسمت اکانتينگ بگو MAC Address شما رو کنترل کنن ببينن کسی کانکت بوده يا الکی بوده، همينطور کنترل کنن که آيا در اين مدت ترانسفری بوده يا نه !
 

Hamid_311

Registered User
تاریخ عضویت
12 نوامبر 2008
نوشته‌ها
526
لایک‌ها
25
محل سکونت
Esfahan
من هم اصفهان هستم ولی رپید فیلطر نیست.
 

hamed-pc

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2007
نوشته‌ها
120
لایک‌ها
2
به قسمت اکانتينگ بگو MAC Address شما رو کنترل کنن ببينن کسی کانکت بوده يا الکی بوده، همينطور کنترل کنن که آيا در اين مدت ترانسفری بوده يا نه !
از ساعت 10 صبح روز پنجشنبه با پشتیبانی تماس گرفتم برای حل مشگلم . بهشون اعلام کردم که آی پی مونده و من از 5 شنبه صبح نتونستم کانکت بشم . گفتند که الان پی گیری میکنییم و تا نیم ساعت دیگه درست میشه . تا ساعت 12 هیچ خبری نبود که دوباره تماس گرفتم و باز اعلام کردم . و باز هم گفتند که همین الان میبرم بخش فنی و دستی دی سی میکنییم. باز منتظر موندم تا ساعت 1 بازم خبری نشد
باز هم زنگ زدم که دوباره تو جواب گفتند که در حال بررسی هستش و تا بعد از ظهر حل میشه . گفتم که آقا من از صبح تا الان منتظر شما هستم که مشگل رو حل کنیید . گفتند که بازم صبر کنیید . دیگه کلافه شدم و به شدت عصبانی
با نمایندگیمون تماس گرفتم که باهاشون کار میکنییم گفتم . اونا هم همینطور که من گوشی رو نگه داشته بودم با بخش فنی صبانت تماس گرفتند . اما پشتیبانی همش پاس میداد به بخش دیگه ( بخش خرابی ) بخش خرابی میگفت با بخش اکانتینگ تماس بگیرید . بخش اکانتینگ میگفت با بخش فنی تماس بگیرید . که دیگه خود نمایندگی صداش رفت بالا ( من از پشت تلفن میشنیدم ) . و گفت که من خودم نماینده هستم شما با من هم مثل یه یوزر برخورد میکنیید؟ خلاصه با 7 یا 8 نفر تماس گرفت
در هر صورت ساعت 6 بعد از ظهر اکانتم درست شد
اما در کل هدف از نوشتن این مساله این بود که ببینید که برای فشار دادن یک دگمه در کنترل پنل به نام clear user مصرف کننده چقدر باید معطل بشه. دیگه شورشو در آوردن . من باز دوباره باید تماس بگیرم و برای این 2 روز اکانتم رو اضافه کنند . که باز باید باهاشون درگیر بشم.
اکانت 3 ماهه من که تموم بشه به سرعت از صبا نت فرار میکنم
 

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
8 مارس 2004
نوشته‌ها
3,686
لایک‌ها
37
سن
39
محل سکونت
No.20, Esfahan, Iran
از ساعت 10 صبح روز پنجشنبه با پشتیبانی تماس گرفتم برای حل مشگلم . بهشون اعلام کردم که آی پی مونده و من از 5 شنبه صبح نتونستم کانکت بشم . گفتند که الان پی گیری میکنییم و تا نیم ساعت دیگه درست میشه . تا ساعت 12 هیچ خبری نبود که دوباره تماس گرفتم و باز اعلام کردم . و باز هم گفتند که همین الان میبرم بخش فنی و دستی دی سی میکنییم. باز منتظر موندم تا ساعت 1 بازم خبری نشد
باز هم زنگ زدم که دوباره تو جواب گفتند که در حال بررسی هستش و تا بعد از ظهر حل میشه . گفتم که آقا من از صبح تا الان منتظر شما هستم که مشگل رو حل کنیید . گفتند که بازم صبر کنیید . دیگه کلافه شدم و به شدت عصبانی
با نمایندگیمون تماس گرفتم که باهاشون کار میکنییم گفتم . اونا هم همینطور که من گوشی رو نگه داشته بودم با بخش فنی صبانت تماس گرفتند . اما پشتیبانی همش پاس میداد به بخش دیگه ( بخش خرابی ) بخش خرابی میگفت با بخش اکانتینگ تماس بگیرید . بخش اکانتینگ میگفت با بخش فنی تماس بگیرید . که دیگه خود نمایندگی صداش رفت بالا ( من از پشت تلفن میشنیدم ) . و گفت که من خودم نماینده هستم شما با من هم مثل یه یوزر برخورد میکنیید؟ خلاصه با 7 یا 8 نفر تماس گرفت
در هر صورت ساعت 6 بعد از ظهر اکانتم درست شد
اما در کل هدف از نوشتن این مساله این بود که ببینید که برای فشار دادن یک دگمه در کنترل پنل به نام clear user مصرف کننده چقدر باید معطل بشه. دیگه شورشو در آوردن . من باز دوباره باید تماس بگیرم و برای این 2 روز اکانتم رو اضافه کنند . که باز باید باهاشون درگیر بشم.
اکانت 3 ماهه من که تموم بشه به سرعت از صبا نت فرار میکنم
دکمش kill user ميباشد ! برای همين از clear user مشکلتره کار کردن باهاش ! امر خطيريه !!! lol
ترافيکتم چک کن نپريده باشه !
 

Nevissande

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2008
نوشته‌ها
1,100
لایک‌ها
6
محل سکونت
Mashhad
جناب Hamed-pc

اين مشكل در كانكت شدن، آيا پس از شارژ صورت نگرفت؟

چون من هم هميشه يك مشكلي كه دارم اينه كه هربار پس از شارژ ADSL ام بايد حتما زنگ بزنم به نمايندگي و پسوردم رو عوض كنم و گرنه كانكت نمي شود.

اين اتفاق (مشكل در كانكت شدن)، هميشه پس از شارژ صورت مي گيرد و راه حلي هم جز تغيير پسورد ندارد!

براي همين ميگم شايد مشكل شما دقيقا همين مشكل من بوده ولي خودِ صبانت نتونسته تشخيص بده؟ (آخه اين مشكل من رو هم صبانت نتونسته سر در بياره! )
 

Nevissande

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2008
نوشته‌ها
1,100
لایک‌ها
6
محل سکونت
Mashhad
چرا اين صبانت برداشته تمام httpS ها رو فيلتر كرده؟

:hmm:
 
Last edited:

dodelim

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 نوامبر 2008
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
0
این صبانت چرا اینجوریه...با مسنجر که بخوام کار کنم...باید اول فریگیت باز بشه بعد مسنجر میتونه لاگین بشه...بعضی وقت ها هم که سرعت میاد پایین...مثلا الان که سرویس شبانست بین 30 تا 45 دارم دانلود میکنم که گاهی اوقات اتفاقی 50 هم میشه که به سرعن برمیگرده به همون 40!این سه ماهه شارژ کردن که مسخرست...تازه گیتی نت که یکی از نمایندگی هاشونه 24 تومن برای نصب گرفتن!!!
آخه چرا؟!!!
 

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
8 مارس 2004
نوشته‌ها
3,686
لایک‌ها
37
سن
39
محل سکونت
No.20, Esfahan, Iran
این صبانت چرا اینجوریه...با مسنجر که بخوام کار کنم...باید اول فریگیت باز بشه بعد مسنجر میتونه لاگین بشه...بعضی وقت ها هم که سرعت میاد پایین...مثلا الان که سرویس شبانست بین 30 تا 45 دارم دانلود میکنم که گاهی اوقات اتفاقی 50 هم میشه که به سرعن برمیگرده به همون 40!این سه ماهه شارژ کردن که مسخرست...تازه گیتی نت که یکی از نمایندگی هاشونه 24 تومن برای نصب گرفتن!!!
آخه چرا؟!!!
مورد اول که ربطی به جايی نداره مربوط به خودته. تو Internet Options برو تيک قسمت User Proxy رو بردار درست ميشه. اين برنامه يابو سمنجر هميشه از چيزی که در تنظيمات IE هست پيروی ميکنه.
درباره سرعت شبانه هم من متوجه مشکل نشدم؟ انتظار داری با 100 دانلود کنه برات نکنه ؟
پول نصب هم بيخود دادی. ميگفتی اصلاً نصب نميخوام ! اينا صرفاً فروشنده هستند نه نماينده !!!
ضمن اينکه بستگی داره به اينکه جزييات نصب چی بوده. خود من جايی برای نصب رفتم که 45 تومان هزينش شده !
 

hamed-pc

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2007
نوشته‌ها
120
لایک‌ها
2
جناب Hamed-pc

اين مشكل در كانكت شدن، آيا پس از شارژ صورت نگرفت؟

چون من هم هميشه يك مشكلي كه دارم اينه كه هربار پس از شارژ ADSL ام بايد حتما زنگ بزنم به نمايندگي و پسوردم رو عوض كنم و گرنه كانكت نمي شود.

اين اتفاق (مشكل در كانكت شدن)، هميشه پس از شارژ صورت مي گيرد و راه حلي هم جز تغيير پسورد ندارد!

براي همين ميگم شايد مشكل شما دقيقا همين مشكل من بوده ولي خودِ صبانت نتونسته تشخيص بده؟ (آخه اين مشكل من رو هم صبانت نتونسته سر در بياره! )
نخیر این مساله رو من ندارم . نه تنها من بلکه تا جایی که یادم میاد برای یوزرهایی که میان برای شارژ که براشون شارژ آناین میزنم . این مشگل رو نداشتن
اما معمولا در هنگام شارژ آنلاین بعضی اوقات طول میکشه تا شارژ انجام بشه
 

Nevissande

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2008
نوشته‌ها
1,100
لایک‌ها
6
محل سکونت
Mashhad
پينگ صبانت چقدر افتضاح شده:

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=945ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=942ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=941ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=964ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=932ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=975ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=910ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=894ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=918ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=880ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=898ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=983ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=941ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4:
 

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
8 مارس 2004
نوشته‌ها
3,686
لایک‌ها
37
سن
39
محل سکونت
No.20, Esfahan, Iran
پينگ صبانت چقدر افتضاح شده:

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=945ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=942ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=941ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=964ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=932ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=975ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=910ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=894ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=918ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=880ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=898ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=983ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=941ms TTL=238
Reply from 4.2.2.4:
از 208.67.222.222 پینگ بگیر.
 

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 آپریل 2004
نوشته‌ها
4,674
لایک‌ها
177
محل سکونت
اصفهان
از 208.67.222.222 پینگ بگیر.
Pinging 208.67.222.222 with 32 bytes of data:

Reply from 208.67.222.222: bytes=32 time=310ms TTL=54
Reply from 208.67.222.222: bytes=32 time=312ms TTL=54
Reply from 208.67.222.222: bytes=32 time=335ms TTL=54
Reply from 208.67.222.222: bytes=32 time=306ms TTL=54

Ping statistics for 208.67.222.222:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 306ms, Maximum = 335ms, Average = 315ms
 

dodelim

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 نوامبر 2008
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
0
مورد اول که ربطی به جايی نداره مربوط به خودته. تو Internet Options برو تيک قسمت User Proxy رو بردار درست ميشه. اين برنامه يابو سمنجر هميشه از چيزی که در تنظيمات IE هست پيروی ميکنه.
درباره سرعت شبانه هم من متوجه مشکل نشدم؟ انتظار داری با 100 دانلود کنه برات نکنه ؟
پول نصب هم بيخود دادی. ميگفتی اصلاً نصب نميخوام ! اينا صرفاً فروشنده هستند نه نماينده !!!
ضمن اينکه بستگی داره به اينکه جزييات نصب چی بوده. خود من جايی برای نصب رفتم که 45 تومان هزينش شده !
در مورد اول...تیک نداره که بخوام برش دارم...یعنی اینکه از پروکسی استفاده نمیکنم...در مورد شبانه باید به خدمتتون عرض کنم که باید حداقل توان اسمیش رعایت بشه دیگه...اگه میگن 512 چرا به اندازه یه 256 میشه ازش استفاده کرد؟در مورد نصب هم...من متوجه نشدم...توی سایت صبانت که اسمشون به عنوان نمایندگی اومده...24 تومن رو گفتن برا هزینه ی رانژه و راه اندازی میگیرن...؟!!!
 

rxlist

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2009
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
کمک.....!
کمک.....!
کمک.....!


سلام به همه بچه های خوب این فروم همیشه به روز.
من یک تازه واردم ( آرش)
درخواست کمک دارم

من یه اکانت ADSL 512 از صبا گرفتم ( رایانو - اصفهان ) ---- مودم هم D-Link DSL-200 هست
روزانه رو وصلم و مشکلی ندارم ولی شبانش رو مشکل دارم یعنی تا حالا نتونستم وصل بشم
کمک.....!

کانکشنم PPPoE هست
با نمایندگیش تماس گرفتم ، هر کاری که گفتن رو انجام دادم ولی نشده که نشده
یه بار گفتن که یه کانکشن PPPoE دیگه بساز با اون کانکت شو ولی نشد
یه بار دیگه گفتن باید با زبان( EN ( UK یوزرنیم و پسوردت رو بزنی چون کدهای مختلفی رو ارسال میکنن...! این کار رو هم کردم ولی نشد
یوزنیم و پسورد رو هم با حروف بزرگ و کوچیک و اولین حرف بزرگ و .... نوشتم بازم نشد...!
پرسیدم که این مودم IP داره یا نه که گفتن نه نداره.
زمان وصل شدن رو هم تغییر دادم 2 شب، 3 شب ؛ ولی بازم نشد که نشد.

خلاصه من هنوز نتونستم اکانت شبانه رو وصل بشم
اکثر مواقع هم Error 691 میده
البته یه سری Error های دیگه هم گاهی میده یعنی نمی دونم چی میشه که قاطی میکنه و هی Error میده
718 - 691 - 678 - 769
در ضمن سیستمم هم کاملاً پاکه از لحاظ ویروس و این جور چیزا
از پروکسی هم استفاده نمی کنم
و همچنین از Firefox دوست داشتنی استفاده می کنم

خواهش میکنم کمکم کنید یه لیست بلند بالایی از DAP دارم که نگو........
کمک.....
کمک.....
کمک.....
کمک.....
کمک.....


از همکاری ، کمک و وقتی که به من اختصاص دادید هم ممنونم.

خواهشاً زودتر جوابم رو بدبد.
ممنون
آرش
 

rxlist

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2009
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
برای یوزرنیم و پسورد هم این ها رو می زنم (که البته فکر میکنم درستن) :
یوزرنیم ....... guest
پسورد........ ngsnet

البته تو بعضی از فرومها که میگشتم دیدم بعضیها زده بودن که باید یوزرنیم رو Guest زد البته فکر کنم این مربوط باشه به لینوکس

ولی بازم ممنون
 

e.m

Registered User
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2007
نوشته‌ها
2,629
لایک‌ها
152
محل سکونت
Z∀ᖈIHS
برای یوزرنیم و پسورد هم این ها رو می زنم (که البته فکر میکنم درستن) :
یوزرنیم ....... guest
پسورد........ ngsnet

البته تو بعضی از فرومها که میگشتم دیدم بعضیها زده بودن که باید یوزرنیم رو Guest زد البته فکر کنم این مربوط باشه به لینوکس

ولی بازم ممنون
عجیبه یوزر و پس که درسته باید کانکت بشی دانلود شبانه هم از 3 تا7 هست چند بار دیگه کانکت بزن:eek::blink::wacko:
 

rxlist

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2009
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
آه بالاخره وصل شدم



هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ولی چرا سرعتش اینقدر پائینه !!!!!!!!!
من الان دارم با متوسط 10 کیلو دانلود میکنم.....!!!!؟
بابا من به خاطر تعریفی که از سرعت بالای شبانش بود رفتم سراغش گفته بودن که با 100 تا میگیره و از اینجور حرفها ...
یعنی کا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
راستی چرا سرعت بعضی وقتها هنگ میکنه مثلاً یه دفعه 10-20 ثانیه روی 9 کیلو میمونه بعد تازه یادش میاد که اااا باید دانلود بکنه؟؟؟!!!

ولی خب حالا به یه مشکل دیگه بر خوردم
و اون اینکه من یه اکانت Rapidshare یک ماه خریدم ولی یه سری از فیلمها رو که میخوام بگیرم ازم یوزرنیم و پسورد میخوان
منم یوزرنیم و پسورد اکانتم رو زدم و Save کردم ولی دانلود نمیشه نمیدونم چرا شاید به خاطر اینکه لینک ها خرابن یا مشکل دارن یا چیه شما ها نمی دونین؟

در ضمن برای رفع مشکل DC شدن و ادامه دانلود با DAP باید چیکار کرد که خودش کانکت بشه و دانلود ها رو دوباره از سر بگیره؟

بازم ممنون
 

Mahdy2021

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2006
نوشته‌ها
1,833
لایک‌ها
72
سن
33
محل سکونت
Iran-Tehran
آقا این وضعیت شارژ 1 ماهه مشخص نشد؟ اینو هنوز ظالمانه رو حرفشون هستن؟
من هفته دیگه باید شارژ کنم ! اگر مجبور بشم 3 ماهه شارژ کنم ، این آخرین 3 ماهه استفاده از صبانت خواهم بود
 
بالا