بازی GTA3 را خريدم اما با اينکه ويديو کارتم به اندازه کافی جديد هست ( بازی 32MB ميخواد و مال من 232MB است ) با اين حال سرعت بازی خيلی پايين است و همه چيز کند حرکت ميکنه يه با هم uninstall و دوباره install کردم اما کمکی نکرد.
چيزي كه مهمه GPU كارت گرافيك هست و نه حافظش.
يعني يك كارت 32 مگابايت با GPU قوي , خيلي راحت يه كارت 64 مگابايتي با GPU ضعيفتر رو پشت سر ميگذاره.
حافظه كارت گرافيك , معيار اصلي براي قدرت اون نيست.
نه اشتباه ميكني كارتهاي 256 مگي DDR هم هستببین اشتباه میکنی بزرگترین کارت گرافیکی بازار 128 فکر کنم باشه،
راستي كسي اين نسخه Vice City رو بازی کرده؟ نظری در موردش داره؟ تعریف زیادی ازش شنیدم!؟ برم بخرم از زندگی بیوفتم یا نه؟!![]()
:shock: :shock: :shock:آخه من با اون نسخه قبلي GTA3 اصلا حال نکردم... چون نميذاشت اصلا بازي رو Save کنم! :shock:
آقا كافيه به خونت مراجعه كني و بازي رو اونجا save کنی
که توی vice city امکان خرید خونه و راحت تر کردن کار save هم هست 8) ![]()
آخه بابا این اقا نگفت از کجا فهمیده این حافظه گرافیک کارتش 232 هست؟!گرافيك كارت با رم 256 مگ كه هست..اما با رم 232 نه!
آخه بابا این اقا نگفت از کجا فهمیده این حافظه گرافیک کارتش 232 هست؟!گرافيك كارت با رم 256 مگ كه هست..اما با رم 232 نه!
ببین اگه نمیدونی چطور چکش کنی این کار رو بکن:
روی دستکتاپت کلیک کن و بعد properties رو انتخاب کن بعد از صفحه ای که میاد setting رو انتخاب کن و بعد پایین صفحه روی advanced کلیک کن
بعدش روی adapter کلیک کن، از اون صفحه ای که میاد memory size رو چک کن.
این توضیحات مربوط به ویندوز اکس پیه ها! خلاصه اگه میخوای این همه راه نری و این 232 رو روی جعبه گرافیک کارت دیدی مدل گرفیک کارت رو بده.
بابا من كي گفتم rammstein_persia ؟! من با اون آقاهه بودم كه گفته بود گرفيك كارتش 232 هست!