برگزیده های پرشین تولز

كلاس آشپزي با آموزش خوشمزه ترين غذاها شيرينيجات و ....

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
اشكان ! ما هي به احترام همشهريگري هيچي نميگيم تو ازين سيبيل مبارك ما انتقاد بفرما ! بابا چيه ؟ چش ندارين ببينين 0.5 متر سيبيل دارم ؟ خوب اين همه آواتار برين بزارين !!
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
1,992
لایک‌ها
17
سن
43
محل سکونت
UAE
به نقل از iranvig :
تقصير خودت عزيز جون انقدر آومدي لاي اينهمه سيبيل خوب معلومه بايدم تنها باشي . همش دور و بر اين كاكو سيبيل گشتي تنها موندي :)
چه كنيم عزيز شرايط زندگي طوري بوده كه 6-7 سال تك و تنها توي يه كشور غريب زندگي كنم و نتيجه اين چند سال تنهايي هم يه آشپر شديم :D ;)
 

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2003
نوشته‌ها
209
لایک‌ها
4
سن
37
محل سکونت
Every where!
به نقل از fotocopyy :
جدي ميگي؟ :blink: :blink: :wacko: :blink: :blink: :blink:

نه! تخم مرغ رو كه بلدم!! ولى جز اون چيزى بلد نيستم!
(اون جريان ماهى تابه ها راست بود ولى!!)
 

iranvig

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
433
لایک‌ها
6
سن
55
كاكو جون از روزي كه سيبيل بازي اينجا درآوردي - نسوان جماعت از اين مكان كوچ كردن .
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
همون بهتر ! خير پيش ! سايت مردونس ! سر كسي وا نباشه !
داش سيبيل هيبت !
رخصت پهلوون !
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
خوب اين چيزي كه كاكو گفت يه بابي رو باز كرد كه به قول خودش براي áادا خوبه ولي اين نوع غداها كه با تخم مرغ قاطي ميشه و سرخ ميشه رو بهش ميگن املت ، حالا شما ميتونيد هرچي رو كه دوست دارين قاطي پاطي كنين و بعدش تخم مرغ رو ميزني توشو يا علي البته يه چيزي بگم و اون اينه كه اگه ميخواين خوشمزه بشه شعله رو كم كنين و در ظرف رو هم نذارين تا آروم تخم مرغه سفت بشه مثلا ميتونيد تن ماهي رو روي ماهيتابه گرم كنيد و اگر خواستيد يه مقدار تفت بديد و بعدشم تخم مرغ و بزنيد و نوش جان كنيد البته اگر از سير خوشتون مياد يك چهارم سير رو براي هر نفر توي يه ظرف رنده كنيد و بعد تخم مرغ و توش بشكونيد و با قاشق هم بزنيد و بعد بريزيد روي موادتون كه معركه ميشه البته با املت تن ماهي يه كم رب گوجه و يا خود گوجه هم بد چيزي نميشه.
حالا بريم سراغ يه سوپورزشكاري و مقوي و خوشمزه:
مواد لازم:
عدس يك پيمانه (معادل يه استكان)
اب مرغ 3 ليوان
كره 50 گرم
عدس هارو بذاريد بپزه و بعد آبش تموم بشه و اونارو بكوبيد يا بريزيد توي ميكسر يا مخلوط كن تا يكنواخت بشه اگر عدساتون زياد خشك بود يه كم از آب مرغ رو توش بريزيد تا راحتتر نرم بشه بعداب مرغ رو به اون اضافه كنيد و روي گاز بگذاريد و كره رو هم اضافه كنيد بذاريد 5 دقيقه اروم بجوشه نمك و فلفل هم به اندازه كافي بزنيد اگر دوست داشتيد يه مقدار پياز داغ هم به اون اضافه كنيد واقعا سوپخوشمزه ايي كه با يكبار خوردن مشتريش ميشيد اين غذا سرشار از آهن و پروتين هست وبراي اونايي كه كم خونن توصيه ميشه
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
يه سوپ ديگه
مواد لازم
ارد گندم يا برنج دو قاشق غذاخوري
پياز 1 عدد متوسط
گالينابلانكا مرغ يك عدد يا دو ليوان آب مرغ
جعفري كمي
اول پياز رو توي روغن تفت بديد سپس ارد رو اضافه كنيد و يه مختصر تفتي بديدپسپس آب مرغ رو اضافه كنيد نمك و فلفل و بذاريد چند دقيقه بجوشه البته اگر از گالينابلانكا استفاده ميكنيد قبلا اونو تو دو ليئلن آب جوش حل كنيد در آخر سوپرو تو ظرف بكشيد و جعفري رو روش بديد مدت زمان آماده شدن اين سوپ15 دقيق اس و خيلي لذيذه
 

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 جولای 2003
نوشته‌ها
2,888
لایک‌ها
42
محل سکونت
دمت گرم
فردا درست کنيم ببينيم چي در مياد؟؟؟
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
بخور فتو ورزشکار شدی به ما هم بگو که بخوریم !

بابا علی آقا ایول ! دستت درست ! توصیه هاتو بکار میگیرم ببینم چطو میشه !

قربونت ! ( ماچ !!!!!!!! )
 

sofia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 فوریه 2004
نوشته‌ها
0
لایک‌ها
0
سلام
چند تا خواهش ازتون دارم كه اميدوارم زود جواب بديد
اول اينكه : لطفا طرز تهيه كيك فنجاني را توضيح دهيد
دوم اينكه : خمير پيتزا به چه روشي تهيه ميشود
سوم اينكه : دو سه تا غذاي جديد كه براي پذيرايي مناسب باشد (بغير از زرشك پلو و قورمه سبيزي و اين چيزا كه همه جا متداوله ) را رد صورت امكان ذكر بفرماييد
بي نهايت سپاسگزارم
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
به نقل از sofia :
سلام
چند تا خواهش ازتون دارم كه اميدوارم زود جواب بديد
اول اينكه : لطفا طرز تهيه كيك فنجاني را توضيح دهيد
دوم اينكه : خمير پيتزا به چه روشي تهيه ميشود
سوم اينكه : دو سه تا غذاي جديد كه براي پذيرايي مناسب باشد (بغير از زرشك پلو و قورمه سبيزي و اين چيزا كه همه جا متداوله ) را رد صورت امكان ذكر بفرماييد
بي نهايت سپاسگزارم
شوما فایملیت لورن نیست ؟
 

bahar13

Registered User
تاریخ عضویت
25 می 2003
نوشته‌ها
295
لایک‌ها
6
سن
35
به نقل از sofia :
سلام
دوم اينكه : خمير پيتزا به چه روشي تهيه ميشود
شما بايد تشريف ببري نون باگت فروشي، خمير نون سفيد رو بگيري بعد بياي خونه و يه مقدار بكينگ پودر (حدودا يه قاشق چاي خوري، بستگي به سليقه تون داره) + يه مقدار روغن مايع بزني بهش و بذاري 3-2 ساعت بمونه هر چي بيشتر بمونه بيشتر پف ميكنه توي يخچال هم نبايد بذاري. بايد توي دماي عادي باشه.
 

Queen_of_hearts

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2003
نوشته‌ها
209
لایک‌ها
4
سن
37
محل سکونت
Every where!
به نقل از bahar13 :
شما بايد تشريف ببري نون باگت فروشي، خمير نون سفيد رو بگيري بعد بياي خونه و يه مقدار بكينگ پودر (حدودا يه قاشق چاي خوري، بستگي به سليقه تون داره) + يه مقدار روغن مايع بزني بهش و بذاري 3-2 ساعت بمونه هر چي بيشتر بمونه بيشتر پف ميكنه توي يخچال هم نبايد بذاري. بايد توي دماي عادي باشه.
ماشالا! بهار چند سالته؟!!!
 

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
خمير پيتزا براي حدودا 3 تا پيتزا بزرگ
مواد لازم:
آرد 300 گرم
مايه خمير 7 گرم
روغن مايع دو قاشق غذاخوري
شكر يك قاشق غذا خوري
آب ولرم
نمك مقداري
ابتدا در مورد مايه خمير يه كم توضيح بدم و اون چند مدل داره كه موقع ايي كه اونو ميخريد از فروشنده كه احتمالا نانوا هم هست (چون نانوايي ها دارن ارزون هم هست) در مورد طرز استفادش بپرسيد ولي اون مايه خميري كه بيشتر نانوايي ها دارن اينجوريه كه مايه خمير رو توي آب ولرم حل ميكنين و نمك و شكر را روي آرد ميپاشيد و به هم ميزنيد تا مخلوط بشه بعد روغن مايه رو اضافه ميكنيد و كم كم آب كه مايع خمير رو توش حل كردن اضافه ميكنيد البته بايد دقت كنيد كه آب رو كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد چون ممكنه به آب زيادي احتياج نباشه اگر خمير به دستتون چسبيد كمي |آرد استفاده كنيد و خوب خمير رو ورز بديد وقتي خمير يكدستي داشتيد اونو توي يه كيسه فريزر بذاري ولي در اونو محكم نكنيد و در يك جايي با در جه حرارت حدود 40 درجه بذاريد مدت دو ساعت بمونه بعدش خمير شما آمادس
 

Kako

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,259
لایک‌ها
9
سن
44
زیاد سخت بش نگیر کوئین ! میبینی که عکسشو !
تازه الان خوب شده قبلا این شکلی بود :
 

فایل های ضمیمه

  • Copy of a041.jpg
    Copy of a041.jpg
    11.1 KB · نمایش ها: 23

rmb_ali

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2003
نوشته‌ها
1,218
لایک‌ها
21
به نقل از bahar13 :
شما بايد تشريف ببري نون باگت فروشي، خمير نون سفيد رو بگيري بعد بياي خونه و يه مقدار بكينگ پودر (حدودا يه قاشق چاي خوري، بستگي به سليقه تون داره) + يه مقدار روغن مايع بزني بهش و بذاري 3-2 ساعت بمونه هر چي بيشتر بمونه بيشتر پف ميكنه توي يخچال هم نبايد بذاري. بايد توي دماي عادي باشه.
اگر از نون باگت فروشي خمير ميخريد احتياجي به هيچي نيست ميتونيد اونو همونجوري استفاده كنيد به اندازه كافي پف ميكنه
 

iranvig

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
433
لایک‌ها
6
سن
55
غذاهاي خوشمزه - كله پاچه با زبون اضافه - سيراب شير دان - دل و جگر و خوشگوشت و دنبه كبابي .(آخ دلم رفت-بخصوص وقتي كه روغنش بچكه)
طرز تهيه كله پاچه : هر 4 نفر يه دست كله پاچه لازم داره ، ميخري (اگه پاك شده بود كه چه بهتر نبود خودت پاكش كن) ميريزي تو ديگ درش و ميزاري و ميزاريش رو آتيش (شب ساعت 8 ميزاري صبح ساعت 6 نوش جان ميكني) حتما بوش تو خونه بپيچه كه صبح حسابي اشتها داشته باشي.
طرز تهيه سيرابي : سيراب پاك شده گوسفند (گوساله باشه كه ديگه دنيا به كامته- سعي كن گاو نباشه گوساله جوون) يه دست ميخري و بعد از كمي شستشو با يه قيچي يا چاقو به قطعات مربع شكل ميبري و ميندازي تو ديگ حداقل بايد 4 تا 5 ساعت قل قل بزنه . بعدش با دارچين و آبغوره ترش ميزني تو رگ ، صفاي زندگي رو ميبري.
طرز تهيه دل و جگر و خوشگوشت و دنبه كبابي (اگه اهل دنبالاني با خودت من يكي نيستم) : ميري ميدون بهمن يا كشتارگاه سابق اونجه همه اينا رو ميخري (حداقل يه دست) فقط دنبه به ميزان لازم . بعدش ميشوري و به قطعه هاي كوچيك قسمت ميكني و چند عدد سيخ رو ورميداري و اينا رو سيخ ميزني بعدش يه منقل رو توش زغال ميرزي و با نفت آتيش ميزني و تا سرخ شه ، بعدش سيخها رو ميزاري روي زغال و باد ميزني و هر چند وقت يه بار دنبه كبابيها رو ور ميداري و ميمالي به جگرها و دل و قلوه ها تا حسابي روغن مالي بشن. بقيشم كه احتمالا خودت بلدي نون رو ورميداري اول يه لايه خوشگوشت بعدش يه لايه جگر و يا دل و يا قلوه .
 

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 جولای 2003
نوشته‌ها
2,888
لایک‌ها
42
محل سکونت
به نقل از iranvig :
غذاهاي خوشمزه - كله پاچه با زبون اضافه - سيراب شير دان - دل و جگر و خوشگوشت و دنبه كبابي .(آخ دلم رفت-بخصوص وقتي كه روغنش بچكه)
طرز تهيه كله پاچه : هر 4 نفر يه دست كله پاچه لازم داره ، ميخري (اگه پاك شده بود كه چه بهتر نبود خودت پاكش كن) ميريزي تو ديگ درش و ميزاري و ميزاريش رو آتيش (شب ساعت 8 ميزاري صبح ساعت 6 نوش جان ميكني) حتما بوش تو خونه بپيچه كه صبح حسابي اشتها داشته باشي.
طرز تهيه سيرابي : سيراب پاك شده گوسفند (گوساله باشه كه ديگه دنيا به كامته- سعي كن گاو نباشه گوساله جوون) يه دست ميخري و بعد از كمي شستشو با يه قيچي يا چاقو به قطعات مربع شكل ميبري و ميندازي تو ديگ حداقل بايد 4 تا 5 ساعت قل قل بزنه . بعدش با دارچين و آبغوره ترش ميزني تو رگ ، صفاي زندگي رو ميبري.
طرز تهيه دل و جگر و خوشگوشت و دنبه كبابي (اگه اهل دنبالاني با خودت من يكي نيستم) : ميري ميدون بهمن يا كشتارگاه سابق اونجه همه اينا رو ميخري (حداقل يه دست) فقط دنبه به ميزان لازم . بعدش ميشوري و به قطعه هاي كوچيك قسمت ميكني و چند عدد سيخ رو ورميداري و اينا رو سيخ ميزني بعدش يه منقل رو توش زغال ميرزي و با نفت آتيش ميزني و تا سرخ شه ، بعدش سيخها رو ميزاري روي زغال و باد ميزني و هر چند وقت يه بار دنبه كبابيها رو ور ميداري و ميمالي به جگرها و دل و قلوه ها تا حسابي روغن مالي بشن. بقيشم كه احتمالا خودت بلدي نون رو ورميداري اول يه لايه خوشگوشت بعدش يه لايه جگر و يا دل و يا قلوه .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
خيلي قشنگ توضيح دادي!
 

bahar13

Registered User
تاریخ عضویت
25 می 2003
نوشته‌ها
295
لایک‌ها
6
سن
35
به نقل از rmb_ali :
اگر از نون باگت فروشي خمير ميخريد احتياجي به هيچي نيست ميتونيد اونو همونجوري استفاده كنيد به اندازه كافي پف ميكنه
نه نميكنه!
 

sofia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 فوریه 2004
نوشته‌ها
0
لایک‌ها
0
به نقل از rmb_ali :
خمير پيتزا براي حدودا 3 تا پيتزا بزرگ
مواد لازم:
آرد 300 گرم
مايه خمير 7 گرم
روغن مايع دو قاشق غذاخوري
شكر يك قاشق غذا خوري
آب ولرم
نمك مقداري
ابتدا در مورد مايه خمير يه كم توضيح بدم و اون چند مدل داره كه موقع ايي كه اونو ميخريد از فروشنده كه احتمالا نانوا هم هست (چون نانوايي ها دارن ارزون هم هست) در مورد طرز استفادش بپرسيد ولي اون مايه خميري كه بيشتر نانوايي ها دارن اينجوريه كه مايه خمير رو توي آب ولرم حل ميكنين و نمك و شكر را روي آرد ميپاشيد و به هم ميزنيد تا مخلوط بشه بعد روغن مايه رو اضافه ميكنيد و كم كم آب كه مايع خمير رو توش حل كردن اضافه ميكنيد البته بايد دقت كنيد كه آب رو كم كم اضافه كنيد و هم بزنيد چون ممكنه به آب زيادي احتياج نباشه اگر خمير به دستتون چسبيد كمي |آرد استفاده كنيد و خوب خمير رو ورز بديد وقتي خمير يكدستي داشتيد اونو توي يه كيسه فريزر بذاري ولي در اونو محكم نكنيد و در يك جايي با در جه حرارت حدود 40 درجه بذاريد مدت دو ساعت بمونه بعدش خمير شما آمادس
از توضيحتون ممنونم اگه ممكنه طرز تهيه كيك فنجاني رو هم بنويسيد . متشكرم
 
بالا